Alluzience botox; nieuwste vegan spierontspanner

Alluzience, Azzalure, Bocouture en Allergan, vier bekende merken binnen de wereld van spierontspanners, ookwel botox genoemd. Al deze producten bevatten botuline toxine, de werkzame stof die de spieren ontspant.

Alluzience is het nieuwste merk en ontwikkeld door Galderma. Zij produceren ook het merk Azzalure. Alluzience vegan is bijzonder veilig, uitgebreid getest en biedt veel voordelen ten opzichte van de andere merken botuline toxine.

Voordelen van Alluzience vegan botuline toxine

  • Werkt sneller in; vaak al binnen 24 uur de eerste effecten. Bij andere merken kan dit tot 14 dagen duren.
  • Bevat geen lactose en dierlijke of menselijke ingrediënten (vegan). Andere merken bevatten deze wel.
  • Zonder conserveermiddelen.
  • Krachtige werking.
  • Minder kans op afweer of allergie reactie door het lichaam dankzij het weglaten conserveermiddelen en dierlijke/menselijke/lactose ingrediënten.
  • Direct klaar voor gebruik. Botox van andere merken wordt aangeleverd als poeder waar de arts vloeistof aan toevoegt om te kunnen injecteren. Alluzience is ‘ready-to-use en zo altijd perfect van sterkte en consistentie.
  • Langdurige werking; bij Alluzience kan het effect duidelijker langer aanhouden, tot wel 6 maanden.

Wanneer kiezen voor botox vegan Alluzience?

Alluzience vegan kan door iedereen gebruikt worden. Je hoeft dus niet perse een vegan lifestyle te hebben om te kunnen profiteren van de vele voordelen die dit merk botuline toxine biedt. Het weglaten van lactose, conserveermiddelen, dierlijke en menselijke ingrediënten maakt het een vriendelijker product voor het lichaam. Ook is hierdoor de kans op vroegtijdige afbraak (geen effect) of een allergische reactie bij Alluzience botox kleiner.

Prijzen van botox en Alluzience vegan

Bij Art de la Beauté hebben we alle vier de merken botox in huis. De arts bespreekt tijdens het consult jouw wensen en je kiest zelf welk merk botox het uiteindelijk wordt. Botuline toxine wordt gebruikt voor het behandelen van bijvoorbeeld de fronsrimpels, spanningshoofdpijn en faceslimming. De prijzen verschillen per merk. Kijk voor alle tarieven en behandelingen op onze prijslijst.

Heb je vragen, wil je persoonlijk advies of een afspraak maken? We helpen je graag verder!