Botox behandeling bij overmatig zweten

Overmatig zweten (hyperhidrosis) komt bij een klein deel van de mensen voor. We zien het bij zowel vrouwen als mannen. Het vaakst zien we overmatig zweten van de oksels, maar ook overmatig zweten van de handen en voeten komt voor.

Overmatig zweten kan hinderlijk zijn en soms ook voor onzekerheid zorgen. Bij de behandeling van overmatig zweten met botox wordt botox geïnjecteerd in de zweetklieren.

De zweetklieren stoppen door de botox met de productie van zweet. Na de behandeling van overmatig zweten met botox voelt u zich vele malen prettiger!

Veilige en pijnloze botox behandeling

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals overmatig zweten zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Tarieven

Overmatig zweten van de oksels / € 399,-
Overmatig zweten van de handen / € 399,-
Overmatig zweten van de voeten / € 399,-

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Allergan, Azzalure en Bocouture. Hoelang een behandeling van overmatig zweten effect zal hebben, verschilt per persoon en is vooraf niet te voorspellen.

Gemiddeld is het effect van botox bij overmatig zweten binnen twee weken optimaal en houdt vier tot zes maanden aan. Een herhaalbehandeling is volkomen veilig en kan zo vaak als nodig plaatsvinden.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is bij een behandeling met botox van de oksels een verdoving niet nodig.

Bij de behandeling van de handen of voeten krijgt u gratis een plaatselijke verdoving. De behandeling met botox duurt ongeveer vijf tot tien minuten en het resultaat is na twee weken optimaal. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 24 uur na een behandeling niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Omdat het effect verschilt per persoon en niet vooraf is te voorspellen, kunnen wij geen garantie geven op deze behandeling.

Het behandelen van overmatig zweten is een specialistische behandeling. Het is van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met kwalitatief goede en betrouwbare producten door een kundige en ervaren arts, zoals dokter Jean-Paul Kleijne van Art de la Beauté.

Maak een afspraak