Botox in Breda en omgeving

Veel vrouwen en mannen van alle leeftijden komen naar Art de la Beauté voor een behandeling met botox.

U krijgt bij ons:

  • Persoonlijke aandacht en goede uitleg
  • Eerlijk en deskundig advies op het gebied van botox en huidverbetering  van onze arts en huid expert
  • Altijd een veilige behandeling met echte botox
  • Met allerdunste naalden ter wereld een pijnloze behandeling verzekerd
  • Nazorg en gratis controle na twee weken.

Wanneer is een botox behandeling nodig/mogelijk?

botox tegen rimpels

Een botox behandeling kan gegeven worden bij mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Of de behandeling nodig is, dat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

Met een botox behandeling kunt u:

  • rimpels in het gezicht verwijderen en voorkomen
  • overmatig zweten van de oksels, handen en voeten stoppen
  • tandenknarsen stoppen
  • migraine/spanningshoofdpijn verminderen of laten verdwijnen

Hoe werkt botox en is het veilig?

botox tegen rimpels Botox wordt al sinds de jaren ’70 gebruikt in de geneeskunde. In het begin om spasmen te behandelen en vrij snel daarna ook bij de behandeling van bijvoorbeeld rimpels en migraine. Omdat botox al zo lang wordt gebruikt en het staat geregistreerd als medicijnen weten we dat het een veilig product is en er geen schadelijke effecten op de lange of korte termijn zijn.

De werking van botox
Botox is een werkstof die binnen twee weken na inspuiting de spier laat ontspannen of zweetklier laat stoppen met de productie van zweet. Het effect is tijdelijk, gemiddeld na 3-5 maanden. Als de botox is uitgewerkt gaat de spier of zweetklier weer functioneren zoals daarvoor. Een nieuwe behandeling kan zonder problemen worden herhaald als de botox is uitgewerkt of begint uit te werken.

Verschillende merken botox
In de wereld zijn er drie veilige en geregistreerde merken botox: Azzalure botox, Bocouture botox en Allergan botox. De werking en resultaat van alledrie deze botox allerganmerken is gelijk. Omdat de samenstelling in klein mate verschilt, kan het ene merk iemand beter bevallen dan het andere. Dit is een kwestie van ervaren. Onze arts zal u hier meer uitleg en advies over geven tijdens het consult voor de behandeling.

Bij Art de la Beauté beschikken we over alledrie de merken, zodat we iedereen een veilige en prettig botox behandeling kunnen geven met optimaal resultaat.

Meer rimpels na stoppen van botox?
Soms wordt er gedacht dat er als iemand stopt met het gebruik van botox er meer rimpels zullen zijn dan daarvoor. Dit is niet juist. Door het gebruik van botox wordt rimpelvorming voorkomen. Als u stopt met botox zullen er in het begin nog geen rimpels zijn, na een tijdje zal de rimpelvorming weer verder gaan, zoals bij iedereen die geen botox gebruikt.

Kosten van een behandeling met botox

De prijzen van een botox behandeling kunnen sterk verschillen per kliniek of arts. Iedereen is immers vrij om te vragen wat zij willen.

Bij Art de la Beauté hebben we onze behandeling met botox bewust gunstig geprijsd, zodat u de botox kunt ‘bijhouden’. Dan heeft u het beste resultaat van de behandeling met botox op lange termijn.

Hele zones / € 89,-
Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en horizontale halslijnen.

Halve zones / € 59,-
Wenkbrauwlift, rimpeltjes onder de ogen, neus rimpeltjes (bunny lines), rimpeltjes van de bovenlip (rokersrokje), treurige mondhoeken, neustip lift, bloot tandvlees bij het lachen (gummy smile) en putjes in de kin.

Behandelingen met een apart tarief o.a.:
Overmatig zweten (€ 399,-), verticale halslijnen (€178,-), nefertiti neklift (va. € 299,-), faceslimming (€ 299,-), tandenknarsen (€ 267,-) en migraine/hoofdpijn behandeling vanaf € 89,-

Wij leveren altijd maatwerk en luisteren goed naar uw wensen voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Mocht u bijvoorbeeld het voorhoofd niet helemaal ‘strak’ willen dan is dat uiteraard mogelijk, het tarief is vast.

Specialisten van Art de la beauté

De specialisatie van dokter Jean-Paul en dokter Yulia is een belangrijke reden waarom mensen uit Breda en omgeving naar Art de la Beauté komen. Zij zijn naast de vaak voorkomende gebieden, zoals fronsrimpels, gespecialiseerd in de moeilijkere behandelingen met botox.

Voor en na foto’s

botox-man-fronsrimpel

botox behandeling van de fronsrimpels

Op onze speciale pagina met voor en na foto’s kunt u voorbeelden bekijken van voor en na de behandeling met botox van verschillende gebieden. Ook op de pagina’s per behandeling staan voor en na foto’s.

Bekijkt u ook de video van onze Invisble Needle, de allerdunste naald ter wereld die u verzekerd van een pijnloze botox behandeling!

Het resultaat & onze service

Binnen gemiddeld 4-10 dagen na de behandeling merkt u resultaat. Na twee weken is de botox optimaal ingewerkt en ziet u het uiteindelijke resultaat.

Onze service houdt in dat als het resultaat twee weken na de behandeling nog niet optimaal is u langs kunt komen voor een gratis nacontrole. De arts kan waar nodig en mogelijk nog wat extra botox zetten om het resultaat verder te perfectioneren. Dit kan veilig en zonder problemen worden gedaan.

Persoonlijk advies & afspraak maken
Voor de behandeling vindt altijd een persoonlijk consult plaats. We bespreken uw wensen en u krijgt eerlijk en deskundig persoonlijk advies van de dokter over de beste oplossing voor uw vraag. De behandeling met botox kan daarna direct plaatsvinden.

U kunt ons makkelijk en snel bereiken via vivian@artdelabeaute.nl of 06-23704229.

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Persoonlijk contact en advies