Faceslimming met botox

vanaf € 329,-

Faceslimming botoxIn Amerika en Azië is het een populaire behandeling en ook onze Nederlandse sterren, maken er graag gebruik van:

Faceslimming met botox

Bij faceslimming worden de kaken en meestal ook de mondhoeken en kin in het gezicht behandeld met botox. De vorm en contour van het gezicht worden verbeterd, zodat er een meer ovale of V-shape vorm in het gezicht ontstaat; het schoonheidsideaal van nu.

Het resultaat van faceslimming: een slanker gezicht met een meer V-contour!

Wanneer is faceslimming de oplossing:

  • bij een van nature (te) vierkante kaaklijn;
  • bij te bolle wangen / een bol gezicht;
  • voor meer accent en uitstraling van de jukbeenderen;
  • bij kaakspieren/wangen die verdikt zijn door veelvuldig tandenknarsen;
  • wanneer je last hebt van tandenknarsen of kaakklemmen.

Hoe werkt het?

Botox is een veilig en geregistreerd medicijn dat spieren laat ontspannen. Om meer een ovale of V-shape vorm te creëren in het gezicht laten we de kaakspieren en vaak ook de mondhoeken en/of kin met botox ontspannen. Doordat deze spieren ontspannen, worden de wang en de kin slanker. Over een langere tijd zal het slimming effect nog wat verder toenemen, omdat de ontspanning van de spieren ervoor zorgt dat de spieren zelf ook steeds minder dik worden.

Veiligheid, kwaliteit en resultaat

Omdat we meerdere gebieden behandelen en de kaakspier een grote spier is, is het belangrijk om de juiste hoeveelheid echte botox te gebruiken. Bij een te lage dosering voel je wel wat ontspanning, maar zal je met de tijd geen echt slimming effect zien. Onze dokter Jean-Paul en Yulia zijn expert in Nederland op het gebied van deze behandeling. Zij weten precies hoe een optimaal resultaat te bereiken. Twee weken na de behandeling zien we je terug op de nacontrole; indien nodig en medisch verantwoord kunnen we gratis nog wat botox bijzetten.

Lees ook: Faceslimming werkt niet, hoe kan dat?  en Wat zijn de risico’s bij faceslimming.

Indien gewenst kan de vorm van de kin, jukbeenderen en kaaklijn verder worden verbeterd met een filler (V-shape contouring).

Veilige en pijnloze botox

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals faceslimming zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Voor en na

Het resultaat van een faceslimming behandeling kan per persoon verschillen, omdat de bouw van het gezicht niet bij iedereen hetzelfde is. Onderstaande foto’s zijn dan ook een voorbeelden van een resultaat na een faceslimming behandeling. Tijdens het consult kan onze arts laten zien welk resultaat bij jou mogelijk is.

Faceslimming bij Art de la Beaute

Faceslimming is een erg specialistische behandeling waar ook enkele risico’s aan verbonden zitten. Zo is het belangrijk dat de juiste hoeveelheid echte botox gebruikt wordt, compleet afgestemd op jouw unieke situatie. Laat een faceslimming behandeling dan ook altijd uitvoeren door een expert. Verder gebruiken wij als een van de weinig klinieken ‘The Invisible Needle’, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Allergan, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is de botox volledig ingewerkt en ziet je het eerste resultaat van de faceslimming.

Doordat de spieren over een langere tijd ontspannen zijn, de botox werkt gemiddeld 3-5 maanden, zal de spier zelf in dikte afnemen en het slimming effect verder toenemen. Na twee weken zie je dus een eerste resultaat dat met de tijd steeds meer zichtbaar zal worden, het gezicht wordt met de tijd steeds smaller.

Wanneer je het gewenste resultaat hebt bereikt, kun je meer tijd laten zitten tussen de botox behandelingen. De dikte van de spieren neemt namelijk maar langzaam toe als de botox is uitgewerkt. Vaak komen mensen dan nog  1-2 keer per jaar langs voor een onderhoudsbehandeling.

Je krijgt voorafgaand aan de behandeling een consult bij de arts. Hij geeft jou uitleg en onderzoekt jouw huid. Je hebt ook de gelegenheid om vragen stellen. Als je ervoor kiest om de behandeling direct te laten plaatsvinden, ga je na het consult ontspannen in de behandelstoel liggen. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is een verdoving niet nodig. Je zal niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen.

