Botox behandeling fronsrimpels

Hoe werkt een botox behandeling bij fronsrimpels?

Je overweegt een botox behandeling van de fronsrimpel en vraagt je af hoe dat in zijn werk gaat. Dat leggen we je per onderdeel uit in deze blog!

Beste behandeling fronsrimpels

De beste behandeling voor fronsrimpels

Als we het hebben over fronsrimpels bedoelen we daarmee de rimpels tussen de wenkbrauwen. Vaak zijn dit verticale lijntjes. De horizontale rimpels die iets hoger zitten op het voorhoofd noemen we voorhoofdrimpels.

Waarom hyaluronzuur en collageen

Hyaluronzuur & collageen: waarom jouw huid het nodig heeft

Er wordt veel geschreven en gezegd over hyaluronzuur en collageen. Zijn het fabels of zijn het feiten? We zetten de feiten graag voor je op een rijtje in dit artikel!

Risico's botox behandeling

Wat kan er misgaan bij botox?

Ben je een botox behandeling aan het overwegen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat er allemaal mis kan gaan. Gelukkig kan er maar weinig misgaan, mits je goed let op een aantal punten. We leggen het uit in dit artikel!

10 weetjes fillers

10 weetjes over fillers

Wat moet je weten over fillers en filler behandelingen? In onze top 10 weetjes over fillers lees je de belangrijkste info!

Is botox giftig

Is botox giftig?

We kunnen je geruststellen, botox is in de dosering die wij gebruiken niet giftig. Hoe het precies zit met botox en giftigheid leggen we je graag uit!

velletjes lippen

Zwelling na filler behandeling

Is het normaal als je een zwelling krijgt na een filler behandeling? En wat kun je er tegen doen? Wij geven je graag tips en uitleg hierover!

Negatieve effecten botox

Negatieve effecten van botox

Kan botox negatieve effecten hebben? Het ligt eraan wat je onder negatieve effecten verstaat. Wij leggen het graag aan je uit in deze blog!

hoofdpijn botox

Helpt botox tegen migraine?

Steeds vaker wordt er een botox behandeling aangeraden wanneer iemand last heeft van migraine. Wij geven uitleg over hoe botox werkt bij migraine en of het ook echt helpt!

Bang voor naalden: fillers

Bang voor naalden: fillers

Voor de behandelingen met botox en fillers worden naalden gebruikt. Geen fijne gedachte vinden de meeste vrouwen én mannen. Gelukkig valt het tijdens en na de behandeling vaak erg mee, zeker bij de klanten van Art de la Beauté. Lees snel verder en ontdek ons geheim!