Fillers wallen; oplossing als je ogen te dik zijn geworden..

De behandeling van wallen onder de ogen of donkere kringen is een zeer specialistische behandeling. Helaas wordt deze soms ook uitgevoerd door mensen die niet gekwalificeerd of kundig genoeg zijn, te weinig ervaring hebben of een slechte kwaliteit filler gebruiken. En zelfs als al de voorgaande factoren wel kloppen, dan kan het ook voorkomen dat jouw lichaam toch meer vocht aantrekt dan verwacht of gemiddeld.

Het resultaat is dan nog grotere wallen of te dikke ogen (‘puffy eyes’). Gelukkig is er een oplossing!

De oplossing voor te dikke ogen: hyaluronidase

hylaseNatuurlijk kun je wachten tot de filler vanzelf weggaat. Maar er is een snellere oplossing voor te dikke ogen: een behandeling met hyaluronidase. Dit is een vloeistof die de filler laat oplossen. Vaak zie je al na een uur of de volgende dag resultaat. Bij een goede kliniek hoef je voor deze nabehandeling niet extra te betalen als je daar ook de eerste behandeling hebt gekregen.

Nadelen hyaluronidase behandeling

Echte nadelen aan deze behandeling zijn er niet. Wel is het zo dat niet helemaal precies te voorspellen is hoeveel filler er zal oplossen. Natuurlijk zijn er richtlijnen hoeveel hyaluronidase de dokter moet gebruiken om een bepaalde hoeveelheid of merk filler op te lossen, maar het kan gebeuren dat er net iets te veel of te weinig oplost. Als je de filler helemaal weg wilt hebben dan kan er zonder problemen een vervolgbehandeling worden gedaan. Is er net iets te veel opgelost dan kunnen in dit geval de wallen opnieuw worden bijgevuld. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn verschilt per kliniek en situatie.

Hyaluronidase behandeling bij Art de la Beauté

Onze arts Jean-Paul Kleijne is gespecialiseerd in de behandeling van de wallen en donkere kringen met fillers. Hij gebruikt daarvoor altijd de top kwaliteit fillers van Restylane. Mocht na de behandeling het resultaat toch meer zijn dan gewenst, dit komt zelden voor, dan kunnen we dit corrigeren met hyaluronidase.

Als je bij een andere kliniek bent geweest en niet tevreden over het resultaat dan helpen wij je ook graag met een oplos/correctiebehandeling.

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillersbotox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.