Wat zijn de verschillen tussen de merken botox?

In de wereld zijn er drie veilige en geregistreerde merken botuline toxine (in de volksmond genoemd botox):

  1. Bocouture® van Merz Aesthetics
  2. Azzalure® van Galderma
  3. Botox® van Allergan

Deze drie merken botox worden geproduceerd door de drie grootste en bekendste fabrikanten van botox en fillers ter wereld. Andere merken botox zijn niet geregistreerde en kunnen daarom beschouwd worden als onveilig en onbetrouwbaar.

De verschillen tussen Azzalure®, Bocouture® en Botox®

Alledrie de merken botox hebben dezelfde werking; ze laten spieren ontspannen of zweetklieren stoppen met de productie van zweet.

De samenstelling van de werkstoffen verschilt dan ook minimaal. Echter zien we in de praktijk dat bij minder dan 5% van alle mensen, zowel mannen als vrouwen, het merk toch verschil maakt in het resultaat.

Het kan dus zijn dat het ene merk botox beter resultaat geeft dan het andere. Of dat bij jou zo zal zijn, is niet vooraf te voorspellen.

En zelfs als het resultaat gelijk is, kan de persoonlijke ervaring van mensen verschillen.

Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat je altijd met een veilig en geregistreerd merk botox wordt behandeld. Vraag dus tijdens het consult goed na bij de arts welk merk hij gebruikt.

Bij Art de la Beauté bieden we alledrie de merken botox die er zijn aan, voor een veilige behandeling met optimaal resultaat!

Bekijk hier een overzicht alle botox behandelingen die er er zijn.

botox bocouture       azzalure botox

Botox allergan

Heb je naar aanleiding van dit artikel over Botox nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Dokter Jean-Paul Kleine en skin expert Vivian Albers staan voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.