Botox behandeling zonder pijn, kan dat?

Botox wordt in de huid gebracht met een naald. Dan denken we meteen: dat doet pijn! Gelukkig hoeft een botox behandeling geen pijn te doen. Hoe dat kan, leggen we je uit in dit blog.

Pijnloze botox behandeling bij Art de la Beauté

Bij Art de la Beauté stellen we alles in het werk om jouw behandeling met botox zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Daarvoor doen we een aantal dingen:

  1. De allerdunste naalden ter wereld
    We gebruiken de allerdunste naalden ter wereld, the invisible needle. Deze naalden zijn nog 30% dunner dan de reguliere botox naalden die door de meeste klinieken worden gebruikt. En ook vele malen dunner dan een insuline naald.
  2. Dokter met een zachte hand
    Onze dokter spuit zacht en is voorzichtig met jou en jouw lichaam.
  3. Niet prikkende botox
    Doordat de botox bij ons niet prikt, doet het geen pijn bij het inspuiten.

Zo kun je dus met een gerust gevoel bij ons een nagenoeg pijnloze botox behandeling ondergaan! Twee weken na de behandeling nodigen we je uit voor een gratis nacontrole.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel over een botox behandeling zonder verdoving nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Dokter Jean-Paul Kleijne en Dokter Yulia staan voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.