Risico's botox behandeling kraaienpootjes

Risico’s botox behandeling kraaienpootjes

Een van de meest gekozen botox behandelingen is botox in de kraaienpootjes, oftewel de lachrimpels naast de ogen. Zijn er risico’s verbonden aan deze botox behandeling? En waar moet je op letten voor een veilige behandeling?

Botox behandeling kraaienpootjes

Hoe vaak is een botox behandeling bij kraaienpootjes nodig?

Kraaienpootjes oftewel lachrimpels ontstaan doordat we lachen en knijpen met de ogen. Een behandeling met botox vermindert en voorkomt deze lijntjes. Hoe vaak is zo’n behandeling nu nodig?

wat niet mag na botox behandeling

Wat niet mag; voor en na botox behandeling voorhoofdrimpels

Je hebt een botox behandeling van de voorhoofdrimpels gehad. Wat mag je nu wel en niet doen? En waarom is dat zo? De spelregels zijn voor alle botox behandelingen hetzelfde. Wij geven uitleg en advies! 

Oplossing fronsrimpels

Oplossing voor fronsrimpels

Fronsrimpels krijgen we allemaal als we ouder worden. De een krijgt ze vroeger dan de ander. Stoor jij je aan jouw fronsrimpels? Dan ben je misschien wel op zoek naar een oplossing! Maar is deze oplossing er of kun je het zelfs voorkomen dat je fronsrimpels krijgt? 

botox behandeling fronsrimpel

Hoe vaak is een botox behandeling van de fronsrimpel nodig?

Hoe vaak een botox behandeling van de fronsrimpel ‘nodig’ is, hangt af van het resultaat wat je wilt bereiken. Jouw lichaam en ook het budget tellen uiteraard mee.

Mag botox bij sauna

Botox en naar de sauna

Of je met botox naar de sauna mag, dat ligt eraan wanneer je een behandeling hebt gehad. Ook kan de sauna op lange termijn effect hebben op de botox. Wij geven uitleg!

Waarom niet plat liggen na botox

Waarom niet plat liggen na botox?

Als je een botox behandeling hebt ondergaan, mag je de eerste 3 uur niet plat liggen of vooroverbuigen. Waarom is dat? Na een botox behandeling gelden er een aantal belangrijke regels om ervoor te zorgen dat je een goed resultaat krijgt en bijvoorbeeld geen hangend ooglid.

Botox behandeling fronsrimpels

Hoe werkt een botox behandeling bij fronsrimpels?

Je overweegt een botox behandeling van de fronsrimpel en vraagt je af hoe dat in zijn werk gaat. Dat leggen we je per onderdeel uit in deze blog!

Beste behandeling fronsrimpels

De beste behandeling voor fronsrimpels

Als we het hebben over fronsrimpels bedoelen we daarmee de rimpels tussen de wenkbrauwen. Vaak zijn dit verticale lijntjes. De horizontale rimpels die iets hoger zitten op het voorhoofd noemen we voorhoofdrimpels.

Hoe vaak botox?

Hoe vaak is een botox behandeling nodig?

Hoe vaak kies je voor een botox behandeling? Dat verschilt per persoon en per lichaam. We zetten de verschillen en mogelijkheden voor je op een rij in dit artikel!