Sculptra GLOW Treatment

Alluzience botox; de vegan spierontspanner

wat zijn de verschillen tussen profhilo en belotero behandeling?

Wat is het verschil tussen Profhilo en Belotero Revive?

We krijgen allemaal met de kwaaltjes van ouder worden te maken. Bijvoorbeeld een slappere huid of het ontstaan van rimpels of lijntjes. Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dan zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Crèmes, oliën of filler- en botoxbehandelingen. Een relatief nieuw concept zijn behandelingen die de huid verstevigen en verbeteren op natuurlijke wijze. De twee bekendste zijn een profhilo of belotero behandeling. Naar mate we ouder worden, neemt het collageen, elastine en hyaluronzuur in ons lichaam af. En dit zijn nu net de stoffen die ervoor zorgen dat onze huid jong en strak blijft. Een profhilo of belotero behandeling zijn erop gericht om deze lichaamseigen stoffen te herstellen. Een huidverbeteringsbehandeling op natuurlijke wijze dus. Hoe werken deze behandelingen precies en wat zijn de verschillen?

alle crèmes van het merk Medik8

Rimpels verwijderen met een crème

Als we ouder worden, krijgen we rimpels in ons gezicht. Met botox kunnen we de spieren laten ontspannen en met filler kunnen we plooien en rimpels opvullen. Maar kunnen we rimpels ook tegengaan met de juiste crème?

effectieve gezichtscreme

Welke crème heeft mijn huid nodig?

In tijdschriften, op televisie, op het internet en in de winkel. We worden overspoeld met allerlei soorten crèmes die veelal hetzelfde beloven. Maar hoe weet je nu welke crème jouw huid nodig heeft? Wij helpen je op weg!

risico's botox behandeling fronsrimpel

Risico’s botox fronsrimpel

Je overweegt een behandeling met botox van de fronsrimpels, maar wat zijn de risico’s van een botox behandeling en hoe kun je deze zo klein mogelijk houden?

botox verhelpt kraaienpootjes

Oplossing voor kraaienpootjes: botox

Alle vrouwen krijgen ze naarmate ze ouder worden: kraaienpootjes. Met kraaienpootjes bedoelen we de lijntjes of rimpels aan de zijkant van de ogen. We noemen ze ook wel lachrimpels. Botox helpt bij het voorkomen en verminderen van kraaienpootjes.

Zo verwijder je fronsrimpels zonder gebruik van botox

Fronsrimpel verwijderen zonder botox

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen botox behandeling wilt of kunt ondergaan, maar je wilt toch graag van jouw fronsrimpel af. Welke opties zijn er om je fronsrimpel te verwijderen zonder botox?

wat niet mag na botox behandeling

Wat niet mag; voor en na botox behandeling voorhoofdrimpels

Je hebt een botox behandeling van de voorhoofdrimpels gehad. Wat mag je nu wel en niet doen? En waarom is dat zo? De spelregels zijn voor alle botox behandelingen hetzelfde. Wij geven uitleg en advies! 

Mag botox bij sauna

Botox en naar de sauna

Of je met botox naar de sauna mag, dat ligt eraan wanneer je een behandeling hebt gehad. Ook kan de sauna op lange termijn effect hebben op de botox. Wij geven uitleg!