Kwaliteit & certificering

In onze praktijk werken wij enkel met veilige en kwalitatief hoogwaardige producten. Dit ziet u terug in onze merken. Wij werken met de merken botox van AllerganAzzalure en Bocouture. Ons assortiment fillers bestaat uit StylageEtermisRestylane en Radiesse. Voor het verzorgen en verbeteren van de huid zetten we de producten Medik8 & Restylane skincare in.

Dokter Jean-Paul Kleijne

Dokter Jean-Paul Kleijne is BIG geregistreerd (nr. 39045743101) en werkzaam bij Art de la Beauté.

Jean-Paul is opgeleid en gecertificeerd voor het uitvoeren van behandelingen met botox en fillers en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

In de loop der jaren heeft hij duizenden succesvolle behandelingen met botox en fillers uitgevoerd. Hiermee heeft hij ruime ervaring, kennis en kunde opgebouwd op het gebied van injectables welke hij bij iedere behandeling weet in te zetten voor een prachtig en natuurlijk resultaat. Dit alles wordt zeer gewaardeerd door de vele vaste en tevreden klanten van Art de la Beauté.

Skin expert Vivian

Skin expert Vivian Albers

Skin expert Vivian heeft zichzelf bewezen als een zeer kundige specialiste op het gebied van huidverbetering. Zij heeft na haar studie haar kennis en kunde uitgebreid door het volgen van specifieke trainingen op het gebied van huidverbetering en injectables.

Vivian is altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, welke direct worden geïntegreerd in de behandelingen. Dit, gecombineerd met haar jarenlange ervaring en specialistische blik geeft prachtige resultaten.

Vivian is uw vaste contactpersoon voor de behandelingen met botox en fillers. Zij verzorgt uw afspraken en assisteert dokter Jean-Paul Kleijne bij uw behandeling. Als u vragen heeft over botox en filler behandelingen kunt deze ook aan haar stellen en waar nodig overlegt zij deze uiteraard met dokter Jean-Paul Kleijne.

Veiligheid

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een consult bij de arts en de skin expert. Zij geven u uitgebreide uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden, de producten, eventuele risico’s, het te verwachte resultaat en de behandeling. Bij alle behandelingen wordt met de meest veilige (injectie)technieken en volgens het geldende veiligheidsprotocol gewerkt.

Wanneer u na het consult besluit om tot de behandeling over te gaan, tekent u vooraf de behandelovereenkomst. Hiermee geeft u schriftelijk toestemming voor de medisch-cosmetische behandeling en bevestigt u dat u voldoende en juist bent geïnformeerd.

 
BIG registratie