Fillers jukbeenderen; direct een frisse uitstraling!

Oorzaak volumevlies jukbeenderen

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. Het volumeverlies op de jukbeenderen zorgt ervoor dat het gezicht er smaller uit gaat zien. Ook is het volumeverlies op de jukbeenderen de oorzaak van het ontstaan van de neuslippenplooi, marionette lijnen (rimpels om de mond), hamsterwangen en verslapping van de kaaklijn. De huid zakt als het ware naar schuin naar voor en naar beneden.

Filler lift en herstelt volume jukbeenderen

Met een filler behandeling van de jukbeenderen krijgt u dus niet alleen een mooiere, vollere huid op de jukbeenderen. Het kan ook de neuslippenplooi en marionette lijnen, afhankelijk van de diepte, verminderen of laten verdwijnen. En zelfs zien we ook dat de kaaklijn strakker wordt, hamsterwangen verminderen en de huid van de wangen en de nek wat wordt gelift. De behandeling van de jukbeenderen heeft effect op veel meer gebieden in het gezicht en geeft daarmee een spectaculair resultaat.

Voor en na foto’s & video van de behandeling

Bekijk ook onze andere voor en na foto’s om meer resultaten te zien van de behandelingen met fillers.

Tarief

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Opfrissen volume met 1 ml.
Stylage / € 239,-
Restylane / € 349,-

Volume met 2 ml.
Stylage / € 478,-
Restylane / € 698,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat bij de jukbeenderen Stylage behandeling na zes tot negen maanden een herhaalbehandeling gewenst is. Bij de Restylane behandeling kan dit oplopen van negen tot twaalf maanden na de behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat bij de behandeling van jukbeenderen een bepaalde injectietechniek wordt gebruikt,  is een plaatselijke verdoving niet nodig. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. In een enkel geval zien we een blauw plekje, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

Mocht u na de behandeling van de jukbeenderen de neuslippenplooi of marionettelijnen nog willen laten behandelen dan kan dat. Deze behandelingen hebben een eigen tarief, welke u leest op de pagina van de behandeling van de neuslippenplooi of de pagina van de behandeling van de marionette lijnen. Voor een comfortabele behandeling van de neuslippenplooi en/of marionette lijnen krijgt u een gratis verdoving. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. In een enkel geval zien we een blauw plekje, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Garantie op de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 4 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 4 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voowaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals dokter Jean-Paul Kleijne bij Art de la Beauté.

Recensies en ervaringen van onze klanten

Frederique

Behandeling: herstel volume jukbeenderen
Merken: Neauvia filler

“Onlangs ben ik voor de eerste keer bij Art de la Beauté geweest voor de behandeling van mijn jukbeenderen. Al meteen na de behandeling zag ik resultaat en ik vond het super mooi. Na twee weken ben ik nog even langs geweest voor een gratis check, omdat ik een heel licht verschil voelde tussen links en rechts. Jean-Paul snapte precies wat ik bedoelde en met een kleine massage heeft hij ze gelijk gemaakt en zijn ze nu perfect.”

Martin, 39 jaar uit Helmond

Behandeling: herstel volume jukbeenderen
Merken: Stylage filler

“Met een klein beetje filler in de jukbeenderen is de vorm van mijn gezicht een stuk beter geworden, meer man nu!”

Tayse

Behandeling: herstel volume jukbeenderen
Merken: Restylane filler

“Ik ben heel tevreden met mijn behandeling! Ik ga zeker terug komen! Ik heb ook jullie contact aan vrienden gestuurd!”

Fin, 21 jaar

Behandeling: jukbeenderen filler en wenkbrauwlift filler
Merken: Stylage filler

“Duidelijk zichtbaar resultaat, het mag ook gezien worden van mij, precies wat ik vroeg, dankjewel!”

Maak een afspraak