Recensies lippen opvullen

Lees hier onze recensies over lippen opvullen

Foto van na de behandeling met fillers voor meer volume van de lippen

“Ik ben erg tevreden met het resultaat en het ziet er heel mooi en natuurlijk uit. Precies wat ik wilde. Ook mijn vriendinnen vinden het heel erg mooi geworden bij mij!”

Manon is behandeld met lip fillers van het merk Restylane. Haar foto’s zijn te vinden op onze website bij de voor en na foto’s.

Aysen,  22 jaar
Behandeling: lippen volume behandeling
Merken: Restylane

“Ik vond het fijn dat ik zo snel terecht voor een behandeling. Die ging goed, maar ik had wel veel zwelling. Ik maakte me hier wel zorgen over en heb nog een paar keer met Vivian geappt. Na een weekje was de zwelling weg en nu heb ik mijn vollere lippen. Dankjewel! Xx”

Sam Verhoef, 22 jaar uit Zeeland
Behandeling: lippen volume behandeling
Merken: Stylage

“Mijn eerste ervaring was bij (achteraf) een “nep” arts. Ik was bang, het deed pijn en was mislukt met bloed uitstortingen.
Daarna werd Doker Jean-Paul aangeraden en wilde het nog één kans geven.
Erg gestrest ging ik naar de kliniek, en werd meteen vriendelijk en openhartig ontvangen door Vivian. Ze stelde me heel erg gerust, maakte echt tijd voor me, heel professioneel en alles werd goed uitgelegd door de Arts & Vivian.
Ik heb helemaal niets gevoeld van de behandeling, en het was eerder klaar dan dat ik met mijn ogen kon knipperen. Ik ben heel erg tevreden over deze kliniek en zal dan ook iedereen aanraden om hier naar toe te gaan. Ik kom heel graag terug! Bedankt voor de goede zorgen ondanks mijn angst bij mijn eerdere ervaring. Mensen geloofden het niet, maar het was gewoon pijnloos & gevoelloos.
Bedankt!
Groet , Sam, en tot snel ;)”

Kevin, 28 jaar uit Breda
Behandeling: lippen opvullen
Merken: Restylane

“Toen ik hoorde dat ze ook lip opvulling bij mannen doen, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik was bang dat het te vrouwelijk zou worden bij een arts die daar weinig ervaring mee heeft. Het resultaat is amazing, ik ben er heel gelukkig mee!”

Jasmijn, 30 jaar uit Oosterhout 
Behandeling: Lip fillers en botox
Merken: Etermis fillers, botox Azzalure

“Ondertussen al een paar keer bij art de la beaute geweest en ontzettend tevreden! Dokter Yulia besteedt genoeg tijd en aandacht aan je waardoor je echt gewaardeerd word als klant. Super blij ook met ’t altijd natuurlijke resultaat van mijn fillers, voor mij nooit anders meer!”

Lisa van Dijk, 24 jaar
Behandeling: botox voorhoofdrimpels en lippen opvullen
Merken: Bocouture en Restylane lips

“Een paar weken geleden heb ik de voor de eerste keer mijn lippen op laten spuiten bij een andere kliniek. Na de behandeling zag het er mooi uit, maar na een paar dagen zag ik er niks meer van. Daar baalde ik wel van, want het was een dure behandeling met een goed merk filler.

Op aanraden van een vriendin ben ik toen naar Art de la Beauté gegaan. Jean-Paul legde mij uit dat ik niks meer zag, omdat de eerste keer 1 ml. vaak te weinig is. Ook bij een goed merk filler. Hij heeft er toen nog 0,5 ml. bijgedaan van hetzelfde merk. Nu zie ik het wel en het is echt mooi. Met botox heeft hij ook mijn voorhoofd weer glad gemaakt. Bedankt Art de la Beauté, jullie hebben er een vaste klant bij!”

Meer recensies

Sasha
Behandeling:  volume behandeling van de lippen
Merken: Stylage

“Helemaal blij met het resultaat en dat zonder pijn! Dokter Yulia is ook een fijne dokter.”

Bonnie Fjelde, 39 jaar uit Veldhoven
Behandeling:  volume behandeling van de lippen en neuslippenplooi

“Heel erg blij met het resultaat. Paul wist precies mijn wensen in te vullen. Fijne ruimte, rustig, duidelijke uitleg. Ik kom zeker terug!”

