Filler behandeling lippen

De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lippenlijntjes) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren.

Met een filler behandeling kunnen we het volume en de vorm van de lippen verbeteren. Er zijn verschillende technieken om de lippen te behandelen. Onze dokter Yulia is daarbij ook gespecialiseerd in de Russian Method.

Twee weken na de behandeling, bent u van harte welkom voor een gratis nacontrole.

Voor en na foto’s

De lip filler behandeling is mogelijk bij vrouwen en mannen!

Bekijk meer van onze voor en na foto’s om een nog betere indruk te krijgen van het resultaat van de behandeling van de lippen met fillers.

Video

Bekijk onze video’s van een Art de la Beauté lip behandeling bij vrouwen en mannen voor natuurlijk en duidelijk meer volume.

Lip filler behandeling – dokter Jean-Paul
Lip filler behandeling – dokter Yulia
Lip filler behandeling bij de man

Prijzen en informatie over lip fillers

Tarieven

Wanneer u het volume wilt verbeteren en ook de contouren van de lippen kan dat in 1 behandeling.

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Twee weken na de behandeling bent u welkom voor een gratis nacontrole.

Volume van de lippen
bijvullen (0,5 ml.)
Classic Style: Stylage € 169,- | Restylane € 199,-
Russian Flat of 3D: Stylage € 179,- (alleen bij dokter Yulia)

vollere lippen (1,0 ml.)
Classic Style: Stylage € 255,- | Restylane € 299,-
Russian Flat of 3D: Stylage € 279,- (alleen bij dokter Yulia)

meer volume (1,5 ml.) 
Classic Style: Stylage € 339,- | Restylane € 399,-
Russian Flat of 3D: Stylage € 379,- (alleen bij dokter Yulia)

veel volume (2,0 ml.)
Classic Style: Stylage € 439,- | Restylane € 399,-
Russian Flat of 3D: Stylage € 479,- (alleen bij dokter Yulia)

Stylage / € 439,-
Restylane / € 499,-

Tarieven

Onderstaand leest u de tarieven van het verbeteren van de contouren of cupidoboog (Russian Method) en bij een kleine correctie van de lippen. Wanneer u daarbij ook het lip volume wilt verbeteren dan kan dat in 1 behandeling.

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Contouren van de lippen
cupidoboog of kleine correctie
Stylage 0,5 ml. / € 169,-
Restylane 0,5 ml. / € 199,-

lippen lijntjes boven en onder
Stylage 1 ml. / € 255,-
Restylane 1 ml. / € 299,-

Bij het verbeteren van het volume van de lippen zien we dat de eerste keer altijd meer materiaal nodig is om het gewenste resultaat te bereiken dan bij een vervolgbehandeling. Dit komt doordat het weefsel van de natuurlijke lippen qua structuur vergeleken kan worden met een spons. De lippen bestaan dus uit zacht weefsel met allemaal kleine gaatjes. De eerste keer als je er filler in spuit, verdwijnt een deel van de filler in deze gaatjes. Gemiddeld is dat ongeveer 0,5 ml. De lippen zijn dan stevig, maar nog niet vergroot. Pas nadat deze ‘spons’ is gevuld, zorgt de rest van de filler voor een zichtbare vergroting.

Hoeveel ml. er precies nodig is dat verschilt per persoon en is afhankelijk van uw wensen, de losheid van het weefsel van de lippen en uw leeftijd. Onze ervaring is dat jongere dames vaak meer en een andere zichtbare vergroting willen dan dames die iets ouder zijn. Wij vinden het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het gezicht in balans blijft, waar smaken natuurlijk mogen verschillen.

Zichtbare vergroting
Voor een zichtbare vergroting van 1 ml. moeten we de eerste keer 1,5 ml. inspuiten. Er is namelijk 0,5 ml. nodig om de spons van de lippen te vullen en 1 ml. om te vergroten. Spuiten we de eerste keer 1 ml. in dan is er ongeveer 0,5 ml. zichtbare vergroting. Let op; dit zijn allemaal gemiddeldes. Het resultaat kan per persoon verschillen en is mede afhankelijk van hoeveel gaatjes u in uw weefsel hebt. Dit is niet precies vooraf in te schatten, maar de arts kan hier wel meer over vertellen tijdens het consult als hij of zij uw lippen heeft onderzocht.

Als u voor de eerste keer een lip fillers behandeling krijgt, beginnen we altijd met minimaal 1 ml. of 1,5 ml. Als u het verhaal hierboven hebt begrepen, dan snapt u dat u met 0,5 ml. geen effect gaat zien, omdat het allemaal in de gaatjes van het weefsel zal verdwijnen.

Als na verloop van tijd de filler van de eerste behandeling afgenomen is, is de lip nog steeds stevig en is de ‘spons’ vaak nog gevuld. Daardoor is er de tweede en volgende keren minder filler nodig om hetzelfde effect te bereiken of kan met dezelfde hoeveelheid filler een groter volume worden bereikt.

Bijvullen

Heeft u al filler in uw lippen en komt u om bij te vullen? We kunnen dan een behandeling geven met 0,5 ml. of zoveel meer als u wilt of nodig is. De arts kan tijdens het consult aangeven welk resultaat u met welke hoeveelheid kunt verwachten.

