Rimpels verwijderen met een crème

Als we ouder worden, krijgen we rimpels in ons gezicht. Dat komt doordat de huid volume en stevigheid verliest. Ook beschadigt onze huid door het continue bewegen van de spieren in het gezicht en ontstaan er lijnen, zoals de fronslijn tussen de wenkbrauwen. Hoe kunnen we onze rimpels verwijderen?

Botox en fillers om rimpels te verwijderen

Met botox kunnen we spieren ontspannen, zodat de huid niet meer beschadigd raakt en er geen rimpels ontstaan, zoals de fronsrimpels.

Met fillers kunnen we plooien en rimpels opvullen, zodat het volume wat uit de huid gaat weer wordt aangevuld en de huid gladder wordt, zoals de wallen bij de ogen.

Kun je rimpels verwijderen met een crème?

Met een crème houden we de huid gehydrateerd, zodat deze zacht en soepel blijft. Ook voegen we vitaminen toe en stimuleren we de huid om zichzelf sneller te vernieuwen. Het huidoppervlak blijft er daardoor mooi, stevig en glad uitzien.

Zo zie je dat ieder van deze producten een andere werking heeft. Echt volumeverlies, zoals het ontstaan van wallen, is niet op te lossen met een crème. Maar het gezond houden van de huid en het oppervlak van de huid mooi en glad houden, doen we juist wel met een crème. Een crème helpt ook bij het verbeteren en voorkomen van fijne lijntjes en rimpeltjes in het oppervlak van de huid. Het gebruik van een crème is dus onmisbaar voor een mooie huid!

Producttip: crèmes van Medik8

Het bekende huidverbeterende merk Medik8 heeft verschillende crèmes voor iedere leeftijd en elk huidtype. Combineer een van deze crèmes met de juiste reiniger en eventueel een serum en je bent verzekerd van een stralende huid! De hele collectie crèmes van Medik8 met handige zoekfilter vind je in onze webshop!

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.