Liften van de mondhoeken

vanaf € 69,-

Afhangende mondhoeken geven een onvriendelijke en soms treurige uitstraling. Het komt voor op zowel jongere en latere leeftijd wanneer er (onbewust) veel spanning wordt gezet op het spiertje in de mondhoeken. Een tweede oorzaak is het volumeverlies in de huid dat optreedt naarmate we ouder worden. Het liften van de mondhoeken met botox en/of een filler geeft u uw natuurlijke en vriendelijke uitstraling weer terug.

Liften met botox

Bij overmatige spierspanning in de mondhoeken is botox de perfecte oplossing. Botox laat de spiertjes in de mondhoeken ontspannen. De mond blijft functioneren zoals voorheen en krijgt een mooie, natuurlijke en neutrale vorm waardoor de onvriendelijke, treurige blik verdwijnt.

Veilige en pijnloze botox

pijnloos botox

Omdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals de mondhoek lift zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat. Bij de behandeling met een filler wordt voor een pijnloze behandeling het gebied van de mond plaatselijk verdoofd.

Liften met een filler

Wanneer er sprake is van afhangende mondhoeken door volumeverlies biedt een behandeling met een filler de beste oplossing. Door het volume terug te brengen in de huid komt de huid weer op spanning en worden de mondhoeken gelift met als resultaat een zachte en vriendelijke uitstraling.

Een combinatie van een behandeling met botox en een filler ook mogelijk. De arts zal u tijdens het consult adviseren welke behandeling bij u het beste en mooiste resultaat oplevert.

Voor en na foto

De bovenste foto’s geven u een indruk van het resultaat van een botox behandeling bij afhangende mondhoeken. Aan de onderzijde ziet u een effect van een filler behandeling. Uiteraard kunnen de resultaten per persoon verschillen, omdat iedere huid anders is. De arts zal u tijdens het consult persoonlijk advies geven en laten zien welke resultaten bij u behaald kunnen worden.

Tarieven 

Mondhoek lift met botox
Azzalure botox – halve zone / € 69,-
Bocouture botox – halve zone / € 79,-
Alluzience botox – halve zone / € 79,-
Allergan botox – halve zone / € 89,-

Mondhoek lift met een filler
Stylage filler 0,5 ml. € 169,- of 1 ml. € 255,-
Restylane filler 0,5 ml. € 199,- / 1 ml. € 349,-

Mondhoek lift met botox en filler is ook mogelijk.

Op de pagina over onze merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken botox en fillers.

Vragen of afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.