Belotero Revive

Actie: 2 ml Belotero Revive voor € 299,- PLUS gratis botox frons behandeling t.w.v. € 89,- bij dokter Yulia

Belotero Revive is een uniek product; na de Belotero Revive heb je een gladdere huid die intens gehydrateerd is. It’s your time to SHINE!

Hoe werkt Belotero Revive?

Belotero Revive wordt met prikjes en een heel dun naaldje in de huid gezet. In tegenstelling tot een crème komt deze precies meteen op de juiste plek. Zo heb je direct maximaal effect. De behandeling met Belotero Revive geeft jou:

  • Gladde & strakke huid
    Belotere Revive bevat hyaluronzuur, een stofje dat onze huid ook aanmaakt. Het hyaluronzuur zorgt voor natuurlijk volume, een gladde huid en die frisse uitstraling die we allemaal zo mooi vinden.
  • Langdurige shine
    Glycerol houdt de mooie shine op jouw huid langdurig vast.
  • Minder roodheid, ruwheid & irritaties
    Dankzij de hydratatie van binnenuit is de huid minder snel rood en geïrriteerd. De huid blijft soepel en voelt zacht aan.

Belotero Revive vs. Fillers of Profhilo

Met fillers herstellen we volume en repareren we rimpels. Belotero Revive voorkomt en vermindert rimpels en verbetert de huidkwaliteit. Een heel verschil dus! Het houdt de huid glad en op volume met een mooie glow.

Belotero Revive behandeling

Belotero Revive wordt met kleine prikjes in de huid gezet. Heb gebied dat wordt behandeld, is de hele onderzijde van het gezicht. Vanaf de onderkant ogen tot de kaaklijn. Bij de behandeling gebruiken we 2 milliliter, aan iedere zijde van het gezicht 1 milliliter.

Na de behandeling kun je wat roodheid op de huid zien, de zwelling valt vaak erg mee. Ook blauwe plekken komen gelukkig niet veel voor en de pijn valt zeker mee.

De eerste 3 dagen na de behandeling mag je niet intensief sporten, in de sauna of onder de zonnebank. Het eindresultaat zie je twee weken na de behandeling. Het effect houdt gemiddeld 6-12 maanden aan, afhankelijk van jouw huid en leefstijl. Daarna kun je de behandeling herhalen, om zo de huidkwaliteit en jouw mooie shine op peil te houden.

Prijzen Belotero Revive

De behandeling met 2 ml. Revive kost € 299,- per keer.

Nu bij dokter Yulia 10 plaatsen voor een behandeling met 2 ml. + gratis botox frons behandeling. De perfecte combinatie voor de lente.

Boek jouw Belotero Revive behandeling online

Persoonlijk contact en advies