Meer zelfvertrouwen & stralend gezicht

Het hoort bij ouder worden: rimpels krijgen in het gezicht of de hals. Hoewel het een natuurlijk proces is van de huid die zijn stevigheid verliest, zorgt het bij veel vrouwen voor een vermoeide uitstraling en onzekerheid.

Crèmes en andere middeltjes beloven rimpels te verwijderen. Gebruik je deze al een tijdje, maar merk je geen resultaat? Dat is niet vreemd, want al deze producten komen niet op de juiste plek huid. Gelukkig is er een betere oplossing!

De specialisten van Art de la Beauté zijn gespecialiseerd in het weer laten stralen van jouw gezicht. Zonder plastische chirurgie met de beste kwaliteit spierontspanners en hyaluronzuur van Restylane voor een natuurlijk resultaat!

Persoonlijk advies

Een behandeling compleet afgestemd op jouw wensen en jouw gezicht

Laagdrempelig contact

Een maximaal resultaat

Het aantal rimpelbehandelingen bij vrouwen tussen de 35 en 50 jaar is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Tegenwoordig is bijna overal wel een kliniek te vinden waar je een behandeling kunt laten uitvoeren. De meest voorkomende zijn bijvoorbeeld kraaienpootjes, een fronsrimpel of voorhoofdrimpel. En ook rimpels rond de mond of wallen zorgen voor die vermoeide uitstraling.

Behandelingen voor rimpels

Er zijn veel verschillende behandelingen mogelijk. Het is daardoor vaak enorm lastig om zelf te bepalen welke behandeling je nodig hebt. Ook vraag je je vast af hoe vaak de behandeling nodig is en welk resultaat dit geeft. Niet gek dat deze vragen spelen, de juiste kennis en jarenlange ervaring zijn namelijk essentieel voor een mooi en natuurlijk resultaat dat bij jou past.

Unieke werkwijze van Art de la Beauté

Vaak richten artsen zich alleen op het gebied waar jij je aan stoort. Dat wordt behandeld, de rimpel is weg en toch zie je er nog steeds niet fris uit. Deze ervaring horen we vaak terug van vrouwen die daarna bij ons komen.

Bij Art de la Beauté werken we anders, we kijken namelijk naar de verhoudingen van het hele gezicht en geven een persoonlijk advies op maat. Dat betekent natuurlijk niet dat dan ook het hele gezicht wordt behandeld. De kunst is om precies te zien wat er op welke plek nodig is. Daarvoor houden we een consult waarin we jouw wensen bespreken en jouw gezicht goed bekijken. Met hun jarenlange ervaring weten onze artsen precies welke behandeling het gewenste resultaat zal gaan opleveren. We gebruiken daarbij zo min mogelijk materiaal en gaan altijd voor een natuurlijke resultaat; zo blijf jij jezelf, maar dan mooier en met een frisse uitstraling!

Persoonlijk contact & advies

Bij Art de la Beauté vinden we laagdrempelig en persoonlijk contact belangrijk. Dit kan erg gemakkelijk door een appje te sturen, eventueel met foto, naar skin-expert Vivian. Zij beantwoordt alle vragen in overleg met de artsen. Liever mailen, dat mag natuurlijk ook! Direct een afspraak maken dat kan ook via onze online agenda.

Onze artsen

dokter Jean-Paul Kleijne cosmetisch arts Art de la Beaute

Dokter Jean-Paul Kleijne

Dokter Yulia van den Corput Bulgakova

Bij Art de la Beauté kies je zelf door welke arts je geholpen wilt worden!

Onze artsen zij BIG geregistreerd en we zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde

Vaak toegepaste behandelingen bij vrouwen met beginnende rimpels:

Rimpels rond en mond & wallen onder de ogen
Beste merk hyaluronzuur filler Restylane vanaf € 349,-

Behandeling Fronsrimpel
Met veilige behandeling ontspant de frons spier voor € 89,-

Rimpels rond en mond & wallen onder de ogen
Beste merk hyaluronzuur filler Restylane vanaf € 349,-

Wil jij een stralend gezicht en meer zelfvertrouwen? Plan jouw afspraak via de online agenda. Of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Persoonlijk contact en advies