Russian method lip fillers bij Art de la Beauté

Er zijn verschillende technieken om de lippen te vullen met fillers, een daarvan is de Russian Method. Onze dokters zijn hierin gespecialiseerd. Past deze techniek bij jouw lippen? Dat vertellen we je in deze blog!

Wat houdt de Russian Method in?

De Russian Method is niet iets nieuws, maar een bestaande techniek die al heel lang wordt gebruikt. Het is een lip behandeling waarbij niet alleen de lip zelf, maar ook de lijn van de lippen wordt gevuld. Onze lippen bestaan namelijk uit meerdere onderdelen, zoals te zien is op de foto. Eén van de onderdelen is de lipline, dit is een afgesloten buisje dat rond de rand van de bovenlip en onderlip loopt. Dit buisje is de contour van de lippen en noemen we de lippenrand of lippenlijn.

Door onder andere het vullen van de lippenrand gaat de lip iets meer krullen waardoor er meer een ‘lip-plump-effect’ ontstaat. Als je al volume in de lippen van jezelf of door fillers hebt, kun je er ook voor kiezen om alleen de lippenlijn te laten vullen en/of de cupidoboog te laten aanzetten.

Past de Russian Method bij jouw lippen?

Of de Russian Method bij jouw lippen past, ligt aan wat jouw wensen zijn en aan de vorm van jouw lippen. Naast de Russian method zijn er ook nog tal van andere technieken om de lippen te vullen en mooi volume of vormbetering te creëren. Tijdens het consult voor de filler behandeling bespreekt de dokter met jou jouw wensen en advies geven welke methode het beste bij jouw lippen past, want het gaat uiteindelijk natuurlijk om het resultaat!

Prijzen, verdoving & service

De techniek die we gebruiken bij de behandeling heeft geen effect op de prijs. Daarbij krijg je ook gratis een hele goede verdoving en kun je na twee weken kosteloos op controle komen.

Prijzen bij lip fillers gaan per hele of halve milliliter, bekijk onze prijslijst voor alle merken en mogelijkheden.

Afspraak maken of nog meer weten?

Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Of lees nog meer informatie over lippen vullen met fillers op onze lip behandeling pagina.

  • Boek jouw afspraak online

  • 06-23704229

  • vivian@artdelabeaute.nl