Elke Wouters, 26 jaar uit Mill
Behandeling: volume behandeling van de lippen
Merken: Etermis, Neauvia en Stylage

“Kundige arts en assistente. Fijne mensen in de omgang. Luisteren goed naar je wensen en geven goed en eerlijk advies. Prachtige resultaten die mooi zichtbaar zijn en toch natuurlijk blijven. Mijn vaste adres!”

Bianca uit Limburg
Behandeling: lip volume met fillers en botox frons

“Ik ben inmiddels twee keer in de mooie kliniek geweest en erg tevreden met de uitleg en de inderdaad pijnloze behandeling. Ik moet er een stukje voor rijden, maar dat heb ik hier zeker voor over. Het is echt vakwerk met service en gastvrijheid. Ik geef deze zaak een 10 voor alles. Bedankt voor het mooier maken van mezelf en tot over een tijdje weer!”

Gijsje, 22 jaar
Consult: lippen opvullen

“Na veel op internet gelezen te hebben, ben ik op consult geweest bij Art de la Beauté. Ik wilde graag goed en eerlijk advies en dat heb ik voor mijn gevoel ook gekregen. Nu heb ik nog de tijd om er even rustig over na te denken en dat vind ik ook fijn. Als ik het ga doen dan kom ik zeker bij jullie.”

Angelita uit Barcelona
Behandeling: lippen opvulllen

“Very nice people and good doktor. I am vey happy with my new lips.”

Fenne, 23 jaar uit Weert
Behandeling: lippen opvulllen

“Na twee weken was de grootte zoals ik wilde, maar mijn bovenlip was een beetje ongelijk. Ik ben toen terug geweest voor een nacontrole. Jean-Paul heeft er gratis een beetje bij gedaan op 1 plekje. Nu is het perfect.”

Michelle, 26 jaar
Behandeling: lippen opvullen

“Ik ben hartstikke tevreden met het eindresultaat, dankjewel! Mijn vriend Mike is ook bij Art de la Beauté geweest voor een botox behandeling en ook hij is super tevreden!”

“Helemaal blij met de filler, wat een leuk werk hebben jullie toch! Tot de volgende keer :-)”

Birgit van der Berg, 27 jaar uit Apeldoorn
Behandeling: lip volume met fillers

“Ik ben voor de eerste keer bij Art de la Beauté geweest voor een behandeling van mijn lippen. Ik had al vaker mijn lippen laten doen dus het was niet nieuw voor mij. De verdovingscrème die ze hebben werkte heel goed. Ik heb er niks van gevoeld en mijn lippen zijn precies geworden zoals ik wil. Ik ben dik tevreden!”

Behandeling:  volume behandeling van de lippen
Merken: Stylage

“Ik wil jullie bedanken voor de service en gastvrijheid! Ik vond mijn lippen al mooi, toen het behandeld was, maar nu na de gratis nacontrole zijn ze nog mooier.

Jullie hebben er een vaste klant bij, hoor.

Barbara, 22 jaar uit Breda
Behandeling: lippen opvulllen

“Ik ben enorm blij met het resultaat, het is precies geworden hoe ik het voor ogen had! Ontzettend bedankt :)”

Daria, 19 jaar uit Uden
Behandeling: lip volume met fillers
Merk: Restylane filler

Na een week super gespannen wachten was het moment vanochtend eindelijk daar. De arts gaf een hele goede duidelijke uitleg waardoor het meteen vertrouwd voelde, hij wist precies wat die deed. Ik heb niks met naalden maar heb helemaal niks gevoeld na de verdoving. Het engste vond ik de pijn maar die was er dus oprecht niet. Het resultaat maakte ik mezelf totaal niet zorgen over na de arts gesproken te hebben. Nu even paar dagen wachten tot het echte resultaat maar ik ben al helemaal tevreden! Een echte aanrader en kwaliteit.

Restylane filler door dokter Yulia

“Dokter Yulia heeft mij goed geholpen. Ik twijfelde al lang om mijn lippen iets op te vullen, ze heeft het mooi natuurlijk gehouden.”

Kim, 20 jaar uit Gemert
Behandeling: lippen
Merken: hyaluronidase (het oplosmiddel voor hyaluronzuur fillers) en Restylane filler

“Mijn eerste behandeling was het oplossen van mijn fillers. Voorheen had ik het namelijk ergens anders laten doen, wat slecht afliep met veel bulten en ongelijkheid. Ben zo goed en vertrouwd behandeld, dat ik het vertrouwen in “je lippen laten doen” weer helemaal terug heb, en met een fijn en mooi gevoel naar mijn lippen terug kan kijken. Super bedankt voor dit natuurlijk mooi resultaat met Restylane fillers.”

Lees ervaringen over…