Wenkbrauwlift

Sommige mensen hebben van nature wenkbrauwen die wat zwaarder zijn en ook het natuurlijk verouderingsproces zorgt ervoor dat onze wenkbrauwen met de jaren gaan zakken. Soms zelfs zover dat ze op de oogleden drukken. Dit alles geeft een vermoeide uitstraling en zelfs kan het gezichtsveld beperkt raken.

De wenkbrauwlift met botox of een filler kan een uitstekend alternatief zijn voor een chirurgische ingreep. De behandeling van een of beide wenkbrauwen is mogelijk.

Wenkbrauwlift met botox

Met botox ontspant de spier aan de bovenzijde van het oog, zodat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift. De behandeling bestaat uit slechts twee prikjes aan iedere zijde aan de onderkant van de wenkbrauw.

Wenkbrauwlift met een filler

Bij de wenkbrauwlift met een filler wordt er een kleine hoeveelheid filler geplaatst om de wenkbrauw te liften. Met de wenkbrauw lift krijgt u weer een frisse open blik en het voelt letterlijk lichter aan.

Een combinatie van een behandeling met botox en een filler is ook mogelijk. De arts zal u tijdens het consult adviseren welke behandeling bij u het beste en mooiste resultaat geeft. Daarna bepaalt u uiteraard zelf of en welke behandeling u krijgt.

Veilige en pijnloze wenkbrauwlift 

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals de wenkbrauwlift zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat. Bij de behandeling met een filler wordt voor een pijnloze behandeling het gebied van de wenkbrauw plaatselijk verdoofd.

Tarief

Wenkbrauwlift met botox
Azzalure botox – halve zone / € 69,-
Alluzience vegan of Bocouture botox – halve zone / € 79,-
Allergan botox – halve zone / € 89,-

Wenkbrauwlift met een filler
filler Restylane / € 349,-

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillende merken botox en fillers.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Hoelang het resultaat van de behandeling met een filler aanhoudt is mede afhankelijk van het merk filler, hoe uw huid reageert en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat met het top merk Restylane na 9 tot 12 maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. U krijgt advies over welke wenkbrauwlift (met botox of een filler) bij u het mooiste resultaat oplevert. De behandeling kan direct na het consult plaatsvinden. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen.

Bij de behandeling met een filler krijgt u, indien nodig, een plaatselijke verdoving. De totale behandeling duurt ongeveer vijftien minuten. U ziet bij de botox na twee weken en bij de filler direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na een behandeling met botox en de eerste 72 uur na een behandeling met een filler niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

De behandeling met botox
Omdat niet iedereen van nature dezelfde hoeveelheid spanning op de betreffende spier van de wenkbrauw heeft staan, kan het effect van de wenkbrauwlift per persoon verschillen en is dit niet geheel vooraf te voorspellen. Na de behandeling ziet u het maximale effect dat te bereiken is met botox. Heeft u van nature veel spierspanning dan zal het effect groter zijn dan wanneer u van nature weinig spierspanning heeft. Het is daarom niet mogelijk en zinvol er nog meer botox bij te zetten wanneer u het effect niet voldoende vindt. Het maximale effect is immers al bereikt.

Mocht er een asymmetrie (ongelijkheid) zijn ontstaan in de lift van de wenkbrauwen dan valt dat onder onze garantie. Daarvoor moet u tussen 2 en 3 weken na de behandeling een scherpe foto opsturen. Deze wordt vervolgens door de dokter beoordeeld en vergeleken met de foto’s die voor de behandeling zijn genomen. Mogelijk wordt u dan uitgenodigd voor een gratis touch up. Deze moet, om gebruik te kunnen maken van onze garantieregeling, plaatsvinden binnen 5 weken na de behandeling.

Neemt u te laat contact op of zelfs nadat de termijn geheel voorbij is, bent u nog steeds welkom voor een nacontrole. Deze is dan echter niet meer gratis. De kosten zijn:
– een controle zonder behandeling / € 25,-
– een controle met behandeling / € 59,- bij een halve zone

De behandeling met fillers
Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De wenkbrauwlift is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Het risico op een hangend oog wordt geminimaliseerd doordat de art de juiste, kleine hoeveelheid materiaal injecteert in de veilige zone.

 Vragen en een afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.