Neuscorrectie operatief of botox/fillers

Neuscorrectie met operatie of fillers/botox?

Je wilt de vorm van jouw neus verbeteren. Dat kan operatief of met botox/fillers. Wat de beste oplossing is, verschilt per persoon. Ontdek in deze blog wat het beste bij jou past!

Neuspunt liften botox

Neuspunt laten liften met botox, maar geen resultaat?

Je hebt eindelijk de stap gezet om jouw neustip te laten liften met botox en je ziet geen resultaat. Hoe kan dat en is er een andere oplossing?

neus lift neuscorrectie botox fillers

Neuscorrectie met botox of met fillers? Het verschil!

Bij een neuscorrectie zonder operatie gebruiken we botox en/of filllers om de vorm van de neus te verbeteren. Maar wanneer heb je botox nodig en wanneer fillers?

Pijn na neuscorrectie

Pijnlijke neus na neuscorrectie met fillers

Heb je een pijnlijke of gevoelige neus na een neuscorrectie met fillers dan is dat natuurlijk erg vervelend. Deze pijn of gevoeligheid kan meerdere oorzaken hebben. We leggen je hier graag meer over uit!

neuscorrectie fillers

Neuscorrectie met fillers is mislukt, wat is de oplossing?

Een neuscorrectie met fillers is een goed en veilig alternatief voor een operatieve neuscorrectie. Maar wat als je niet tevreden bent met de fillers in je neus? Of als de neuscorrectie met fillers is mislukt?

neuscorrectie fillers

Neuscorrectie zonder operatie, het kan!

Een van de meest opvallende delen van ons gezicht is de neus. Het komt regelmatig voor dat mannen en vrouwen ontevreden zijn over de neus. Dit wordt veelal veroorzaakt doordat de vorm of het formaat van de neus niet past bij de rest van het gezicht.