Restylane filler; het merk, ervaringen en reviews

restylane filler

Op de markt zijn er veel verschillen soorten en merken fillers. Er zijn hele bekende en minder bekende merken en ook hele goede en slechte merken. En wat is het juiste merk voor jou? In deze blog bespreken we het bekendste en meest gebruikte merk ter wereld: de Restylane filler. 

Restylane is de filler van de producent Galderma en is de beste filler ter wereld als het gaat om veiligheid, kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid.

Galderma is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van botox Azzalure en fillers van Restylane. Zij staan ook bekend om het vele onderzoek dat zij de afgelopen 30 jaar hebben gedaan naar hyaluronzuren. De Restylane filler is daardoor een bijzonder veilig, innovatief en kwalitatief zeer goed product.

De Restylane filler is wereldwijd verkrijgbaar, omdat zij als een van de weinig merken het strengste FDA veiligheidscertificaat heeft. Om dit Amerikaanse certificaat te kunnen krijgen, moet er nog meer onderzoek zijn gedaan naar veiligheid op de korte en lange termijn dan naar producten die enkel het CE certificaat hebben (Europees veiligheidscertificaat). Een ander merk dat ook FDA goedgekeurd is, is de Belotero filler van Merz.

Met miljoenen succesvolle behandelingen, prachtig resultaat en zeer hoge klanttevredenheid is de Restylane filler een zeer geliefd product bij artsen en mensen die de behandeling krijgen.

Eigenschappen Restylane filler

restylane-hyaluronzuur-fillerDe Restylane filler bestaat al meer dan 20 jaar en is al die tijd zeer succesvol. Binnen het merk zijn er verschillende soorten en typen fillers, zodat ieder deel van het gezicht optimaal behandeld kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: neuslippenplooi, jukbeenderen, fijne lijntjes en het gebied rond de ogen. Dit maakt het voor zowel arts als patiënt een heel fijn product.

Restylane met twee productlijnen

Het merk Restylane is ingedeeld in twee productlijnen: Restylane Restore en Restylane Enhance. Voor ieder gebied, ieder huidtype en iedere wens is er apart product ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de arts altijd het beste product heeft voor die specifieke behandeling en dat geeft het hoogst haalbare resultaat. Restylane heeft als enige merk ter wereld zo’n brede productlijn en is mede daarom heel geliefd bij artsen.

Restylane – Restore

restylane-hyaluronzuur-fillerDe filler van de Restylane Restore lijn zijn bedoeld voor de behandeling van rimpels en volume verlies. Deze lijn bestaat uit: Restylane Fine Lines, Restylane Refine, Restylane en Restylane Volyme.

Restylane – Enhance

Restylane Enchance Emervel filler Art de la beauteDe lijn van Restylane Enhance kan ingezet worden om het gezicht beter in balans te brengen en de contouren van het gezicht te verbeteren. Deze lijn bestaat uit: Restylane Dyfine, Restylane Kyss en Restylane Lyft.

Restylande Restore – behandelgebieden

Restylane Restore gebieden voor behandeling Art de la Beaute

Restylande Enhance – behandelgebieden

Restylane Enhance gebieden voor behandeling Art de la Beaute

Restylane filler resultaat

Fabrikanten en sommige klinieken geven aan dat fillers tot wel meer dan 12 maanden blijven zitten in de huid. In werkelijkheid is dat ook zo, maar dat wil niet zeggen dat je als klant ook zolang tevreden bent.

Bij Art de la Beauté hebben we het daarom liever over de gemiddelde tevredenheid in plaats van hoelang de filler blijft zitten. Klanten komen namelijk al terug voordat de filler helemaal weg is. Er zit dan nog wel filler in de huid, maar het resultaat is afgenomen en daar gaat het nu net om.

Goed om te weten, is dat het ook uitmaakt in welk gebied de filler wordt geplaatst. Op plekken waar veel beweging is, worden fillers sneller opgenomen door de huid en houdt het resultaat dus minder lang aan.

Voorbeelden van gemiddelde tevredenheid en resultaat per behandeling:

  • Lippen opvullen: bijvullen (er is vaak minder nodig dan de keer daarvoor) gemiddeld na 6 tot 12 maanden
  • Neuslippenplooi en marionettelijnen: nieuwe behandeling gemiddeld na 9 tot 12 maanden
  • Jukbeenderen: gemiddeld na 9 tot 12 maanden een nieuwe behandeling
  • Correctie van de neus: na gemiddeld 9 tot 18 maanden een nieuwe behandeling

Prijzen Restylane filler

Restylane filler hyaluronzuur Art de la beauteDe prijzen van een behandeling met Restylane filler kunnen per kliniek verschillend zijn. Dat komt doordat iedere kliniek vrij is om te vragen wat hij of zij wil. Een compleet overzicht van de behandelingen met Restylane en prijzen bij Art de la Beauté vind je bij filler behandelingen.

