Masseren na lip fillers

Masseren na lip fillers?

Nog altijd horen we van veel mensen dat zij het advies krijgen om lip fillers te masseren van de behandelaar. Wij raden dit af. Waarom? Dat leggen we je uit!

witte bultjes op de lip

Witte stipjes op de lippen: wat zijn het?

Witte stipjes of bultjes op de lippen zijn bij bepaalde mensen (zowel mannen als vrouwen) van nature aanwezig en zichtbaar. Soms kan het zijn dat ze pas zichtbaar worden na een lip filler behandeling. Wat zijn het voor bultjes en wat kun je eraan doen? Wij leggen het graag aan je uit!

Zwelling bij lip fillers

Zwelling bij lip fillers

Het komt vaak voor dat iemand na een behandeling met lip fillers last krijgt van een zwelling. Maar wat kun je hier tegen doen? Wij geven je in dit artikel alle tips en tricks!

Risico's botox behandeling

Wat kan er misgaan bij botox?

Ben je een botox behandeling aan het overwegen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat er allemaal mis kan gaan. Gelukkig kan er maar weinig misgaan, mits je goed let op een aantal punten. We leggen het uit in dit artikel!

10 weetjes fillers

10 weetjes over fillers

Wat moet je weten over fillers en filler behandelingen? In onze top 10 weetjes over fillers lees je de belangrijkste info!

Is botox giftig

Is botox giftig?

We kunnen je geruststellen, botox is in de dosering die wij gebruiken niet giftig. Hoe het precies zit met botox en giftigheid leggen we je graag uit!

velletjes lippen

Zwelling na filler behandeling

Is het normaal als je een zwelling krijgt na een filler behandeling? En wat kun je er tegen doen? Wij geven je graag tips en uitleg hierover!

Kaaklijn verstrakken, faceslimming

Strakkere kaaklijn met fillers

Een strakkere kaaklijn kan gemaakt worden met fillers. Hoe werkt dat en wat heb je ervoor nodig? Uitleg in onze blog over de kaaklijn filler behandeling.

Negatieve effecten botox

Negatieve effecten van botox

Kan botox negatieve effecten hebben? Het ligt eraan wat je onder negatieve effecten verstaat. Wij leggen het graag aan je uit in deze blog!

10 weetjes botox

10 feiten die je moet weten over botox

Over botox aan het nadenken? Lees dan eerst onze top 10 belangrijkste weetjes over botox!

Fillers gevaarlijk

Zijn fillers gevaarlijk?

e kent ze wel, de horrorplaatjes op internet van mislukte filler behandelingen. Zijn fillers echt zo gevaarlijk?

Lip fillers masseren

Moet ik lip fillers maseren?

Bij lip fillers wordt soms het advies gegeven om te masseren na de behandeling. Waarom is dat en is het slim om te doen?

Faceslimming botox

Faceslimming: smaller gezicht met botox

Botox wordt meestal gebruikt tegen rimpels, maar het werkt ook heel goed bij het contouren en V-shapen van het gezicht; dat noemen we faceslimming. Wij leggen uit hoe dit werkt!

Voor - behandeling met fillers van de wangen, wallen (ogen), lipcontour, voorhoofd en afhangende mondhoeken

Oplossing voor dikke ogen na een filler behandeling

Regelmatig komen er bij ons mensen in de kliniek om de fillers onder de ogen te laten verwijderen. Het probleem: de ogen zijn te dik geworden. Wij leggen uit hoe je dit kan voorkomen.

lippen fillers bultjes

Wat doen bij een reactie op lip fillers?

Wat moet je doen bij een reactie op lip fillers? Ons lichaam reageert op een behandeling met lip fillers. Maar welke reacties zijn normaal? Wat kan je verwachten? En hoe zit het met allergische reacties?