Waar moet je op letten bij een traangoot behandeling voor wallen?

Waar moet je op letten bij een traangoot behandeling?

Als we ouder worden verliezen we volume in onze huid omdat deze verslapt. Dit gebeurt vooral in het gezicht, en dus ook onder de ogen. Het resultaat is dat we er vermoeid uit zien. Wallen, ook wel traangoot of ooggoot genoemd, komen ook op jonge leeftijd voor. Vooral als we slecht geslapen hebben of veel stress hebben, zijn de wallen vaak nog dieper en donkerder.

Risico's botox behandeling kraaienpootjes

Risico’s botox behandeling kraaienpootjes

Een van de meest gekozen botox behandelingen is botox in de kraaienpootjes, oftewel de lachrimpels naast de ogen. Zijn er risico’s verbonden aan deze botox behandeling? En waar moet je op letten voor een veilige behandeling?

Voor - behandeling met fillers van de wangen, wallen (ogen), lipcontour, voorhoofd en afhangende mondhoeken

Oplossing voor dikke ogen na een filler behandeling

Regelmatig komen er bij ons mensen in de kliniek om de fillers onder de ogen te laten verwijderen. Het probleem: de ogen zijn te dik geworden. Wij leggen uit hoe je dit kan voorkomen.

donkere kringen fillers vrouw

Wallen verwijderen met fillers niet altijd een succes, waar moet je op letten?

Wallen wegwerken met fillers, niet altijd een succes. Waar moet je op letten? Een veel gevraagde behandeling met fillers is het wegwerken van wallen onder de ogen. Heel logisch, want de wallen zijn samen met de fronsrimpels en neuslippenplooi, de onderdelen van ons gezicht die de vermoeide en verouderde uitstraling geven.

donkere kringen fillers vrouw

Wallen botox of fillers? Uitleg wat jij nodig hebt…

Wallen botox of fillers? Uitleg wat jij nodig hebt.. Om te bepalen wat voor jou de beste oplossing is, botox of fillers, moet je weten wat bij jou de oorzaak van de wallen is.

Voor - behandeling met fillers van wallen (ogen), fronsrimpels, wangen, afhangende mondhoeken en kin

Fillers wallen; oplossing als je ogen te dik zijn geworden

Fillers wallen; oplossing als je ogen te dik zijn geworden.. De behandeling van wallen onder de ogen of donkere kringen is een zeer specialistische behandeling. Helaas wordt deze soms ook uitgevoerd door mensen die niet gekwalificeerd of kundig genoeg zijn, te weinig ervaring hebben of een slechte kwaliteit filler gebruiken. En zelfs als al de […]

kraaienpootjes botox

Wat is er te doen tegen kraaienpootjes?

Wat te doen tegen kraaienpootjes? Wanneer we jong zijn is onze huid stevig en glad zonder rimpels. Vanaf ons 25e levensjaar begint de huid langzaam te verouderen en krijgen we rimpels. Zo ook in het gebied aan de zijkant van de ogen; dit noemen we de kraaienpootjes of lachrimpels.

Foto van voor de behandeling met botox van de fronsrimpels (close-up)

Fronsrimpel botox

Vroeg of laat krijgt iedereen het: een fronsrimpel. De fronsrimpel bestaat uit een of meerdere lijntjes en plooien tussen de wenkbrauwen. De fronsrimpel geeft ons een vermoeide en soms ook humeurige of bedroefde uitstraling.