Behandeling van aparte lijntjes en rimpels

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. De huid verslapt en er ontstaan lijnen en rimpels. Naast hele gebieden, zoals de mondhoeken of de wangen, kunt u ook een enkel lijntje of een enkele rimpels laten behandelen. Met een filler kunnen we deze voor u opvullen, zodat de huid er weer mooi en gladder uitziet.

Tarief

Het tarief is mede afhankelijk van de diepte en de lengte van de rimpel(s) of lijn(tjes)
4* filler Neauvia / € 229,-
5* filler Belotero / € 329,-
5*+ filler Restylane / € 379,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid en varieert tussen de zes en twaalf maanden.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een consult bij onze arts. Hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden. Afhankelijk van waar de lijn of de rimpel zich bevindt, krijgt u voor een comfortabele behandeling gratis een plaatselijke verdoving. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt.

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken. Het resultaat is meestal direct zichtbaar.

Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak

Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na twee weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen twee tot vier weken na behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na twee weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. De kosten die hieraan verbonden zijn, hangen af van de mate van correctie die er nodig is om het naar uw wensen te corrigeren. Een correctie behandeling kan alleen binnen twee tot vier weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals dokter Jean-Paul Kleijne bij Art de la Beauté.

Maak een afspraak