Lip flip met botox

Lip flip met botox

Een botox behandeling die al heel lang bestaat, wordt door verschillende klinieken gepromoot als iets nieuws: de lip flip met botox. Een behandeling met een beperkt resultaat en niet zonder risico! In dit artikel leggen wij jou graag uit waarom.

behandeling lip fillers

Botox lippen of fillers?

Veel mensen hebben het over botox in de lippen. Dat kan, maar meestal worden fillers gebruikt. Fillers geven de lippen meer volume. Botox in de lippen kan leiden tot andere dingen… Lees in dit artikel over de verschillen en wat bij jou past!

Risico's botox behandeling

Wat kan er misgaan bij botox?

Ben je een botox behandeling aan het overwegen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat er allemaal mis kan gaan. Gelukkig kan er maar weinig misgaan, mits je goed let op een aantal punten. We leggen het uit in dit artikel!

Is botox giftig

Is botox giftig?

We kunnen je geruststellen, botox is in de dosering die wij gebruiken niet giftig. Hoe het precies zit met botox en giftigheid leggen we je graag uit!

Negatieve effecten botox

Negatieve effecten van botox

Kan botox negatieve effecten hebben? Het ligt eraan wat je onder negatieve effecten verstaat. Wij leggen het graag aan je uit in deze blog!

10 weetjes botox

10 feiten die je moet weten over botox

Over botox aan het nadenken? Lees dan eerst onze top 10 belangrijkste weetjes over botox!

Faceslimming botox

Faceslimming: smaller gezicht met botox

Botox wordt meestal gebruikt tegen rimpels, maar het werkt ook heel goed bij het contouren en V-shapen van het gezicht; dat noemen we faceslimming. Wij leggen uit hoe dit werkt!

hoofdpijn botox

Helpt botox tegen migraine?

Steeds vaker wordt er een botox behandeling aangeraden wanneer iemand last heeft van migraine. Wij geven uitleg over hoe botox werkt bij migraine en of het ook echt helpt!

Botox bij geen rimpels

De voordelen van botox als je nog geen rimpels hebt

Tegenwoordig beginnen mensen op steeds jongere leeftijd met botox én wanneer er nog geen rimpels zijn. Hier wordt soms vreemd tegenaan gekeken, want waarom zou je voor een botox behandeling gaan als je nog geen rimpels hebt? Wij leggen het aan je uit!

V-shape botox - faceslimming

Faceslimming werkt niet, hoe kan dat?

Faceslimming werkt niet, hoe kan dat? Je hebt een faceslimming behandeling ondergaan, maar ziet geen resultaat. Wat aan er aan de hand zijn? Uitleg en tips van Art de la Beauté, specialist in Nederland op het gebied van faceslimming.