Alluzience botox; de vegan spierontspanner

Fabels over Botox

10 fabels over Botox

Botox is vaak een populair onderwerp voor verhitte discussies aan de lunchtafel. Of u er nou van houdt of niet, iedereen heeft er zo zijn mening over. Maar feit is dat het aantal behandelingen blijft toenemen. Voor veel vrouwen en mannen is Botox dan ook niet weg te denken uit hun beauty routine. Graag willen wij hieronder de meest voorkomende fabels over Botox uit de wereld helpen.

faceslimming met botox

Faceslimming met botox: wat zijn de voor- en nadelen?

wat te doen bij prikangst en een botox behandeling?

Prikangst en een botox behandeling

Steeds meer vrouwen en mannen hebben de voordelen van botox en fillers inmiddels ontdekt. Niet gek ook: de technieken worden steeds beter waardoor relatief eenvoudige en laagdrempelige behandelingen al hele mooie resultaten kunnen geven. Een strakker gezicht of decolleté en lekkerder in je vel zitten! Of juist een botox behandeling om bepaalde klachten te verhelpen. Wist je dat een botox behandeling namelijk ook kan helpen bij tandenknarsen of hoofdpijn? Toch horen we regelmatig dat mensen graag een behandeling willen, maar de stap niet zetten door hun angst voor naalden en prikken. Toch hebben we ook hier oplossingen voor!

botox voorhoofd rimpels naar beneden gezakt

Botox in de voorhoofdrimpels gezakt

Onlangs heb je een botox behandeling van de voorhoofdrimpels gehad en nu worden jouw wenkbrauwen steeds zwaarder. Je ziet er vermoeid uit, terwijl je juist graag die frisse uitstraling wilde. Wat is er aan de hand? Wij leggen het je uit.

oorzaken en oplossing voorhoofdrimpels

Waarom krijg ik voorhoofdrimpels?

Rimpels, iedereen krijgt ze, maar waarom? Dat leggen we uit in dit blog en ook wat je eraan kan doen. Voorhoofdrimpels beginnen als fijne lijntjes op de huid. Naarmate we ouder worden, worden de lijntjes steeds dieper om uiteindelijk te veranderen in plooien.

alle crèmes van het merk Medik8

Rimpels verwijderen met een crème

Als we ouder worden, krijgen we rimpels in ons gezicht. Met botox kunnen we de spieren laten ontspannen en met filler kunnen we plooien en rimpels opvullen. Maar kunnen we rimpels ook tegengaan met de juiste crème?

pijnloze botox behandeling

Botox behandeling zonder verdoving, kan dat?

Botox wordt in de huid gebracht met een naald. Dan denken we meteen: dat doet pijn! Gelukkig hoeft een botox behandeling geen pijn te doen. Hoe dat kan, leggen we je uit in dit blog.

botox in frons en voorhoofd

Waarom botox voorhoofd in combinatie met frons?

Eén van de meeste gestelde vragen die wij krijgen is: waarom is de combinatie van botox in het voorhoofd en de frons soms noodzakelijk? Dat leggen we je graag uit in dit blog!

risico's botox behandeling fronsrimpel

Risico’s botox fronsrimpel

Je overweegt een behandeling met botox van de fronsrimpels, maar wat zijn de risico’s van een botox behandeling en hoe kun je deze zo klein mogelijk houden?