Gezicht V-shape of V-vorm geven met botox en fillers

De beauty trend van het moment is de V-shape of vorm van het gezicht benadrukken of creeëren. Dit kan met make-up, maar ook met botox en fillers of operatief voor een blijvender effect.

Welke behandelingen nodig zijn voor meer V-shape in het gezicht, is afhankelijk van de vorm van het gezicht voor de behandeling. De arts zal tijdens het consult met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn bij jouw gezicht met botox en fillers. Als iets operatief aangepast moet worden of niet mogelijk is, legt hij dat ook uit.

Overzicht van de behandelingen voor meer V-vorm in het gezicht:

 •  Volume van de jukbeenderen / va. € 510,-
  Met fillers op de jukbeenderen wordt de bovenkant van de V-vorm gemaakt en krijgt het gezicht meer contour.
 • Botox slanker gezicht (faceslimming) / va. € 329,-
  Doordat de kaakspieren ontspannen en slinken worden de wangen slanker en krijgt het gezicht meer contour. Voor nog meer V-shape worden ook de mondhoeken en kin behandeld.
 • Vorm van de kin verbeteren / va. € 255,-
  Wanneer de kin te vlak is of niet de juiste vorm heeft, kan deze verbeterd worden met fillers.
 • Kaaklijn contour verbeteren / va. € 255,-
  Door de kaaklijn steviger en scherper te maken, krijgt deze een betere en mooiere contour.

Recensies – lees ervaringen van onze klanten

Xi

“Ik wilde graag van mijn ronde gezicht af, het zit echt bij ons in de genen. Ik ben begonnen met faceslimming en toen na 6 maanden heb ik mijn jukbeenderen en kin met fillers gedaan. Nu heb ik een mooie V-Shape, ik ben er hier erg blij mee, bedankt.”

Sarah, 24 jaar uit Waalwijk

“Tijdens het informatiegesprek heeft de dokter goed uitgelegd welke behandeling bij mij nodig was. Ik dacht allemaal, maar dat viel me erg mee. Met de jukbeenderen en botox in de wangen heb ik een hele mooi V-shape in mijn gezicht gekregen!”

Greta, 47 jaar

“Ik heb bij de hele V behandeling gedaan, botox en fillers. Ik zie er nu zoveel beter uit, zelfs mijn onderkin is een heel eind verdwenen. Ik ben er heel blij mee.”

Sophie, 33 jaar uit Soest

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij de dokter toen ik langskwam voor het consult. De keer daarna heb ik de behandeling gedaan en dat ging heel goed. Ik heb er niet veel van gevoeld gelukkig. Het resultaat is super, een heel nieuw gezicht en toch natuurlijk!”

Interesse in een persoonlijk advies of behandeling?

Onze artsen helpen je graag verder. Ook ben je van harte welkom voor een vrijblijvend consult. Je krijgt hierin persoonlijk advies over de mogelijkheden en kunt al jouw vragen stellen.

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.