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat bij de behandeling van de lippen na zes tot twaalf maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Omdat er dan meestal nog filler in de lippen aanwezig, is er minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken als de keer daarvoor. Wilt u meer volume dan de vorige keer dan kunt u voor dezelfde of een grotere hoeveelheid product kiezen.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij onze arts. Hij of zij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden.

Voor een comfortabele en zo pijnloos mogelijke behandeling krijgt u een gratis verdoving. U kunt kiezen voor een verdoving met crème of een verdoving met een verdovingsvloeistof.

Créme verdoving
De créme die wij gebruiken om te verdoven is vele male sterker dan Emla en de crémes die de meeste andere klinieken gebruiken. Voor een optimale werking laten we de créme 30 minuten intrekken. In die tijd kunt u bij ons in de wachtkamer wachten. Na de 30 minuten zijn de lippen voor 70-90% verdoofd en zult u van de behandeling weinig voelen.

Verdoving met vloeistof
Bij de verdoving met vloeistof wordt vaak gedacht aan de tandartsverdoving waarbij er 10 prikken in de mond worden gezet. Wij gebruikte deze eerst ook, maar hebben zelf een verbeterde en pijnloze! versie hiervan ontwikkeld. Als eerste wordt een een verdovende créme aangebracht op de lippen. Deze laten we een paar minuten intrekken, zodat de bovenste huid van de lippen helemaal verdoofd is. Met het allerdunste naaldje ter wereld (Invisible Neelde, wij gebruiken deze als een van de weinigen in Nederland) zet de dokter met een paar kleine prikjes de vloeistof in dit verdoofde deel. De verdovingsvloeistof verspreidt zich meteen door de hele lippen en deze zijn daarna meteen 100% verdoofd. De behandeling kan direct plaatsvinden en is dan volledig pijnloos.

Mocht er in de filler nog geen verdoving zitten, dat is bij sommige merken zo, voegen we die ook extra toe. De hoeveelheid hyaluronzuur blijft natuurlijk hetzelfde.

Standaard werken wij met de vloeistof verdoving, omdat onze klanten dat als het prettigst ervaren. Als u liever de créme verdoving heeft dan kan dat uiteraard. Geef dit dan bij het maken van de afspraak aan.

De behandeling zelf duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten en u ziet direct resultaat.

Vaak zijn na de behandeling de lippen gezwollen. Deze zwelling trekt binnen enkele dagen weg. Een enkele keer ontstaat er wat blauwe verkleuring van de lippen en rond de mond. Ook deze verdwijnt binnen enkele dagen en is goed te camoufleren. Doorgaans ziet u na 1-2 weken het eindresultaat.

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Na de behandeling van de lippen met fillers zijn de lippen gezwollen. Het resultaat is daarom direct na de behandeling niet helemaal goed te beoordelen. Vanaf twee weken na de behandeling is het eindresultaat zichtbaar.

Service & gratis nacontrole

U bent tussen twee en vijf weken na de behandeling welkom voor een gratis nacontrole om het resultaat samen met ons te beoordelen. Neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van deze controle afspraak.

Tijdens deze afspraak gaan we samen met u het resultaat beoordelen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de filler door het lichaam wat ongelijk wordt verdeelt in de lippen of dat de zwelling de filler wat naar elkaar toe heeft geduwd. Tijdens de controle zal de dokter waar nodig/mogelijk een correctie uitvoeren. Dit valt onder onze service.

Mocht u vanaf twee weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, bijvoorbeeld meer volume, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Neemt u later contact op of wilt u langskomen later dan 5 weken na de behandeling, dan bent u nog steeds van harte welkom. De controle is dan echter niet meer gratis. Een controle zonder nabehandeling is € 50,- en een controle met correctiebehandeling € 50 plus € 25,- per 0,1 ml. filler.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Recensies – lees ervaringen van onze klanten

 

Manon, 26 jaar

Foto van na de behandeling met fillers voor meer volume van de lippen

Ik ben erg tevreden met het resultaat en het ziet er heel mooi en natuurlijk uit. Precies wat ik wilde. Ook mijn vriendinnen vinden het heel erg mooi geworden bij mij!

Ayse, 22 jaar

“Ik vond het fijn dat ik zo snel terecht voor een behandeling. Die ging goed, maar ik had wel veel zwelling. Ik maakte me hier wel zorgen over en heb nog een paar keer met Vivian geappt. Na een weekje was de zwelling weg en nu heb ik mijn vollere lippen. Dankjewel! Xx” Lees meer recensies…

Birgit, 27 jaar

“Ik ben voor de eerste keer bij Art de la Beauté geweest voor een behandeling van mijn lippen. Ik had al vaker mijn lippen laten doen dus het was niet nieuw voor mij. De verdovingscrème die ze hebben werkte heel goed. Ik heb er niks van gevoeld en mijn lippen zijn precies geworden zoals ik wil. Ik ben dik tevreden!” Lees meer recensies…

Vragen of afspraak maken?

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.