Neuscorrectie met fillers is mislukt, wat nu?

Een neuscorrectie met fillers is een goed en veilig alternatief voor een operatieve neuscorrectie. Maar wat als je niet tevreden bent met de fillers in je neus? Of als de neuscorrectie met fillers is mislukt?

Oplossing voor mislukte neuscorrectie met fillers

Als je niet tevreden bent met het resultaat van jouw neuscorrectie met fillers dan zijn er twee mogelijkheden:

1. De fillers laten verwijderen met een oplosmiddel

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur en kunnen opgelost worden met het middel hyaluronidase. Het oplossen van fillers is een veilige behandeling, mits de juiste dosering oplosmiddel wordt gebruikt. Wanneer er te veel wordt gebruikt, bestaat het risico dat er ook wat van jouw eigen hyaluronzuur wordt opgelost. Nu vult het lichaam dat met de tijd weer vanzelf aan, maar het is beter om dat te voorkomen. Ga daarom altijd naar een arts die gespecialiseerd is in het oplossen van fillers, zoals dokter Jean-Paul Kleijne bij Art de la Beauté.

2. De fillers laten corrigeren met een nieuwe filler behandeling

Afhankelijk van hoe de vorige filers zijn geplaatst, kun je ook kiezen voor een correctiebehandeling met nieuwe filler. Ook hiervoor geldt, ga naar een specialist, zodat je deze keer wel het gewenste resultaat gaat bereiken.

hylase

Hoe werkt het bij Art de la Beauté?

Bij ons ben je van harte welkom voor een advies consult en eventuele nabehandeling met fillers of oplosmiddel. Dokter Jean-Paul gaat dan jouw neus bekijken en advies geven over wat de beste oplossing is om het resultaat te bereiken wat je graag wil. Bij behandeling van de neus met fillers werken we altijd met het beste en veiligste merk fillers: Restylane.

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.
  • 06-23704229

  • vivian@artdelabeaute.nl