alle crèmes van het merk Medik8

Rimpels verwijderen met een crème

Als we ouder worden, krijgen we rimpels in ons gezicht. Met botox kunnen we de spieren laten ontspannen en met filler kunnen we plooien en rimpels opvullen. Maar kunnen we rimpels ook tegengaan met de juiste crème?

effectieve gezichtscreme

Welke crème heeft mijn huid nodig?

In tijdschriften, op televisie, op het internet en in de winkel. We worden overspoeld met allerlei soorten crèmes die veelal hetzelfde beloven. Maar hoe weet je nu welke crème jouw huid nodig heeft? Wij helpen je op weg!

risico's botox behandeling fronsrimpel

Risico’s botox fronsrimpel

Je overweegt een behandeling met botox van de fronsrimpels, maar wat zijn de risico’s van een botox behandeling en hoe kun je deze zo klein mogelijk houden?

botox verhelpt kraaienpootjes

Oplossing voor kraaienpootjes: botox

Alle vrouwen krijgen ze naarmate ze ouder worden: kraaienpootjes. Met kraaienpootjes bedoelen we de lijntjes of rimpels aan de zijkant van de ogen. We noemen ze ook wel lachrimpels. Botox helpt bij het voorkomen en verminderen van kraaienpootjes.

Zo verwijder je fronsrimpels zonder gebruik van botox

Fronsrimpel verwijderen zonder botox

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen botox behandeling wilt of kunt ondergaan, maar je wilt toch graag van jouw fronsrimpel af. Welke opties zijn er om je fronsrimpel te verwijderen zonder botox?

Hoe verwijder je voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels verwijderen

Voorhoofdrimpels verwijderen, hoe kan dat? Hier zijn verschillende manieren voor, zoals goede huidproducten, peelings en microdermabrasie en botox behandelingen.

wat niet mag na botox behandeling

Wat niet mag; voor en na botox behandeling voorhoofdrimpels

Je hebt een botox behandeling van de voorhoofdrimpels gehad. Wat mag je nu wel en niet doen? En waarom is dat zo? De spelregels zijn voor alle botox behandelingen hetzelfde. Wij geven uitleg en advies! 

Mag botox bij sauna

Botox en naar de sauna

Of je met botox naar de sauna mag, dat ligt eraan wanneer je een behandeling hebt gehad. Ook kan de sauna op lange termijn effect hebben op de botox. Wij geven uitleg!

Waarom niet plat liggen na botox

Waarom niet plat liggen na botox?

Als je een botox behandeling hebt ondergaan, mag je de eerste 3 uur niet plat liggen of vooroverbuigen. Waarom is dat? Na een botox behandeling gelden er een aantal belangrijke regels om ervoor te zorgen dat je een goed resultaat krijgt en bijvoorbeeld geen hangend ooglid.

Botox behandeling fronsrimpels

Hoe werkt een botox behandeling bij fronsrimpels?

Je overweegt een botox behandeling van de fronsrimpel en vraagt je af hoe dat in zijn werk gaat. Dat leggen we je per onderdeel uit in deze blog!