Risico's botox behandeling

Wat kan er misgaan bij botox?

Ben je een botox behandeling aan het overwegen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat er allemaal mis kan gaan. Gelukkig kan er maar weinig misgaan, mits je goed let op een aantal punten. We leggen het uit in dit artikel!

10 weetjes fillers

10 weetjes over fillers

Wat moet je weten over fillers en filler behandelingen? In onze top 10 weetjes over fillers lees je de belangrijkste info!

Is botox giftig

Is botox giftig?

We kunnen je geruststellen, botox is in de dosering die wij gebruiken niet giftig. Hoe het precies zit met botox en giftigheid leggen we je graag uit!

velletjes lippen

Zwelling na filler behandeling

Is het normaal als je een zwelling krijgt na een filler behandeling? En wat kun je er tegen doen? Wij geven je graag tips en uitleg hierover!

Negatieve effecten botox

Negatieve effecten van botox

Kan botox negatieve effecten hebben? Het ligt eraan wat je onder negatieve effecten verstaat. Wij leggen het graag aan je uit in deze blog!

hoofdpijn botox

Helpt botox tegen migraine?

Steeds vaker wordt er een botox behandeling aangeraden wanneer iemand last heeft van migraine. Wij geven uitleg over hoe botox werkt bij migraine en of het ook echt helpt!

Bang voor naalden: fillers

Bang voor naalden: fillers

Voor de behandelingen met botox en fillers worden naalden gebruikt. Geen fijne gedachte vinden de meeste vrouwen én mannen. Gelukkig valt het tijdens en na de behandeling vaak erg mee, zeker bij de klanten van Art de la Beauté. Lees snel verder en ontdek ons geheim!

Complicaties filler behandelingen

Complicaties bij filler behandelingen: wat kan er gebeuren?

Zoals bij iedere medische behandeling reageert ons lichaam ook op een behandeling met fillers. Maar welke reacties zijn tijdelijk/normaal en welke complicaties kunnen ontstaan?

Art de la Beaute - consult

Hoe vind ik een goede cosmetisch arts of kliniek?

Je hebt besloten dat je een behandeling met botox en/of fillers wilt. Dat kan zijn omdat je je ergens aan stoort, zoals fronsrimpels of voorhoofdlijnen, of misschien wil je wel graag vollere lippen. Het is allemaal mogelijk tegenwoordig, maar nu je eenmaal zover bent, is de volgende zeer belangrijke vraag: Waar ga ik heen voor een behandeling?

zonnen of zonnebank met botox

Zonnebank of in de zon na botox

Mag ik onder de zonnebank of in de zon na botox? Wil je na de behandeling met botox in de zon of onder de zonnebank, dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. Wij geven je advies en uitleg wat te doen.