Nazorg lip fillers

Nazorg na een lip filler behandeling

Heb je recent een lip filler behandeling gehad bij onze kliniek of bij een andere behandelaar? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen de komende dagen of weken! Niet alleen is nazorg belangrijk om klachten te voorkomen, ook voor het beste resultaat is de juiste nazorg cruciaal. In dit blog leggen we je uit wat je kunt doen qua nazorg, welke klachten kunnen optreden na een lip filler en wanneer je contact moet opnemen met ons of met je behandelaar.

pijnlijke lippen na filler behandeling

Pijnlijke lippen na fillers

Pijn na een behandeling met lipfillers kom vaak voor. Dat u pijn heeft, kan verschillende oorzaken hebben. In dit blog geef ik u meer uitleg over pijnlijke lippen na filler behandeling en de oplossing hiervoor!

Waar moet je op letten bij een traangoot behandeling voor wallen?

Waar moet je op letten bij een traangoot behandeling?

Als we ouder worden verliezen we volume in onze huid omdat deze verslapt. Dit gebeurt vooral in het gezicht, en dus ook onder de ogen. Het resultaat is dat we er vermoeid uit zien. Wallen, ook wel traangoot of ooggoot genoemd, komen ook op jonge leeftijd voor. Vooral als we slecht geslapen hebben of veel stress hebben, zijn de wallen vaak nog dieper en donkerder.

Sylage fillers en veiligheid

Wat zijn stylage fillers en zijn deze veilig?

Stylage is een merk fillers dat in de afgelopen jaren erg populair geworden is in Nederland. Ook wij maken steeds vaker gebruik van dit merk fillers. Zijn deze fillers veilig om te gebruiken? En geeft het een goed en blijvend resultaat? Wij vertellen je meer in dit blog.

alle crèmes van het merk Medik8

Rimpels verwijderen met een crème

Als we ouder worden, krijgen we rimpels in ons gezicht. Met botox kunnen we de spieren laten ontspannen en met filler kunnen we plooien en rimpels opvullen. Maar kunnen we rimpels ook tegengaan met de juiste crème?

Aften en lipfillers

Aften en lip fillers

Bijna iedereen heeft ze wel eens gehad, een of meerdere aften in de mond. Maar hoe zit het precies met aften en lip fillers? Wij leggen het aan je uit!

Blauwe plek filler behandeling

Hoelang blijft een blauwe plek na een filler behandeling?

Bij een filler behandeling prikt de dokter met een naald in de huid. Wanneer er een druppeltje bloed in de huid komt, zorgt dit voor een blauwe plek. Maar hoelang blijft de blauwe plek zichtbaar? Wij geven je in dit artikel graag antwoord op deze vraag!

behandeling lip fillers

Botox lippen of fillers?

Veel mensen hebben het over botox in de lippen. Dat kan, maar meestal worden fillers gebruikt. Fillers geven de lippen meer volume. Botox in de lippen kan leiden tot andere dingen… Lees in dit artikel over de verschillen en wat bij jou past!

Masseren na lip fillers

Masseren na lip fillers?

Nog altijd horen we van veel mensen dat zij het advies krijgen om lip fillers te masseren van de behandelaar. Wij raden dit af. Waarom? Dat leggen we je uit!