Botox behandeling bij overmatig zweten

vanaf € 445,-

Overmatig zweten (hyperhidrosis) komt bij een klein deel van de mensen voor. We zien het bij zowel vrouwen als mannen. Het vaakst zien we overmatig zweten van de oksels, maar ook overmatig zweten van de handen en komt voor.

Overmatig zweten kan hinderlijk zijn en soms ook voor onzekerheid zorgen. Bij de behandeling van overmatig zweten met botox wordt botox geïnjecteerd in de zweetklieren.

De zweetklieren stoppen door de botox met de productie van zweet. Na de behandeling van overmatig zweten met botox voelt u zich vele malen prettiger!

Veilige en pijnloze botox behandeling

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals overmatig zweten zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Tarieven

Overmatig zweten van de oksels of handen of voeten:

Azzalure botox – € 449,-
Bocouture botox – € 475,-
Alluzience botox – € 495,-
Allergan botox – € 545,-

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Allergan, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Hoelang een behandeling van overmatig zweten effect zal hebben, verschilt per persoon en is vooraf niet te voorspellen.

Gemiddeld is het effect van botox bij overmatig zweten binnen twee weken optimaal en houdt drie tot zes maanden aan. Een herhaalbehandeling is volkomen veilig en kan zo vaak als nodig plaatsvinden met een minimum van drie maanden tussen de behandelingen.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is bij een behandeling met botox van de oksels een verdoving niet nodig.

Bij de behandeling van de handen of voeten krijgt u indien nodig gratis een plaatselijke verdoving. De behandeling met botox duurt ongeveer vijf tot tien minuten en het resultaat is na twee weken optimaal. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 24 uur na een behandeling niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Twee weken na de behandeling is de botox helemaal ingewerkt en zal het zweten deels of helemaal gestopt zijn. Twijfelt u of heeft u vragen dan kunt u na binnen twee tot drie weken na de behandeling contact met ons opnemen. Omdat het effect per persoon sterk kan verschillen, kunnen wij geen garantie op het resultaat geven.

Het behandelen van overmatig zweten is een specialistische behandeling. Het is van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met kwalitatief goede en betrouwbare producten door een kundige en ervaren arts, zoals bij Art de la Beauté.

Ervaringen van onze klanten

Jack, 34 jaar

“Sinds de botox kan ik weer 1 shirt per dag dragen, echt top.”

Sylvia uit Someren

“De botox doe ik alleen voor de zomer, dan heb ik de meeste last van zweet handen. Alle andere dingen werkte helaas niet, maar dit gelukkig wel.”

Cathalijn, 21 jaar

“Ik heb lang gespaard voor de behandeling en vond het best spannend. Bij mij werkt het erg goed, het is nu zomer en ik zweet bijna niet meer. Bedankt!”

Vragen en afspraak maken

Stel een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.