Nazorg lip fillers

Nazorg na een lip filler behandeling

Heb je recent een lip filler behandeling gehad bij onze kliniek of bij een andere behandelaar? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen de komende dagen of weken! Niet alleen is nazorg belangrijk om klachten te voorkomen, ook voor het beste resultaat is de juiste nazorg cruciaal. In dit blog leggen we je uit wat je kunt doen qua nazorg, welke klachten kunnen optreden na een lip filler en wanneer je contact moet opnemen met ons of met je behandelaar.

pijnlijke lippen na filler behandeling

Pijnlijke lippen na fillers

Pijn na een behandeling met lipfillers kom vaak voor. Dat u pijn heeft, kan verschillende oorzaken hebben. In dit blog geef ik u meer uitleg over pijnlijke lippen na filler behandeling en de oplossing hiervoor!

Lip flip met botox

Lip flip met botox

Een botox behandeling die al heel lang bestaat, wordt door verschillende klinieken gepromoot als iets nieuws: de lip flip met botox. Een behandeling met een beperkt resultaat en niet zonder risico! In dit artikel leggen wij jou graag uit waarom.

Aften en lipfillers

Aften en lip fillers

Bijna iedereen heeft ze wel eens gehad, een of meerdere aften in de mond. Maar hoe zit het precies met aften en lip fillers? Wij leggen het aan je uit!

behandeling lip fillers

Botox lippen of fillers?

Veel mensen hebben het over botox in de lippen. Dat kan, maar meestal worden fillers gebruikt. Fillers geven de lippen meer volume. Botox in de lippen kan leiden tot andere dingen… Lees in dit artikel over de verschillen en wat bij jou past!

Masseren na lip fillers

Masseren na lip fillers?

Nog altijd horen we van veel mensen dat zij het advies krijgen om lip fillers te masseren van de behandelaar. Wij raden dit af. Waarom? Dat leggen we je uit!

witte bultjes op de lip

Witte stipjes op de lippen: wat zijn het?

Witte stipjes of bultjes op de lippen zijn bij bepaalde mensen (zowel mannen als vrouwen) van nature aanwezig en zichtbaar. Soms kan het zijn dat ze pas zichtbaar worden na een lip filler behandeling. Wat zijn het voor bultjes en wat kun je eraan doen? Wij leggen het graag aan je uit!

Zwelling bij lip fillers

Zwelling bij lip fillers

Het komt vaak voor dat iemand na een behandeling met lip fillers last krijgt van een zwelling. Maar wat kun je hier tegen doen? Wij geven je in dit artikel alle tips en tricks!

Lip fillers masseren

Moet ik lip fillers maseren?

Bij lip fillers wordt soms het advies gegeven om te masseren na de behandeling. Waarom is dat en is het slim om te doen?

lippen fillers bultjes

Wat doen bij een reactie op lip fillers?

Wat moet je doen bij een reactie op lip fillers? Ons lichaam reageert op een behandeling met lip fillers. Maar welke reacties zijn normaal? Wat kan je verwachten? En hoe zit het met allergische reacties?