Zwelling bij lip fillers

Zwelling bij lip fillers

Het komt vaak voor dat iemand na een behandeling met lip fillers last krijgt van een zwelling. Maar wat kun je hier tegen doen? Wij geven je in dit artikel alle tips en tricks!

10 weetjes fillers

10 weetjes over fillers

Wat moet je weten over fillers en filler behandelingen? In onze top 10 weetjes over fillers lees je de belangrijkste info!

velletjes lippen

Zwelling na filler behandeling

Is het normaal als je een zwelling krijgt na een filler behandeling? En wat kun je er tegen doen? Wij geven je graag tips en uitleg hierover!

Kaaklijn verstrakken, faceslimming

Strakkere kaaklijn met fillers

Een strakkere kaaklijn kan gemaakt worden met fillers. Hoe werkt dat en wat heb je ervoor nodig? Uitleg in onze blog over de kaaklijn filler behandeling.

Fillers gevaarlijk

Zijn fillers gevaarlijk?

e kent ze wel, de horrorplaatjes op internet van mislukte filler behandelingen. Zijn fillers echt zo gevaarlijk?

Lip fillers masseren

Moet ik lip fillers maseren?

Bij lip fillers wordt soms het advies gegeven om te masseren na de behandeling. Waarom is dat en is het slim om te doen?

Voor - behandeling met fillers van de wangen, wallen (ogen), lipcontour, voorhoofd en afhangende mondhoeken

Oplossing voor dikke ogen na een filler behandeling

Regelmatig komen er bij ons mensen in de kliniek om de fillers onder de ogen te laten verwijderen. Het probleem: de ogen zijn te dik geworden. Wij leggen uit hoe je dit kan voorkomen.

lippen fillers bultjes

Wat doen bij een reactie op lip fillers?

Wat moet je doen bij een reactie op lip fillers? Ons lichaam reageert op een behandeling met lip fillers. Maar welke reacties zijn normaal? Wat kan je verwachten? En hoe zit het met allergische reacties?

Lip fillers weg door roken

Gaan lip fillers sneller weg door roken?

Wat is het effect van roken op lip fillers? Maakt het verschil of niet? Uitleg en antwoorden van onze specialist bij Art de la Beauté. Om maar meteen antwoord te geven op de vraag: Ja, lip fillers gaan sneller weg door roken!

Bang voor naalden: fillers

Bang voor naalden: fillers

Voor de behandelingen met botox en fillers worden naalden gebruikt. Geen fijne gedachte vinden de meeste vrouwen én mannen. Gelukkig valt het tijdens en na de behandeling vaak erg mee, zeker bij de klanten van Art de la Beauté. Lees snel verder en ontdek ons geheim!