Verstrakken van de kaaklijn

Het verstrakken van de kaaklijn is tegenwoordig een populaire behandeling. Het doel kan zijn meer V-shape en contour te krijgen Of bij huidveroudering de verslapte kaaklijn weer stevig te maken. Een strakkere kaaklijn zorgt voor een mooiere uitstraling van het gezicht.

Radiesse of hyaluronzuur filler?

Welke product het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en de conditie van uw huid.

Hyaluronzuur filler
Een hyaluronzuur filler bevat de werkzame stof hyaluronzuur, een huideigen stof die zorgt voor volume in de huid. Naarmate de tijd vordert wordt de filler langzaam opgenomen en kan de behandeling zonder problemen weer worden herhaald. Met een filler zoals Restylane of Stylage wordt de kaaklijn zichtbaar strakker en steviger.

Radiesse filler & Scupltra collageen
Wanneer en sprake is van volumeverlies en huidverslapping kan ook met de Radiesse filler  of Sculptra collageen de kaaklijn worden hersteld. Zo worden de zogenaamde hamsterwangetjes, als die zijn ontstaan door de verslapping van de huid, mooi opgelost. Radiesse bevat naast hyaluronzuur namelijk ook een extra collageenstimulator en Sculptra is enkel een collageen stimulator. Deze stimulator zorgt ervoor dat de huid ook zichzelf gaat verbeteren, naast dat het de kaaklijn strakker maakt. Wat het beste effect geeft in uw gezicht, zal de arts met u bespreken tijdens het consult.

Voor en na foto’s van de kaaklijn behandeling met een filler

Tarief

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillende merken fillers.

Verstrakken van de kaakhoek
Restylane 1 ml. / € 349,-

Verstrakken van de kaaklijn
Restylane 2 ml. / € 698,-
Radiesse va. 1,5 ml. / € 449,-
Sculptra 1 flesje / € 599,-

Gemiddeld zien we dat bij de Radiesse filler na negen tot twaalf maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Bij Restylane ziet u tot 9-12 maanden resultaat en bij de Stylage filler tot 7- 9 maanden.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij onze arts. Deze bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden. Door de injectietechniek die bij de behandeling wordt gebruikt, is een verdoving niet nodig. De behandeling duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt.

Service op de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.