Als eerste wordt de huid ontsmet met alcohol. Vervolgens injecteert de arts de botox in de kaakspieren, kin en indien nodig ook in de mondhoeken. De behandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Na de behandeling kan er wat roodheid zichtbaar zijn op de plekjes van de injecties. Deze verdwijnt doorgaans binnen een aantal uur. Je kunt jouw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na de behandeling niet sporten, in bad/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Merken botox
Er bestaan vier verschillende veilige en geregistreerde merken botox: Allergan Botox®, Bocouture® botox, Alluzience® botox en Azzalure® botox. Allemaal hebben ze een ontspannend effect op de spieren. Echter zijn er wel verschillen waardoor het ene merk iemand beter kan bevallen dan het andere. Zo is de Alluzience botox bijvoorbeeld helemaal vegan. Meer hierover leest u op onze merken pagina. En uiteraard zal de arts u adviseren tijdens het consult op basis van uw wensen.

Tarieven
Azzaulure botox – € 329,-
Bocouture botox – € 369,-
Alluzience botox – € 379,-
Allergan botox – € 427,-

Dit is een vaste prijs, met gratis nacontrole na twee weken. Indien nodig en medisch verantwoord kan onze faceslimming specialist nog wat extra botox bijzetten. Dit is zonder extra kosten.

Bij de faceslimming behandeling met botox krijg je service bij jouw behandeling. Deze houdt in dat je 1 keer kosteloos kunt terugkomen voor een nabehandeling wanneer er nog te veel spanning op de kaakspieren staat of als de mondhoeken/kin niet helemaal naar wens zijn. Een nabehandeling wordt alleen gegeven als de dokter dit medisch nodig en verantwoord vindt.

Om gebruik te maken van de garantie moet je tussen 2 en 3 weken contact met ons opnemen. De nabehandeling vindt altijd plaats binnen 2 tot 5 weken na behandeling.

De faceslimming behandeling is een specialistisch werk. Je moet oog hebben voor de contour van het gezicht, in kunnen schatten wat er gaat gebeuren, weten hoeveel botox er precies nodig is en waar je deze moet plaatsen. Dokter Jean-Paul en dokter Yulia zijn ervaren artsen en gespecialiseerd in faceslimming.

Botox verbetert de contour van het gezicht en vermindert de kracht van de kaakspieren, kin en indien behandeld mondhoeken. Wanneer de botox net begint te werken, kunnen mensen soms deze verminderde kracht ook opmerken tijdens het eten. Dit is echter van tijdelijke aard.

Na de behandeling zien we wat roodheid die snel verdwijnt en een enkele keer ontstaat er een blauwe plekje dat doorgaans na enkele dagen niet meer zichtbaar is.

Zoals bij iedere medische behandeling zijn er mogelijke bij-effecten en risico’s, maar doordat onze dokters gespecialiseerd in faceslimming zijn en met echte botox werken, zijn deze bij ons minimaal. Lees ook onze blog over de risico’s: https://www.artdelabeaute.nl/faceslimming-met-botox-wat-zijn-de-risicos/

Recensies – lees ervaringen van onze klanten

Jenny

“Door mijn Aziatische achtergrond was mijn gezicht rond en wat hoekig van vorm. Dankzij de faceslimming heeft dokter Kleijne mijn gezicht heel mooi verbeterd. Ik ben er heel blij mee!” Jenny haar foto staat op de faceslimming pagina.

Emma, 26 jaar uit Sittard

“Ik vond mijn gezicht altijd al bol terwijl ik verder niet dik ben. Met faceslimming zijn nu mijn wangen dunner gemaakt zonder dat heel mijn gezicht is veranderd, echt de perfecte oplossing.”

Demi, 22 jaar uit Eindhoven

“Ik vond het best wel spannend, omdat nog niemand die ik ken het faceslimming had gedaan. Al heel snel zag ik het en het is echt super mooi. Mijn vriendinnen gaan ook naar jullie komen! 🙂 ”

Heleen, 36 jaar uit Nijmegen

“Voor de faceslimming ben ik speciaal naar dokter Jean-Paul Kleijne gegaan, omdat hij hier al veel ervaring in heeft. Na twee weken was ik tevreden, maar de dokter heeft er nog wat extra botox ingespoten, gratis, omdat hij vond dat het nog mooier kon. En hij had gelijk, ik ben zeer tevreden!”

Vragen en afspraak maken 

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.