Stylage filler; over het merk, ervaringen en reviews

Stylage is een van de vele merken hyaluronzuur fillers die er op de markt zijn wereldwijd. Andere merken zijn bijvoorbeeld Belotero, Juvederm, Restylane en Etermis. En welk merk kun je het beste kiezen? Dat verschilt per persoon en is mede afhankelijk van jouw wensen en ook het budget speelt nu eenmaal mee. Goed om je te verdiepen in de verschillende merken dus en daar helpen we je graag bij. In deze blog alles over het merk filler Stylage.

Stylage filler

Vivacy is een Frans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van het merk Stylage.

De Stylage filler is sinds 2007 op de markt en wordt inmiddels in 80 verschillende landen wereldwijd gebruikt door cosmetisch artsen.

Het merk Stylage bestaat uit een collectie van verschillende typen fillers. Allemaal bevatten ze hyaluronzuur, maar door de verschillende wijze waarop de moleculen aan elkaar zijn gekoppeld, is er voor ieder gebied in het gezicht een filler die daar optimaal bij past.

Eigenschappen Stylage filler

 De Stylage filler is gemaakt van hyaluronzuur (Wat is hyaluronzuur?), dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor de hydratatie en het volume in de huid.

Hyaluronzuur is er in veel verschillende soorten. Zo zijn er dikke, stevige fillers die veel volume geven, maar ook zachte fillers die juist meer elastisch zijn. De fillers bij het merk Stylage zijn ingedeeld in S, M, L, XL en XXL. Het fijne aan het merk Stylage is dat de cosmetisch arts zelf kan kiezen welk soort filler hij/zij gaat gebruiken. Zo kan de behandeling optimaal afgestemd worden op de wensen en de huid van de klant.

Behandelingen met Stylage filler

Er zijn veel verschillende behandelingen mogelijk met de fillers van Stylage. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  •  Opvullen van de lippen.
  • Behandeling van de neuslippenplooi en de marionettelijnen.
  • Volume op de jukbeenderen en volume en lijnen bij de kin.
  • De correctie van de neus

Stylage filler resultaat

Producenten en ook veel cosmetisch artsen geven aan dat fillers meer dan 12 maanden blijven zitten. Technisch gezien klopt dat, maar dat betekent niet meteen dat we dan ook zolang tevreden zijn. De filler wordt namelijk iedere dag een klein beetje opgenomen door de huid, het resultaat neemt langzaam af, totdat we niet meer tevreden zijn. En dat moment komt veel eerder dan het moment dat de filler helemaal weg is.

Hoelang het resultaat en de tevredenheid aanhoudt, kan per persoon verschillen. Op basis van ervaring in de praktijk kunnen we wel gemiddeldes geven van hoelang mensen tevreden zijn. Er is dan nog wel filler in de huid aanwezig dus soms kan een opfris behandeling met minder hoeveelheid filler al voldoende zijn.

Ook maakt het gebied waar de filler wordt geplaatst verschil. Op plekken waar veel beweging is, worden fillers sneller opgenomen door de huid.

Voorbeelden van gemiddelde tevreden en resultaat per behandeling:

  • Lippen opvullen: bijvullen (er is vaak minder nodig dan de keer daarvoor) gemiddeld na 6 maanden
  • Neuslippenplooi en marionettelijnen: nieuwe behandeling gemiddeld na 6 maanden
  • Jukbeenderen: gemiddeld na 7-9 maanden een nieuwe behandeling
  • Correctie van de neus: na gemiddeld 7-9 maanden een nieuwe behandeling

Prijzen Stylage filler

lip fillersDe prijzen van een behandeling met Stylage kunnen per kliniek verschillen. Dat komt omdat iedereen vrij is om zijn prijzen zelf te bepalen.

De prijzen van een behandeling met Stylage liggen  in Nederland tussen de € 200,- en € 350,-

Bij Art de la Beauté hebben we de behandelingen met Stylage aantrekkelijk geprijsd, zo kan iedereen een behandeling krijgen met een goed product en mooi resultaat. Bekijk onze prijslijst.

Stylage filler veilig?

Behalve de kwaliteit en het resultaat van een filler, is de veiligheid uiteraard ook bijzonder belangrijk. Om te bepalen of een filler veilig is, kijken we naar een aantal onderdelen:

Kans op een allergische reactie
Doordat fillers tegenwoordig van hyaluronzuur zijn gemaakt, is de kans op een allergische reactie op de filler uiterst klein. Dit maakt het gebruik van fillers veel veiliger dan vroeger toen er nog met permanente (blijvende) fillers werd gewerkt.