Restylane filler, een veilige filler?

Om te bepalen of een filler veilig is, zijn er een aantal eigenschappen waar je op kunt letten:

Heeft de filler een CE of FDA markering?
Voordat een filler verkocht mag worden, is er een markering oftewel certificering vereist. Dit kan een CE markering zijn of een FDA markering. De Restylane filler heeft de welbekende FDA markering. Dit betekent dat het product aan de Amerikaanse regels voldoet die zijn opgesteld als het gaat over de veiligheid van een product en daarmee mag het product wereldwijd verkocht worden. De FDA markering is nog veel strenger dan de CE markering van Europa. Fillers met de CE markering mogen enkel in Europa en in nog een heel aantal andere landen buiten Europa worden verkocht, maar niet in Amerika. Naar fillers als Restylane met een FDA markering is meer korte en lange termijn onderzoek gedaan dan dat we in Europa nodig vinden. Als een filler zo’n markering heeft, zit dat ook in de prijs verwerkt.

Kans op een allergische reactie
Doordat fillers tegenwoordig van hyaluronzuur zijn gemaakt (Wat is hyaluronzuur?), is de kans op een allergische reactie op de filler uiterst klein. Dit maakt het gebruik van fillers veel veiliger dan vroeger toen er nog met permanente (blijvende) fillers werd gewerkt.

Is de producent betrouwbaar?
galderma

Galderma, de producent van Restylane, is een zeer gerenommeerd bedrijf dat al tientallen jaren aan de top staat als het gaat om onderzoek en ontwikkeling van hyaluronzuur fillers. Daarmee kan gezegd worden dat Galderma een betrouwbare organisatie is met kwalitatief zeer goede producten.

Hoe zijn de ervaringen van mensen die behandeld zijn?
De ervaringen van mensen die behandeld zijn, geven ook een goede indruk van hoe een merk presteert.

Restylane filler ervaringen en reviews

restylane filler ervaringen en reviews art de la beaute

Informatie over een merk fillers is belangrijk en natuurlijk de ervaringen van mensen die een behandeling hebben gehad met het merk ook. Meningen en ervaringen kunnen sterk uiteenlopen. Dit heeft te maken met de verwachtingen die iemand heeft, hoe het lichaam met de filler omgaat en ook de dokter heeft een groot effect op het uiteindelijke resultaat. Hieronder en op onze review pagina staat een uitgebreid overzicht van de ervaringen van klanten die zijn behandeld met Restylane in verschillende gebieden van het gezicht. Of ga naar ons overzicht van alle mogelijke filler behandelingen met Restylane fillers.

Esther, 32 jaar 
Behandeling: volume jukbeenderen
Merken: Restylane

“Al vaker heb ik mijn jukbeenderen laten vullen. Dokter Kleijne adviseerde mij Restylane, omdat dit veel volume geeft en goed te ‘shapen’ is. Ik ben blij dat ik zijn advies gevolgd heb, het ziet er erg mooi uit.”

Louise, 59 jaar uit Naarden
Behandeling: wangen en jukbeenderen
Merken: Radiesse en Restylane

“Mijn vriendin tipte mij Art de la Beauté in Best. Ik had het er zelf nooit gezocht, omdat het nogal ver uit de buurt is, maar voor kwaliteit is dat geen bezwaar.

De ontvangst was hartelijk en de ervaren arts begreep direct mijn wensen. Ook mijn vertrouwde merk Restylane in huis. De lifting van de huid is goed gelukt. Men kan met vertrouwen naar deze kliniek gaan.”

Michelle uit Roermond
Behandeling: lippen fillers
Merken: Restylane

“Ik wilde perse restylane fillers omdat ik de beste kwaliteit wilde. Mijn lippen zij natuurlijk vergroot door dokter Yulia en en voelen nog steeds lekker zacht aan.”

Kevin, 28 jaar uit Breda
Behandeling: lippen opvullen
Merken: Restylane

“Toen ik hoorde dat dokter Kleijne ook lip opvulling bij mannen doet, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik was bang dat het te vrouwelijk zou worden bij een arts die daar weinig ervaring mee heeft. Het resultaat is amazing, ik ben er heel gelukkig mee!”

Heeft u naar aanleiding van dit artikel over het merk Restylane filler nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.