Voorhoofdrimpels verwijderen

Voorhoofdrimpels verwijderen, hoe kan dat? Hier zijn verschillende manieren voor, maar de ene manier werkt beter dan de andere manier.

  1. Huidproducten
    Heel veel crèmes en serums beloven het; een gladde huid zonder rimpels. Kan dat? Bepaalde rimpels en lijntjes kun je zeker verminderen met huidproducten. Werkt het ook bij voorhoofdrimpels? Helaas niet. Voorhoofdrimpels worden veroorzaakt doordat we heel de dag met onze spieren de huid heel hard en vaak in elkaar persen. De huid beschadigt daardoor opnieuw en dat krijg je met een crème of serum niet ‘bijgesmeerd’.
  2. Microdermabrasie en peelings
    Microdermabrasie (polijsten van de huid met een apparaat) en peelings (het verwijderen van dode huidcellen met een vloeistof) zorgen ervoor dat de huid gladder wordt. De bestaande lijntjes oftewel beschadigingen van de huid worden zo (tijdelijk) zachter en minder zichtbaar. Helemaal verwijderen kun je ze niet, omdat je blijft bewegen en daardoor steeds weer nieuwe rimpels bijkomen.
  3. Botox behandeling
    Een botox behandeling van voorhoofdrimpels zorgt ervoor dat de spier niet meer of minder beweegt. Je pakt hiermee de oorzaak van de voorhoofdrimpels aan. Jouw huid krijgt dan de kans om te herstellen. Jouw eigen huidvernieuwing zal met de tijd de kapotte cellen afstoten en er komt een nieuwe, gladde huid zonder rimpels. Als je de botox behandelingen bijhoudt, zal de huid ook glad blijven.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel over het verwijderen van voorhoofdrimpels nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Dokter Jean-Paul Kleine en skin expert Vivian Albers staan voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.