Kwaliteit & certificering

In onze praktijk werken wij enkel met veilige en kwalitatief hoogwaardige producten. Dit ziet u terug in onze merken. Wij werken met de merken botox van AllerganAzzalure en Bocouture. Ons assortiment fillers bestaat o.a. uit StylageRestylane en Radiesse. Voor het verzorgen en verbeteren van de huid zetten we de producten Medik8 & Restylane skincare in.

Dokter Jean-Paul en dokter Yulia zijn opgeleid en gecertificeerd voor het uitvoeren van behandelingen met botox en fillers.

We zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Veiligheid

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een consult bij de arts en de skin expert. Zij geven u uitgebreide uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden, de producten, eventuele risico’s, het te verwachte resultaat en de behandeling. Bij alle behandelingen wordt met de meest veilige (injectie)technieken en volgens het geldende veiligheidsprotocol gewerkt.

Wanneer u na het consult besluit om tot de behandeling over te gaan, tekent u vooraf de behandelovereenkomst. Hiermee geeft u schriftelijk toestemming voor de medisch-cosmetische behandeling en bevestigt u dat u voldoende en juist bent geïnformeerd.

 
BIG registratie