Herfst Shine!

Voor een frisse blik en mooie shine in de herfst behandelingen met voordeel en huidproducten van Medik8 & Profhilo cadeau!

Tot en met 1 november bij dokter Yulia & dokter Jean-Paul. Met persoonlijk advies en een behandeling op maat. En waar nodig natuurlijk met gratis goede verdoving.

Profhilo huidserum t.w.v. € 67,- cadeau

bij dokter Yulia & dokter Jean-Paul

Bij de Profhilo behandeling met 2 ml. voor gezicht, hals, handen of decolleté van € 299,- krijg je het Profhilo huidserum t.w.v. € 67,- cadeau. Dit serum ondersteunt en versterkt het effect van de Profhilo behandeling.

Herfst Shine: Belotero Revive € 50,- korting

bij dokter Yulia en dokter Jean-Paul

Belotero Revive laat jouw huid shinen en voorkomt huidveroudering.  Hydrateert de huid intens en houdt de huid stevig van binnenuit. Belotero Revive is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid met nog geen of heel weinig tekenen van huidveroudering.

Herfst EYE shine € 70,- cadeau

bij dokter Jean-Paul

Bij de traangoot behandeling met Restylane filler van € 349,- krijg je de Medik8 Eye Kit t.w.v. € 70,- cadeau. De traangoot filler herstelt het volume in de huid en de 4 producten in de kit stimuleren en verbeteren het huidoppervlak in de oogzone. De perfecte combinatie voor de ultiem frisse blik!