Recensies – botox behandeling voorhoofdrimpels

Kim, 46 jaar uit Best
Behandeling:
voorhoofdrimpels met botox
Merk: Bocouture botox

“Sinds ik mijn voorhoofd met botox laat behandelen, geen rimpels én geen hoofdpijn meer!”

Kelly, 43 jaar uit Sint-Oedenrode
Behandeling:
voorhoofdrimpels met botox
Merk: Azzalure botox

“Ik kwam voor mijn voorhoofdrimpels bij dokter Kleijne. Hij legde uit dat bij sommige mensen het wat zwaar aan kan gaan voelen op de ogen als je alleen het voorhoofd doet. Ik had daar ook kans op, omdat mijn ogen best wel diep zijn. Om dat te voorkomen moest ik dan de fronsrimpels erbij doen.

Ik heb gekozen om eerst alleen het voorhoofd te doen. En het werd inderdaad wat zwaarder op mijn ogen. Ik moest er heel erg aan wennen in het begin, nu na een paar weken gaat het wel. Het is te doen, maar volgende keer doe ik de frons erbij.”

Johan, 28 jaar uit Den Bosch
Behandeling:
voorhoofdrimpels met botox
Merk: Allergan botox

“Ik ben tevreden over mijn gezicht, behalve de lijnen op mijn voorhoofd. Die waren al behoorlijk diep. Na een paar keer botox door dokter Yulia is het al heel veel minder geworden! Ik hou het nu goed bij.”

Meer recensies

Joost, 42 jaar
Behandeling: behandeling botox van voorhoofdrimpels
Merken: Azzalure botox

“Aardige mensen en goede behandeling.”

“Voor het eerst botox bij dokter Yulia was een fijne ervaring. Mijn huid is zoveel mooier geworden. Nu ook geen foundation meer in de lijntjes ook, echt top!”

Mw. Goossens,  62 jaar
Behandeling: botox fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes
Merken: Azzalure botox

“In mijn winkel krijg ik vaak complimenten dat ik er nog zo goed uitzie en vragen de dames wat mijn geheim is. Bij deze: dokter Kleijne!”

Vera, 24 jaar uit Amsterdam
Behandeling: botox frons en voorhoofd, volume behandeling van de lippen en aanzet jukbeenderen
Merken: Bocouture botox, volume van de lippen met Belotero en jukbeenderen met Restylane

“Voor mijn modellenwerk en modeshows moet ik er perfect en natuurlijk uitzien. Door de botox blijft mijn huid mooi glad en dokter Jean-Paul heeft ervoor gezorgd dat ik mijn wenkbrauwen kan blijven bewegen, zodat ik nog genoeg expressie in mijn gezicht heb. De jukbeenderen geven de extra contour in mijn gezicht waardoor het prachtig uitkomt op de foto en de vollere lippen maken het helemaal af. Jean-Paul is een echte kunstenaar! ”

Anita, 37 jaar uit Venlo
Behandeling: fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes met botox
Merken: Azzalure botox

“Ik ben eerst een keer meegegaan met een vriendin om te kijken hoe het in zijn werk gaat. Ik vond het een aardige dokter en het deed geen pijn zei mijn vriendin. Gisteren ben ik zelf voor een behandeling gegaan. En het deed inderdaad echt geen pijn. Nu is het nog even afwachten tot het werkt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Behandeling: behandeling voorhoofd en fronsrimpel met botox
Merken: botox van het merk Botox©

“De behandeling is goed bevallen! De 1e paar dagen wel hoofdpijn gehad, maar nu is alles prima! Ik ben tevreden ”

Behandeling: behandeling fronsrimpels en voorhoofdrimpels met botox
Merken: Azzalure botox

“Ik ben tevreden over mijn behandeling en hoef ook geen na controle omdat het allemaal goed is ingewerkt.

Bedankt voor de goede service en graag tot de volgende keer!”

Lees ervaringen over…

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.