Vanaf welke leeftijd is een Profhilo behandeling geschikt?

Een relatief nieuwe behandeling, maar enorm in opkomst: een Profhilo behandeling. We krijgen in onze praktijk regelmatig de vraag voor wie deze behandeling wel of niet geschikt is. Doordat Profhilo een heel natuurlijk resultaat geeft, spreek deze behandeling ook mannen aan. Benieuwd of de behandeling voor jou geschikt is of voor jou kan helpen?

Leeftijd profhilo behandeling

Wat is een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling verstevigt de huid met hylaronzuur: een stof die van nature ook in onze huid aanwezig is. De behandeling zet het lichaam zelf aan tot actie. In tegenstelling tot andere behandelingen met botox of fillers worden rimpels of oneffenheden niet alleen gevuld, maar helpt het van binnenuit te verdwijnen. Rimpels laten verdwijnen dus zonder botox. We maken gebruik van 100% hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Meer informatie vind je in ons blog ‘wat is een Profhilo behandeling?’

Voor wie is Profhilo geschikt?

Een Profhilo behandeling werkt dus met hyaluronzuur. Dit is altijd in onze huid aanwezig. Echter, hoe ouder we worden hoe minder hyaluronzuur er van nature in onze huid aanwezig is. Daarom gaat naar mate we ouder worden onze huid dan ook verslappen en rimpelen.

Profhilo is een natuurlijk en heel puur hyaluronzuur dat jouw huid intens hydrateert en de aanmaak van collageen stimuleert. De huid voelt steviger aan en ziet er gladder uit.

Het mooie aan Profhilo is dat het past bij iedere huid vanaf 20 jaar. Het houdt de huid stevig en helpt zo om rimpels te voorkomen. Bij tekenen van huidveroudering, zorgt Profhilo dat de huid wordt gestimuleerd en gehydrateerd, zodat de huid weer steviger en gladder wordt. Profhilo is dus een product dat de huid kwaliteit verbetert en de huid verstevigt.

Hoe lang blijft het effect zichtbaar?
Het resultaat blijft zo’n 6-12 maanden voelbaar in de huid, afhankelijk van de leeftijd, conditie van de huid en leefstijl.

Vragen of interesse in een Profhilo behandeling?

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.