Wat zijn stylage fillers en zijn deze veilig?

Stylage is een merk fillers dat in de afgelopen jaren erg populair geworden is in Nederland. Ook wij maken steeds vaker gebruik van dit merk fillers. Zijn deze fillers veilig om te gebruiken? En geeft het een goed en blijvend resultaat?

Veiligheid Stylage filler

De Stylage filler wordt geproduceerd door Vivacy, een Frans bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hyaluronzuur fillers. Stylage fillers zijn sinds 2007 op de markt en worden inmiddels wereldwijd gebruikt door cosmetische artsen. De filler heeft een CE veiligheidskeurmerk en mag daardoor in Europa en vele andere delen van de wereld verkocht worden. Alleen in Amerika is het, nog strengere, FDA keurmerk nodig. Er zijn maar drie merken ter wereld die dit FDA keurmerk hebben, waaronder Restylane.

Aan de fillers van Stylage zit mannitol toegevoegd wat ervoor zorgt dat het minder snel wordt afgebroken door het lichaam. Hierdoor blijft het effect van een Stylage filler gemiddeld 6 tot 8 maanden zichtbaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de plek in het gezicht en hoe snel jouw lichaam fillers weer afbreekt.

Door deze langdurige werking en de hoge veiligheidsvoorschriften waar Stylage aan voldoet kun je een behandeling met Stylage fillers vol vertrouwen ondergaan.

Stylage bij Art de la Beauté

Bij Art de la Beauté werken we al lange tijd met Stylage fillers. We gebruiken deze voor behandelingen aan de lippen en voor bepaalde contour behandelingen. Denk hierbij aan jukbeenderen, kin en kaaklijn. Voor de neus en traangoot gebruiken we de Restylane filler, omdat deze daarbij een beter resultaat geeft. Ook vanaf een bepaalde leeftijd of huidkwaliteit geeft de Restylane filler betere resultaten. Uiteraard bekijken we iedere situatie persoonlijk en brengen wij een deskundig advies uit over merken en behandelingen. Wanneer je een afspraak maakt bij ons gaat dit altijd gepaard met een consult met vakkundig en persoonlijk advies. Twee weken na de behandeling kom je, indien nodig, op gratis nacontrole.

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.

  • 06-23704229

  • info@artdelabeaute.nl