Heeft de filler een CE of FDA markering?
Ce markering veiligheid stylage fillerOm op de markt gebracht te mogen worden, moeten alle producten een veiligheidscertificaat hebben. De Stylage filler heeft de welbekende CE markering. Dit houdt in dat de het product aan alle Europese regels voldoet die gesteld zijn door de Europese Unie. Een belangrijke markering dus. Een nog strengere variant is de FDA markering waar oa. Restylane en Belotero onder vallen. Om deze markering te kunnen krijgen moet er nog meer onderzoek zijn gedaan op de korte en langere termijn dan voor de CE markering. Dat zie je vaak ook terug in de prijs.

Is de producent betrouwbaar?
Het Franse bedrijf Vivacy is gespecialieerd in het maken van de filler Stylage. Zij besteden hier veel tijd en aandacht aan. Het is waar zij dagelijks mee bezig zijn en dat al vele jaren lang. Stylage heeft zich bewezen als een veilige en betrouwbare filler die goede resultaten geeft.

Hoe zijn de ervaringen van mensen die behandeld zijn?
De ervaringen van mensen die behandeld zijn, kunnen ook een graadmeter zijn.

Stylage filler ervaringen en reviews

Als je bij ons komt voor een behandeling met fillers gaan we eerst met jou uitgebreid in gesprek over jouw wensen en verwachtingen. Van onze dokter zal je advies krijgen over welke behandeling nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Ook krijg je uitleg en advies over de verschillende merken fillers die er zijn, want het kan lastig kiezen zijn, zeker als je nog geen ervaring hebt. Uiteindelijk beslis je zelf welke behandeling en met welk merk het wordt.

Iemand die al ruime ervaring heeft met fillers en vaste klant bij ons is, is Elke. Zij heeft achtereenvolgens lip behandelingen gehad met de merken Etermis, Neauvia en Stylage M.

Elke: “Omdat ik rustig aan wilde beginnen met lip fillers heb ik al eerste de filler Etermis gehad. Deze geeft volume, maar met een zachte en natuurlijke uitstraling. Je lippen blijven ook heel natuurlijk aanvoelen.

Volume behandeling lippen met fillers Stylage - na

Toen ik daar aan gewend was, ben ik overgestapt naar het merk Neauvia. Deze heeft een stevigere en meer zichtbare uitstraling. Dat was ook goed te zien en je voelde deze filler ook meer zitten, het was wat harder. Ik vond het er wel echt mooi uitzien.

Daarna heb ik de Stylage er overheen gezet. Dokter Jean-Paul had uitgelegd dat je goede merken prima met elkaar kunt combineren dus dat was verder ook geen probleem. Ik ben heel tevreden over de Stylage, qua resultaat, uitstraling en gevoel lijkt hij veel op Neauvia waarbij ik het idee heb dat de Stylage nog iets meer volume geeft. Ik heb nu mooie, stevige en gladde lippen. Perfect voor lipstick!”

Esther, 36 jaar uit Breda

Behandeling: jukbeenderen en kin met Restylane
“Dokter Yulia heeft mijn gezicht gelift met jukbeen volume, dat had ik van mezelf vroeger ook. De kin wilde ik graag eens proberen, voor een betere contour. Het was de investering zeker waard.”
Sophie van der Voort, 29 jaar uit Hilversum

Behandeling: V-shape jukbeenderen en kin
“Omdat Jean-Paul bekend staat als specialist in V-shapen ben ik naar hem gegaan voor deze behandeling. Samen hebben we gekozen voor het merk Stylage, omdat dit een wat dikkere filler is en betaalbaar. Ik ben tevreden met het resultaat, de vorm van mij gezicht is duidelijk veranderd zonder dat het nep is. Echt top!”

Michel Brand, 38 jaar uit Goirle
Behandeling:
neuslippenplooi en marionet lijnen bij de mond

“Ik wilde graag van de lijnen in mijn gezicht af. Ze waren nog niet zo diep, maar om erger te voorkomen heb ik ze laten wegspuiten. Het deed geen pijn door de verdoving en ik moet zeggen dat het er heel goed uit ziet. Ik ben nog even teruggewenst voor de nacontrole, hij het is toen nog iets gladder gemaakt. Ik kom zeker weer terug over een tijd.”

Greetje, 32 jaar uit Helmond
Behandeling: 
kaaklijn en kin

“Toen ik begin 20 was, was alles mooi strak en hoekig. Nu wordt mijn gezicht steeds ronder. De dokter legde uit dat dat normaal is als je ouder wordt en volume verliest. Met fillers is mijn eigen vorm er weer terug in gemaakt. Je zag het meteen, ik ben er hartstikke blij mee, bedankt!”

Heb je naar aanleiding van dit artikel over het merk Stylage filler nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox