Fillers verwijderen

Het kan voorkomen dat het resultaat van een filler behandeling niet is wat u had verwacht of gewild. Erg vervelend, maar gelukkig bestaat er oplosmiddel. Dit oplosmiddel heet Hylase, ookwel hyaluronidase genoemd. Het is een vloeistof zo dun als water. Na het inspuiten verandert de filler in water en suiker dat binnen een paar dagen door het lichaam wordt afgevoerd.

Hoe werkt fillers oplossen?

  • Met een paar kleine prikjes in het gebied waar de filler zit.
  • Na de behandeling kan er door het prikken wat zwelling zijn.
  • Blauwe plekken komen weinig voor.
  • Binnen een paar dagen resultaat.
  • Na twee weken is de huid weer zoals voor de filler behandeling.

Belangrijk: een oplosbehandeling is mogelijk vanaf twee weken na een filler behandeling. De huid moet eerst hersteld zijn van de filler behandeling en er mag geen zwelling meer aanwezig zijn.

Voor en na twee weken – lip fillers verwijderen

Risico’s hylase behandeling

Het belangrijkste bij een oplosbehandeling is de plaatsing en dosering van het oplosmiddel. De arts die behandelt moet ervaren zijn in het werken met hyaluronidase. Bij ons zijn dat dokter Yulia en dokter Jean-Paul. Als er namelijk te veel oplosmiddel wordt gebruikt, kan er ook huideigen hyaluronzuur worden opgelost. Dat herstelt zich met de tijd vanzelf, maar kan wel tijdelijk voor volume tekort in de huid zorgen.

Nieuwe fillers plaatsen na verwijderen

Twee weken na de oplosbehandeling kunnen nieuwe fillers worden geplaatst. Soms als de fillers lang in de huid hebben gezeten, bijvoorbeeld bij jarenlang volle lippen, raden we aan om iets langer te wachten. Zo krijgt de huid de kans om weer stevig in de natuurlijke vorm te gaan staan. En dat zorgt voor een mooier resultaat van de nieuwe filler behandeling.

Kosten fillers verwijderen

Bij Art de la Beauté hanteren we voor het oplossen een vast tarief per gebied van € 300,- voor nieuwe klanten en € 250,- voor bestaande klanten. Dus bijvoorbeeld lip fillers oplossen of neusfillers verwijderen. Mocht er na twee weken nog filler aanwezig zijn, kunt u gratis terugkomen voor een nieuwe behandeling met oplosmiddel.

Vragen en persoonlijk advies

Voor deze behandeling kunt u geen directe online afspraak maken. We horen graag eerst uw vraag en verhaal. Neem daarvoor contact met ons op. Dat mag via telefoon, whats app en e-mail eventueel direct met foto van het gebied. We helpen u graag verder!

  • 06-23704229

  • vivian@artdelabeaute.nl

Persoonlijk contact en advies