Fillers jukbeenderen; lifting & meer contour

Met een filler behandeling van de jukbeenderen krijgt u een betere en mooiere contour in het gezicht. Ook is het de manier om de neuslippenplooi en marionette lijnen, afhankelijk van de diepte, te verminderen en toekomstige rimpels te voorkomen. We zien zelfs ook dat de kaaklijn strakker wordt, hamsterwangen verminderen en de huid van de wangen en de nek wordt gelift. De behandeling van de jukbeenderen heeft effect op veel gebieden in het gezicht en geeft daarmee een spectaculair resultaat als het over anti-aging en contouren gaat.

Onze arts gaat tijdens het consult samen met u bekijken waar het volume precies wordt geplaatst. Zo krijgt u ook het resultaat dat u mooi vindt als het gaat over de vorm van de jukbeenderen.

Kies voor kwaliteit fillers om het gewenste resultaat te behalen.

Er zijn veel verschillende soorten en merken fillters op de markt. Doordat de vraag naar deze behandelingen groot is bieden sommige bedrijven u tegen zeer lage kosten behandelingen aan met goedkope fillers. De gevolgen hiervan kunnen echter fors zijn. Denk aan bobbels, knobbels en mogelijke inkapselingen in uw lip. Dit brengt pijn en logischerwijs een zeer ongewenst esthetisch resultaat met zich mee.

Art de laBeaute kiest daarom heel bewust alleen voor fillers van merken met een bewezen hoge kwaliteit. Hierbij bieden we twee opties aan; de merken Stylage en Restylane.

Kosten van een jukbeenderen filler behandeling.

Opfrissen volume met 1 ml.
Stylage / € 255,-
Restylane / € 349,-

Volume met 2 ml.
Stylage / € 510,-
Restylane / € 698,-

Voor en na foto’s & video van de behandeling

Wat zijn jukbeenderen fillers?

Sommige mensen hebben van nature minder gedefinieerde jukbeenderen. Bij anderen veranderen de contouren in het gezicht door de loop der tijd omdat we door ouderdom wat volume in ons gezicht kwijt raken. Met jukbeenderen fillers herstellen we dit volume verlies door de jukbeenderen op te vullen. Zo zorgen we voor de gewenste contouren in het gezicht. De behandeling heeft een relatief lage pijnsensatie maar een groot effect. Geen wonder dus dat de filler behandeling van de jukbeenderen erg populair binnen een zeer brede leeftijdscategorie. Gun uzelf ook de mooie gezichtscontouren en een gezonde uitstraling die deze behandeling u kan geven en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Fillers van het merk Stylage.

De Stylage hyaluronzuur filler is een product van Vivacay uit Frankrijk. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hyaluronzuur filler en hebben meer dan 25 jaar ervaring op deze gebieden. Dit merk heeft een goede kwaliteit en is wat voordeliger dan het merk Restylane.

Kenmerken Stylage filler:
 • Bewezen veilige en betrouwbare filler
 • CE gecertificeerd (Europees keurmerk)
 • Kans op een allergische reactie uiterst klein
 • Bevat de Real IPN-technologie, speciale wijze van cross-linking in de gel
 • Toegevoegde antioxidant mannitol (beschermt filler bij injectie en
  minder kans op blauwe plekken)
 • Stevige filler met een duidelijk zichtbaar resultaat
 • Resultaat houdt gemiddeld 6 tot 9 maanden aan

Fillers van het merk Restylane.

Restylane is het allerbeste merk ter wereld als het gaat om veiligheid, kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid. Zij staan ook bekend om het vele onderzoek dat zij de afgelopen 30 jaar hebben gedaan naar hyaluronzuren. De Restylane filler en skinboosters zijn wereldwijd verkrijgbaar, omdat zij als een van de weinige merken het strengste FDA veiligheidscertificaat hebben. Om dit Amerikaanse certificaat te kunnen krijgen, moet er nog meer onderzoek zijn gedaan naar veiligheid op de korte en lange termijn dan naar producten die enkel het CE certificaat hebben (Europees veiligheidscertificaat).

Kenmerken Restylane filler:
 • Zeer veilige en betrouwbare filler (al meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling)
 • CE (Europees keurmerk) en FDA gecertificeerd (strengste Amerikaans keurmerk)
 • Kans op een allergische reactie uiterst klein
 • Hoge en langdurig blijvende klanttevredenheid (wereldwijd miljoenen succesvolle behandelingen in meer dan 20 jaar)
 • Verschillende typen fillers & crosslinking (voor zowel een natuurlijk als meer uitgesproken resultaat)
 • NASHA technologie geeft hogere gelsterkte en bewezen langdurig resultaat
 • Resultaat houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan

Bekijk ook onze andere voor en na foto’s om meer resultaten te zien van de behandelingen met fillers. Op onze pagina over de merken vindt u nog meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Benieuwd welke resultaten we voor u kunnen realiseren met deze behandeling?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat bij de jukbeenderen Stylage behandeling na zes tot negen maanden een herhaalbehandeling gewenst is. Bij de Restylane behandeling kan dit oplopen van negen tot twaalf maanden na de behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat bij de behandeling van jukbeenderen een bepaalde injectietechniek wordt gebruikt, is een plaatselijke verdoving niet nodig. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. In een enkel geval zien we een blauw plekje, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

Mocht u na de behandeling van de jukbeenderen de neuslippenplooi of marionettelijnen nog willen laten behandelen dan kan dat. Deze behandelingen hebben een eigen tarief, welke u leest op de pagina van de behandeling van de neuslippenplooi of de pagina van de behandeling van de marionette lijnen. Voor een comfortabele behandeling van de neuslippenplooi en/of marionette lijnen krijgt u een gratis verdoving. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. In een enkel geval zien we een blauw plekje, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

 • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service op de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voowaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Recensies en ervaringen van onze klanten

Sandy, 27 jaar

“Door dokter Yulia is mijn beginnende neuslippenplooi is nu helemaal weg. Ook heb ik weer contour in mijn gezicht, erg mooi!”

Frederique

“Onlangs ben ik voor de eerste keer bij Art de la Beauté geweest voor de behandeling van mijn jukbeenderen. Al meteen na de behandeling zag ik resultaat en ik vond het super mooi. Na twee weken ben ik nog even langs geweest voor een gratis check, omdat ik een heel licht verschil voelde tussen links en rechts. De dokter snapte precies wat ik bedoelde en met een kleine massage heeft hij ze gelijk gemaakt en zijn ze nu perfect.”

Martin, 39 jaar uit Helmond

Behandeling: herstel volume jukbeenderen
Merken: Stylage filler

“Met een klein beetje filler in de jukbeenderen is de vorm van mijn gezicht een stuk beter geworden, meer man nu!”

Tayse

Behandeling: herstel volume jukbeenderen
Merken: Restylane filler

“Ik ben heel tevreden met mijn behandeling! Ik ga zeker terug komen! Ik heb ook jullie contact aan vrienden gestuurd!”

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.