Zwelling bij lip fillers

Zwelling bij lip fillers

Het komt vaak voor dat iemand na een behandeling met lip fillers last krijgt van een zwelling. Maar wat kun je hier tegen doen? Wij geven je in dit artikel alle tips en tricks!

Lip fillers masseren

Moet ik lip fillers maseren?

Bij lip fillers wordt soms het advies gegeven om te masseren na de behandeling. Waarom is dat en is het slim om te doen?

lippen fillers bultjes

Wat doen bij een reactie op lip fillers?

Wat moet je doen bij een reactie op lip fillers? Ons lichaam reageert op een behandeling met lip fillers. Maar welke reacties zijn normaal? Wat kan je verwachten? En hoe zit het met allergische reacties?

Lip fillers weg door roken

Gaan lip fillers sneller weg door roken?

Wat is het effect van roken op lip fillers? Maakt het verschil of niet? Uitleg en antwoorden van onze specialist bij Art de la Beauté. Om maar meteen antwoord te geven op de vraag: Ja, lip fillers gaan sneller weg door roken!

Koortslip voorkomen fillers

Hoe voorkom ik een koortslip bij lip fillers?

Een koortslip is vervelend, maar niet gevaarlijk. Wel zijn er als je lip fillers hebt of gaat nemen een aantal dingen om rekening mee te houden. Onze tips en oplossingen op een rij.

lip fillers mislukt

De oplossing voor mislukte lip fillers

Vind je dat jouw lip fillers mislukt zijn? Heel erg jammer is dat natuurlijk, maar gelukkig is er ook een oplossing: de lip fillers verwijderen met een veilig oplosmiddel. Hoe het werkt en wat het kost leggen we in deze blog aan je uit!

Lip fillers masseren

Moet ik mijn lip fillers masseren?

Regelmatig komen er klanten bij ons die hebben gehoord of gelezen dat je de lip fillers na de behandeling moet masseren. Ook zijn er dokters en niet erkende behandelaars die dit adviseren. Bij een goede arts en kwaliteit fillers is masseren niet nodig, sterker nog, wij raden het af! Waarom? Lees onze uitleg!

koortslip en fillers

Lippen opvullen met fillers bij koortslip

Een koortslip, veel mensen in Nederland hebben er af en toe of zelfs heel vaak last van. Hoewel de koortslip niet gevaarlijk is, is het natuurlijk wel heel erg vervelend. Het kan ook behoorlijk pijnlijk zijn, je kunt je er zelfs een beetje ziek door voelen. En hoe zit het als je lip fillers hebt en je krijgt een koortslip? Wij geven je uitleg en tips!

russian method lip fillers

Russian method lip fillers bij Art de la Beauté

Russian method lip fillers bij Art de la Beauté Er zijn verschillende technieken om de lippen te vullen met fillers, een daarvan is de Russian Method. Onze dokter Jean-Paul Kleijne is hierin gespecialiseerd. Past deze techniek bij jouw lippen? Dat vertellen we je in deze blog!

mesogun lippen opvullen

Lippen opvullen met pistool of mesogun, wel of niet doen?

Lippen opvullen met pistool of mesogun, wel of niet doen? Steeds vaker krijgen we vragen over lip fillers die geplaatst worden met een mesogun oftewel pistool. Is dit een goede techniek en is het veilig? Wij leggen het je graag uit, zodat je daarna zelf de keuze kunt maken.