Botox in de voorhoofdrimpels gezakt

Onlangs heb je een botox behandeling van de voorhoofdrimpels gehad en nu worden jouw wenkbrauwen steeds zwaarder. Je ziet er vermoeid uit, terwijl je juist graag die frisse uitstraling wilde. Heb jij hier last van? Wij vertellen je wat er aan de hand is en hoe het verholpen kan worden.

Botox voorhoofdrimpels

Bij een botox behandeling van de voorhoofdrimpels is het de bedoeling om de horizontale lijnen op het voorhoofd te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. De botox ontspant de spier waarmee we de wenkbrauwen omhoog trekken, deze beweging zorgt zonder botox voor rimpels.

Hangende wenkbrauwen door botox

Je hebt een botox behandeling van de voorhoofdrimpels ondergaan, maar in plaats van die frisse, stralende blik, gaan je wenkbrauwen hangen. Hangende wenkbrauwen na een botox behandeling van het voorhoofd kan twee oorzaken hebben.

  1. Je hebt alleen het voorhoofd laten behandelen zonder botox in de frons. Bij alleen een voorhoofd behandeling is de kans op een te zwaar voorhoofd vrij groot. De botox in de frons helpt het zakken van het voorhoofd voorkomen, omdat de botox in de frons de wenkbrauwen lift in zijn geheel.
  2. Je hebt botox laten spuiten in de frons en in het voorhoofd, maar toch zijn de wenkbrauwen te zwaar. De botox heeft zijn werk te goed gedaan in het voorhoofd. Soms kan een wenkbrauwlift dan nog wat verlichting bieden. Voor de volgende keer is het dan aan de arts om minder botox te gebruiken voor jouw voorhoofd.

Voorhoofd botox behandeling op maat

Bij Art de la Beauté is de dokter altijd voorzichtig met het inzetten van botox bij het voorhoofd. Ons motto is; beter te weinig dan te veel! Daarom is de botox behandeling van het voorhoofd echt maatwerk en wordt het afgestemd op jouw smaak, lichaam en wensen. Wil je het voorhoofd nog duidelijk kunnen bewegen of mag het juist wat strakker zijn? Hoe is de stand van de wenkbrauwen en hoe lopen jouw spieren? Ook de leeftijd en huidkwaliteit spelen een rol op welke manier de botox bij het voorhoofd het best kan worden ingezet. Dit bespreekt onze dokter allemaal met jou tijdens het consult voor de behandeling. Zo doen we er alles aan om te voorkomen dat jouw voorhoofd en wenkbrauwen te zwaar kunnen worden na een botox behandeling van het voorhoofd.

Twee weken na de behandeling nodigen we je uit voor een gratis nacontrole. Mocht er nog te veel beweging in jouw voorhoofd zitten dan zetten we gratis een beetje botox bij. En de volgende keer nemen we deze aanpassing meteen mee in de nieuwe behandeling.

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.