Neuscorrectie

neus lift neuscorrectie botox fillersEen neuscorrectie met botox of een filler is een uitstekend en betaalbaar alternatief voor een chirurgische ingreep. Met verschillende technieken kan de vorm van de neus verbeterd worden, zoals het corrigeren van de kromming van de neusbrug of optisch de neus smaller maken. Het subtiele effect van de neuscorrectie met botox of fillers levert een bijzonder fraai resultaat op.

Liften van de neustip met botox

Soms komt het voor dat de punt van neus van nature wat naar beneden staat. En ook naarmate we ouder worden kan de neustip naar beneden gaan staan. De oorzaak hiervan is het spiertje onder de neus dat de neustip naar beneden trekt. Door een kleine injectie met botox laten we dit spiertje ontspannen waardoor de neustip wat naar boven komt.

Neusvleugels met botox

Naast het liften van de neustip, kunnen ook de neusvleugels worden behandeld met botox. Als de neusvleugels te beweeglijk zijn met lachen of praten, gaan ze verder open. Dit kan voor (te) grote neusgaten zorgen. Met botox ontspannen we de spiertjes van de neusvleugels, zodat deze minder bewegen en open gaan. De functionaliteit van de neusvleugels blijft altijd goed met een natuurlijk resultaat.

Veilige en pijnloze botox

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals de neuslift zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Correctie neusvorm met fillers

Heeft u een kromming in de neus of bent u niet tevreden over de vorm van de neus dan is een behandeling met fillers een uitstekende oplossing. De kromming kan opgevuld worden, zodat er een rechte neusbrug ontstaat. Ook als de neus te breed is, kunnen we optisch de neus smaller maken door heel subtiel de neusbrug te corrigeren. Tot slot kunnen ongelijkheden worden opgevuld wat zorgt voor een mooie, gladde huid op de neus.

Een combinatie van een behandeling met botox en een filler is ook mogelijk. Dit kan in 1 behandeling om zo een optimaal resultaat te bereiken.

Voor en na foto’s

De voor en na foto geeft u een indruk van het resultaat van een correctie van de neus. Op onze pagina met voor en na foto’s ziet u meer resultaten van de neuscorrectie. Of bekijk onze video van een neuscorrectie met fillers.

Tarieven 

Liften van de neustip of neusvleugels met botox
Azzalure botox – halve zone / € 69,-
Bocouture botox – halve zone / € 79,-
Alluzience botox – halve zone / € 79,-
Allergan botox – halve zone / € 89,-

Combinatie neustip lift en neusvleugels
Azzalure botox – hele zone / € 99,-
Bocouture botox – hele zone / € 109,-
Alluzience botox – hele zone / € 115,-
Allergan botox – hele zone / € 129,-

Correctie van de neus met een filler
Restylane / vaste prijs € 349,-

Na twee weken gratis nacontrole en touch-up indien nodig.

Merken botox
Er bestaan vier verschillende veilige en geregistreerde merken botox: Allergan Botox®, Bocouture® botox, Alluzience® botox en Azzalure® botox. Allemaal hebben ze een ontspannend effect op de spieren. Echter zijn er wel verschillen waardoor het ene merk iemand beter kan bevallen dan het andere. Zo is de Alluzience botox bijvoorbeeld helemaal vegan. Meer hierover leest u op onze merken pagina. En uiteraard zal de arts u adviseren tijdens het consult op basis van uw wensen.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Allergan, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Hoelang het resultaat van de behandeling met een filler aanhoudt is mede afhankelijk van het merk filler, om welk deel van de neus het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat na negen tot twaalf maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is bij een behandeling met botox een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen.

Bij de behandeling met een filler wordt ook een zo dun mogelijke naald gebruikt. Een verdoving is hierbij niet nodig en ook niet mogelijk, omdat door de verdoving de huid te veel zou opzwellen en de arts niet kan zien waar filler zit en wat zwelling is. De totale behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat.

Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na een behandeling met botox en de eerste 72 uur na een behandeling met een filler niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service na de behandeling met botox

Omdat het bij neustip en neusvleugels om kleine spiertjes gaat, is de ontspanning en dus ook het resultaat van deze botox behandeling na twee weken maximaal. Na twee weken kunt u beoordelen of het resultaat voor u voldoende is om deze behandeling in de toekomst te blijven herhalen.

Service bij de behandeling met fillers
Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De neuscorrectie met een filler is een specialistische behandeling, welke niet door alle artsen en klinieken wordt uitgevoerd. Dokter Jean-Paul Kleijne bij Art de la Beauté heeft zich in de neuscorrectie gespecialiseerd, omdat het een zeer fraai resultaat oplevert en bijdraagt aan het zelfvertrouwen van dames en heren.

Om de risico’s te minimaliseren, injecteert hij kleine hoeveelheden botox en/of filler en enkel in de veilige zones, zodat er op een veilige wijze een prachtig resultaat behaald kan worden.

Reviews van onze klanten

Zeyneb, 23 jaar uit Breda

“Ik wilde heel graag van de bobbel in mijn neus af. Tegenwoordig kan dat ook met fillers las ik op internet, maar omdat het nogal een moeilijke behandeling is kan het niet overal. Dokter Kleijne is hierin gespecialiseerd en ik had een goed gevoel bij hem. Nu is mijn neus mooi recht. Ik ben er echt gelukkig mee!”

Senna, 26 jaar uit Maarssen

“De botox heeft mijn neus heel natuurlijk gelift. Dank u wel dokter Yulia.”

Sharona uit Vinkel

“De neuslift had ik eerst met botox geprobeerd en toen met fillers hebben ze de brug nog recht gemaakt, het is heel mooi geworden.”

Vragen en afspraak maken 

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.