Risico's botox behandeling

Wat kan er misgaan bij botox?

Ben je een botox behandeling aan het overwegen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat er allemaal mis kan gaan. Gelukkig kan er maar weinig misgaan, mits je goed let op een aantal punten. We leggen het uit in dit artikel!

Is botox giftig

Is botox giftig?

We kunnen je geruststellen, botox is in de dosering die wij gebruiken niet giftig. Hoe het precies zit met botox en giftigheid leggen we je graag uit!

Negatieve effecten botox

Negatieve effecten van botox

Kan botox negatieve effecten hebben? Het ligt eraan wat je onder negatieve effecten verstaat. Wij leggen het graag aan je uit in deze blog!

10 weetjes botox

10 feiten die je moet weten over botox

Over botox aan het nadenken? Lees dan eerst onze top 10 belangrijkste weetjes over botox!

Faceslimming botox

Faceslimming: smaller gezicht met botox

Botox wordt meestal gebruikt tegen rimpels, maar het werkt ook heel goed bij het contouren en V-shapen van het gezicht; dat noemen we faceslimming. Wij leggen uit hoe dit werkt!

hoofdpijn botox

Helpt botox tegen migraine?

Steeds vaker wordt er een botox behandeling aangeraden wanneer iemand last heeft van migraine. Wij geven uitleg over hoe botox werkt bij migraine en of het ook echt helpt!

Botox bij geen rimpels

De voordelen van botox als je nog geen rimpels hebt

Tegenwoordig beginnen mensen op steeds jongere leeftijd met botox én wanneer er nog geen rimpels zijn. Hier wordt soms vreemd tegenaan gekeken, want waarom zou je voor een botox behandeling gaan als je nog geen rimpels hebt? Wij leggen het aan je uit!

V-shape botox - faceslimming

Faceslimming werkt niet, hoe kan dat?

Faceslimming werkt niet, hoe kan dat? Je hebt een faceslimming behandeling ondergaan, maar ziet geen resultaat. Wat aan er aan de hand zijn? Uitleg en tips van Art de la Beauté, specialist in Nederland op het gebied van faceslimming.

Neuspunt liften botox

Neuspunt laten liften met botox, maar geen resultaat?

Je hebt eindelijk de stap gezet om jouw neustip te laten liften met botox en je ziet geen resultaat. Hoe kan dat en is er een andere oplossing?

neus lift neuscorrectie botox fillers

Neuscorrectie met botox of met fillers? Het verschil!

Bij een neuscorrectie zonder operatie gebruiken we botox en/of filllers om de vorm van de neus te verbeteren. Maar wanneer heb je botox nodig en wanneer fillers?