Botox in Maastricht en omgeving

Veel mensen uit Maastricht en andere plaatsen in Limburg komen met plezier en naar volle tevredenheid bij Art de la Beauté voor een behandeling met botox.

U krijgt bij ons:

  • Persoonlijke aandacht en goede uitleg
  • Eerlijk en deskundig advies op het gebied van botox en huidverbetering  van onze cosmetisch arts en huid expert
  • Altijd een veilige behandeling met echte botox door dezelfde ervaren en kundige cosmetisch arts Jean-Paul Kleijne
  • Met allerdunste naalden ter wereld een pijnloze behandeling verzekerd
  • Garantie op het resultaat en gratis touch-up
  • 24/7 nazorg, bij spoed ook in het weekend en ’s avonds bereikbaar

Specialisatie dokter Jean-Paul Kleijne
consult botox behandelingOok is de specialisatie van dokter Jean-Paul Kleijne een belangrijke reden waarom mensen uit Maastricht en omgeving naar Art de la Beauté komen. Hij is naast de vaak voorkomende gebieden, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels, gespecialiseerd in de moeilijkere behandelingen met botox waaronder botox in de lippen (bij rokerslijntjes), de neuslift en botox onder de ogen. En met de allerdunste naalden ter wereld kunnen wij u verzekeren van een pijnloze botox behandeling met optimaal resultaat (hele zone € 89,- / halve zone € 59,-).

Gratis consult
Voor de behandeling vindt altijd een persoonlijk consult plaats. We bespreken uw wensen en u krijgt eerlijk en deskundig advies van dokter Jean-Paul Kleijne en onze huid expert Vivian Albers over de beste oplossing voor uw vraag.

Als u nog niet goed weet wat u zou willen of nodig heeft dan kunt u ook een afspraak maken voor alleen een consult. Dit is gratis en vrijblijvend! Mocht het daarna goed en vertrouwd voor u voelen en u wilt de behandeling direct krijgen, dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt ons makkelijk en snel bereiken via vivian@artdelabeaute.nl of 06-23704229.

Meer informatie over:

Wat is botox en hoe werkt het?

Botox is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om spieren te laten ontspannen. Door de ontspanning van de spieren trekt de huid niet meer samen en worden rimpels verwijderd en voorkomen.
botox behandeling voorhoofdrimpels

Geschiedenis van botox
Sinds de jaren ’70 wordt botox in de medische wereld gebruikt om bijvoorbeeld spasmes te behandelen. Vanaf de jaren ’80 wordt het ook ingezet om rimpels te verwijderen en voorkomen. Doordat botox al heel lang wordt toegepast is er veel onderzoek naar verricht en weten we ook dat er geen schadelijke effecten zijn op de lange termijn. Echte botox is een geregistreerd en veilig geneesmiddel dat enkel door een echte arts mag worden toegepast. Lees meer over de risico’s en Chinese botox.

Het effect van botox
Na de behandeling met botox heeft deze inwerktijd nodig. Na enkele dagen kunt u al effect hebben en na twee weken is het effect maximaal. Het effect houdt gemiddeld 3 tot wel 5 maanden aan. Daarna kan de behandeling weer worden herhaald. Daarbij zien we in de praktijk dat als u langer botox gebruikt, het effect ook langer zal aanhouden.

Welke behandeling zijn er mogelijk met botox?

Er zijn veel verschillende behandelingen met botox mogelijk, zowel in het gezicht als op andere delen van lichaam. Niet alle artsen/klinieken voeren alle mogelijke behandelingen uit. Dit heeft te maken met hoe gespecialiseerd en ervaren ze zijn. Bij Art de la Beauté kunnen we u alle behandelingen aanbieden, omdat dokter Kleijne over de juiste kennis en ervaring beschikt.

Klik op de naam van de behandeling voor uitgebreide informatie met voor en na foto’s.

Behandelingen – halve zone / € 59,-

Behandelingen – hele zone / € 89,- 

Behandelingen met apart tarief

Voor en na foto’s

Voor en na botox behandeling van fronsrimpels

botox behandeling fronsrimpels   botox frons rimpels

Op onze speciale pagina met voor en na foto’s kunt u nog meer resultaten van een botox behandeling bekijken.

Risico’s en Chinese botox

botox azzalure bocoutureWanneer een botox behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren arts met echte botox zijn er weinig risico’s. Na de behandeling kan er op de prik plekjes wat roodheid zijn, welke snel verdwijnt. Een blauw plekje zien we zelden en komt een enkele keer voor bij mensen die hier gevoelig voor zijn of bloedverdunners gebruiken. Doordat we bij Art de la Beauté de allerdunste naalden ter wereld gebruiken, The Invisible Needle, wordt de huid nog minder beschadigd en is er vaak zelfs niet te zien na de behandeling. Bekijk hier de video!

Veilige merken en Chinese botox

Er zijn in de wereld slechts drie merken botox die veilig en geregistreerd zijn als medicijn. Dit zijn de merken Botox©, Azzalure© en Bocouture©. De werking is gelijk, maar in de praktijk zien we een hele enkele keer dat een persoon beter op het ene merk dan op het andere reageert. Dit is vooraf niet te voorspellen, maar mocht het bij u zo zijn dan krijgt u gratis een nieuwe behandeling met een ander merk. Mede daarom hebben we bij Art de la Beauté alledrie deze merken voor u in huis. U kiest zelf met welk merk u behandelt wilt worden, de arts zal u hierover ook adviseren.

Helaas wordt er soms door artsen ook gewerkt met botox die niet geregistreerd is. Deze wordt in de volksmond ookwel Chinese botox genoemd, maar kan overal vandaan komen. Let dus altijd goed op met welk merk botox u behandeld wordt.

Garantie op het resultaat

garantie resultaat botoxBij ons krijgt u garantie op het resultaat van de behandeling, omdat we service en uw tevredenheid bijzonder belangrijk vinden. De garantie houdt in dat wanneer er na twee weken (dan is de botox volledig ingewerkt) nog beweging zit in de spieren die behandeld zijn u kunt langskomen voor een nacontrole en touch-up. In de praktijk komt het niet vaak voor, maar mocht het bij u zo zijn dan zetten we gratis waar nodig extra botox bij, zodat de spier volledig ontspant en het anti-aging effect optimaal is. Omdat we wachten tot de botox van de behandeling volledig is ingewerkt, kan een touch-up veilig en zonder extra risico’s worden uitgevoerd.

Over Dokter Jean-Paul Kleijne

dokter Jean-Paul Kleijne cosmetisch arts Art de la BeauteDokter Jean-Paul Kleijne is de vaste arts bij Art de la Beauté. Hij voert al vele jaren op dagelijkse basis botox (en ook filler) behandelingen uit. Met zijn grote kennis en ervaring kan hij zowel vrouwen als mannen uitstekend helpen met het voorkomen en verminderen van rimpels.

Dokter Jean-Paul Kleijne: “In mijn werk als cosmetisch arts heb ik al heel veel mensen blij mogen met met een mooier gezicht. En het gaat zeker ook verder dan dat alleen. Door een frissere uitstraling en er weer uitzien zoals je je voelt, krijgt iemand ook meer zelfvertrouwen en een beter gevoel over zichzelf. Daarbij ben ik ook gespecialiseerd in de moeilijkere en bijzondere behandelingen met botox, zoals de neus liften, halslijnen en botox in de lipcontouren. Dus hoe specifiek of bijzonder de vraag ook is, ik kan iemand altijd verder helpen.

Maak een afspraak