Botox in Den Bosch en omgeving

Voor een veilige botox behandeling met echte botox komen veel vrouwen en mannen uit de regio van Den Bosch naar Art de la Beauté. Naast de gangbare botox behandelingen, waaronder frons en voorhoofd, zijn we ook gespecialiseerd in de moeilijkere behandelingen met botox, zoals onder de ogen en de Nefertiti neklift.

U krijgt bij ons:

  • Persoonlijke aandacht en goede uitleg
  • Eerlijk en deskundig advies op het gebied van botox
  • Altijd een veilige behandeling met echte botox
  • Behandeling door een kundige arts
  • Met allerdunste naalden ter wereld een pijnloze behandeling verzekerd
  • Gratis touch-up na twee weken

Wat is botox en hoe werkt het?

Botox is een veilig geneesmiddel dat al sinds de jaren ’70 wordt gebruikt. In het begin alleen om bijvoorbeeld spasmes te behandelen, maar al snel werd het ook
botox behandeling mannen en vrouweningezet om rimpels en overmatig zweten te verminderen en voorkomen. Omdat botox al heel lang gebruikt wordt, weten we dat er geen schadelijke effect op korte en lange termijn zijn.

De werking van botox
Botox wordt ingespoten in de spieren of zweetklieren met een naaldje. Omdat wij als een van de weinige klinieken werken met de allerdunste naalden ter wereld, the Invisible Needle, is dit echt pijnloos. Direct na de behandeling merkt u nog geen resultaat, want botox heeft even inwerktijd nodig. Dit verschilt per merk botox. Gemiddeld zien we binnen 4-10 dagen resultaat en na twee weken is het resultaat bij alle merken maximaal. Het effect houdt gemiddeld 3-5 maanden aan. 

Chinese botox
Soms wordt er ook wel gesproken over Chinese botox. Deze is niet perse uit China afkomstig, maar hiermee bedoelt men botox die niet veilig en geregistreerd is. Let daarom altijd goed op met welk merk botox u wordt behandeld.

Goed om te weten:

  • Na een behandeling met botox in het gezicht mag u de eerste 3 uur na de behandeling niet vooroverbuigen of plat gaan liggen. Dit omdat de botox de kans moet krijgen om goed in te werken op de juiste spieren.
  • De eerste 24 uur na een botox behandeling in het gezicht of ander gebied mag u niet intensief sporten, in de sauna of onder de zonnebank.

Verschillende merken botox

merken-botuline-toxine-AIn de wereld zijn er drie veilige en geregistreerde merken botox: Bocouture botox, Azzalure botox en Botox van Allergan. In de basis is de werking hetzelfde; het ontspant spieren, laat zweetklieren stoppen met de productie van zweet en geeft gemiddeld 3-5 maanden resultaat. Echter verschilt de samenstelling per merk minimaal waardoor het ene merk bij iemand beter kan bevallen dan het andere. Dit is een kwestie van ervaren, het ene merk is niet slechter dan het andere. Bij Art de la Beauté hebben we alledrie de merken voor u in huis. De arts zal u tijdens het consult ook uitleg en advies geven hierover.

Prijzen van een botox behandeling

De prijzen van een botox behandeling kunnen bij artsen en klinieken sterk verschillen. Dit heeft te maken met het tarief van de arts, de inkoopprijzen en winstmarges die men wil maken. Bij Art de la Beauté hebben wij onze behandelingen met botox bewust gunstig geprijsd, zodat u in de gelegenheid bent om de botox ‘bij te houden’ en zo de rimpels echt kunt verwijderen en voorkomen.

Wij hebben de behandelingen opgesplitst in hele zones, halve zones en sommige behandelingen hebben een eigen tarief.

Hele zones / € 89,-
Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en horizontale halslijnen.

Halve zones / € 59,-
Wenkbrauwlift, rimpeltjes onder de ogen, neus rimpeltjes (bunny lines), rimpeltjes van de bovenlip (rokersrokje), treurige mondhoeken, neustip lift, bloot tandvlees bij het lachen (gummy smile) en putjes in de kin.

Behandelingen met een apart tarief o.a.:
Overmatig zweten (€ 399,-), verticale halslijnen (€178,-), nefertiti neklift (va. € 299,-), faceslimming (€ 299,-), tandenknarsen ( € 267,-) en migraine/hoofdpijn behandeling vanaf € 89,-

Resultaat botox behandeling

botox-vrouw-fronsrimpel

botox behandeling fronsrimpels bij een vrouw

Het resultaat van een botox behandeling moet zijn dat de spieren, afhankelijk van het behandelde gebied, volledig of deels ontspannen. Mocht dat na de eerste behandeling bij ons nog niet zo zijn dan kunt u gratis langskomen voor een nacontrole. We zetten er dan gratis nog wat extra botox bij. Na twee weken kan een nacontrole veilig en zonder problemen worden uitgevoerd.

Voor en na foto’s

Op onze foto pagina kunt u de voor en na foto’s bekijken van diverse botox behandelingen. En ook op de aparte pagina’s per behandeling zijn voor en na foto’s te bekijken.

Persoonlijk advies of een afspraak maken

Voor de behandeling vindt altijd een persoonlijk consult plaats. We bespreken uw wensen en u krijgt eerlijk en deskundig advies van de arts. Mocht het daarna goed en vertrouwd voor u voelen en u wilt de behandeling direct krijgen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Persoonlijk contact en advies