Voor wie is een profhilo behandeling geschikt?

Een profhilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. 

wat zijn de verschillen tussen profhilo en belotero behandeling?

Wat is het verschil tussen Profhilo en Belotero Revive?

We krijgen allemaal met de kwaaltjes van ouder worden te maken. Bijvoorbeeld een slappere huid of het ontstaan van rimpels of lijntjes. Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dan zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Crèmes, oliën of filler- en botoxbehandelingen. Een relatief nieuw concept zijn behandelingen die de huid verstevigen en verbeteren op natuurlijke wijze. De twee bekendste zijn een profhilo of belotero behandeling. Naar mate we ouder worden, neemt het collageen, elastine en hyaluronzuur in ons lichaam af. En dit zijn nu net de stoffen die ervoor zorgen dat onze huid jong en strak blijft. Een profhilo of belotero behandeling zijn erop gericht om deze lichaamseigen stoffen te herstellen. Een huidverbeteringsbehandeling op natuurlijke wijze dus. Hoe werken deze behandelingen precies en wat zijn de verschillen?

Vanaf welke leeftijd is een Profhilo behandeling geschikt?

Een relatief nieuwe behandeling, maar enorm in opkomst: een Profhilo behandeling. We krijgen in onze praktijk regelmatig de vraag voor wie deze behandeling wel of niet geschikt is. Profhilo is niet voor iedereen geschikt. Als jouw huid nog strak en stevig is, past deze behandeling niet bij jouw huid. De behandeling werkt perfect als jouw huid verstrakking en versteviging nodig heeft. Doordat Profhilo een heel natuurlijk resultaat geeft, spreek deze behandeling ook mannen aan. Benieuwd of de behandeling voor jou geschikt is of voor jou kan helpen?

De bijwerkingen van een profhilo behandeling

De bijwerkingen van een profhilo behandeling

Een profhilo behandeling wordt de laatste tijd steeds populairder in onze praktijk. Een profhilo behandeling helpt rimpels te verdwijnen, maar zonder een filler. Het laat de rimpels dus van binnenuit verdwijnen. We krijgen dan ook vaak de vraag of er bijwerkingen zij bij een Profhilo behandeling. Een belangrijke vraag als je een behandeling overweegt. In dit blog zullen we de bijwerkingen van een profhilo behandeling toelichten.

Wat is een profhilo behandeling?

Wat is een profhilo behandeling?