Visie/missie

Ons doel is dames en heren van alle leeftijden gelukkig te maken met een prachtige, natuurlijke uitstraling die bij hem of haar past. In onze werkwijze staan daarvoor persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid centraal.

Persoonlijke aandacht

Wij besteden veel persoonlijke aandacht aan onze klanten, omdat wij het belangrijk vinden dat u een fijn en vertrouwd gevoel heeft.

Tijdens het consult nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en krijgt u alle ruimte voor het stellen van vragen. U kunt daarna direct de behandeling laten plaatsvinden of er thuis nog eens rustig over nadenken. Ook na de behandeling staan we voor u klaar. U kunt langskomen voor een gratis nacontrole en ook bij vragen zijn we bereikbaar.

Kwaliteit en veiligheid

Bij al onze botox en filler behandelingen werken we met de meest veilige (injectie)technieken volgens de geldende veiligheidsprotocollen en met kwalitatief uitstekende producten. Dit alles, opdat u met een vertrouwd gevoel een comfortabele behandeling krijgt met als eindresultaat een natuurlijke uitstraling die bij u past.”