Het Team

Het team van Art de la Beauté staat voor u klaar! Dokter Jean-Paul Kleijne en dokter Yulia van den Corput Bulgakova zijn de behandelend artsen in onze kliniek. Samen bezitten zij een breed scala aan technieken, jarenlange ervaring en uitgebreide expertise die zij met veel passie inzetten om u de uitstraling te geven die bij u past. In hun dagelijks werk worden zij ondersteund door een team van dames op het gebied van administratie, social media en alles wat daarbij hoort.

Dokter Jean-Paul Kleijne

Dokter Jean-Paul Kleijne

Dokter Jean-Paul Kleijne is BIG geregistreerd (nr. 39045743101) en werkt al vele jaren als arts. Met duizenden succesvolle behandelingen en een hoge klanttevredenheid beschikt hij over ruime ervaring, kennis en kunde op het gebied van injectables. Hij is breed opgeleid, gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Jean-Paul: “Mensen weer een goed gevoel over zichzelf geven, dat vind ik het mooiste aan mijn vak. Waar we vroeger niets konden doen aan bijvoorbeeld onze boze blik of in verhouding te kleine lippen, kan dat nu wel met botox, fillers en andere producten die de huidkwaliteit verbeteren. Ook het weer aanvullen van het natuurlijk verlies van volume geeft prachtige resultaten, waar vroeger alleen een facelift mogelijk was.

Hoe je je voelt en hoe je er uit ziet heeft zodanig invloed op elkaar dat de balans daartussen vaak verstoord wordt. Het creëren en teruggeven van balans en een frissere uitstraling geeft mensen weer kracht en zelfvertrouwen waardoor zij zich vaak weer gelukkig kunnen voelen. Het meest bijzonder vind ik nog steeds de eerste blik van de klant in de spiegel na de behandeling, het ‘wauw’ moment en de blijdschap die daarna volgt. Geweldig om te zien en het geeft mij veel voldoening om dit voor mensen te kunnen realiseren.”

Dokter Yulia van den Corput Bulgakova

Dokter Yulia van den Corput BulgakovaDokter Yulia van den Corput Bulgakove is BIG geregistreerd (nr. 99913909501). De kennis en kunde die zij heeft op het gebied van botox en fillers heeft zij in de afgelopen jaren zowel i in Nederland als in het buitenland opgebouwd en in de praktijk gebracht.

Dokter Yulia vindt persoonlijk contact en goed advies bijzonder belangrijk. Iedere persoon heeft zo zijn eigen vragen en anatomie. Dat maakt ook dat niet alles bij iedereen mogelijk is of een mooi resultaat geeft.  Dokter Yulia verricht behandeling met botox, fillers, skinboosters en collageen producten. Omdat ze al deze technieken beheerst en kennis heeft van veel verschillende producten kan zij u perfect verder helpen met uw vragen.

Tijdens een eerste kennismaking start de dokter met het consult. Hier geeft ze uitleg over de mogelijkheden en daarna kiest u zelf welke behandeling u graag wilt. Ook kunt er nog rustig over nadenken, als dat beter voelt. U bent van harte welkom!