Rimpels van de handen filler behandeling

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. De huid verslapt en er ontstaat lijnen en rimpels. Dit gebeurt niet alleen in het gezicht, maar ook de huid van handen krijgt rimpels.

Rimpels van de handen zijn met verschillende soorten fillers te behandelen. Wat het beste is voor u, ligt aan de diepte van de rimpels en uw leeftijd.

Lichte rimpels/volumeverlies
Bij lichte rimpels en volumeverlies zijn er verschillende mogelijkheden. We kunnen de huid hydrateren met een Skinbooster van Restylane. Dit is een lichte filler van hyaluronzuur. Na de behandeling ziet de huid er glad en gehydrateerd uit. Ook de behandeling met Radiesse is mogelijk, deze filler hydrateert de huid met hyaluronzuur en zet de huid aan om zichzelf te gaan verstevigen door de aanmaak van nieuw huideigen collageen (anti-aging).

Duidelijke rimpels en huidverslapping
Bij duidelijk rimpels en huidverslapping kunt u de huid van de handen verbeteren met een hyaluronzuur filler van Restylane. Deze is dikker van structuur dan de skinbooster en daarom meer geschikt bij duidelijke rimpels. Een behandeling met Radiesse is ook mogelijk. Deze verbetert het volume en stimuleert de aanmaak van nieuw huideigen collageen. De huid wordt daardoor weer steviger en strakker met minder rimpels (anti-aging).

De arts kan u tijdens het consult persoonlijk advies geven over de beste behandeling voor u.

Voor en na foto’s

Onderstaande voor een na foto geeft een indruk van het resultaat van de behandeling bij rimpels van de de handen.

Video

Bekijk de video van de behandeling van de handen met fillers.

Tarief

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de merken fillers.

Handen hydratatie / lichte rimpels
Restylane skinbooster 2 ml. / € 550,-
Radiesse 1,5 ml. / € 449,-

Handen volumeverlies / duidelijke rimpels
Restylane 2 ml. / € 698,-
Radiesse 3 ml. / € 849,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid.

De Restylane skinbooster is een lichte filler die de huid hydrateert. Na ongeveer 6 maanden is het gewenst om het resultaat weer op te frissen. Vaak is er dan minder nodig dan de eerste behandeling.

De Restylane filler herstelt duidelijk het volume van de huid. De huid ziet er gladder uit met minder of geen rimpels. Het resultaat houd 9-12 maanden aan waarna het weer opgefrist mag worden. Vaak is er dan minder nodig dan de eerste behandeling.

Bij de behandeling met Radiesse, wordt niet alleen het volume van de huid herstelt, maar zet Radiesse de huid ook aan om zichzelf te verbeteren (aanmaak van nieuw collageen). Het resultaat van deze behandeling houdt lang aan en kan oplopen tot 12 maanden na de behandeling. Daarna zien we dat een herhaalbehandeling is gewenst om het resultaat weer op te frissen. Vaak is er dan minder nodig dan de eerste behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij onze arts. Deze bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden. Omdat er in de huid van de handen veel zenuwen lopen, krijgt u vooraf gratis een plaatselijke verdoving. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid en een enkele keer een blauwe verkleuring te zien welke doorgaans snel verdwijnt.

Service na de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.