Behandeling van de neuslippenplooi

va. € 255,-

De neuslippenplooi is de lijn van de neus richting de mondhoek. Bij sommige mannen en vrouwen zit deze lijn al van nature in de vorm van het gezicht.

Door huidveroudering en volumeverlies van de jukbeenderen en wangen zakt de huid als het ware schuin naar voor en naar beneden. Er ontstaat dan een neuslippenplooi of als die er van nature is, wordt deze dieper.

Neuslippenplooi verminderen of laten verdwijnen

Om de neuslippenplooi te laten verminderen of verdwijnen, kan deze worden opgevuld met een filler. Ook het herstellen van het volume van de jukbeenderen en eventueel de wangen met een filler vermindert de neuslippenplooi. Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigenstof die zorgt voor hydratatie en volume in de huid. U krijgt tijdens het consult advies van onze arts over welke behandeling het mooiste resultaat bij u oplevert.

Tussen twee en vijf weken na de behandeling bent u van harte welkom voor een gratis nacontrole.

Voor en na foto’s

Bekijk onze voor en na foto’s om meer indrukken te krijgen van het resultaat van de behandeling van de neuslippenplooi met fillers.

Tarief

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Lichte plooi met 1 ml.
behandeling neuslippenplooi
Stylage / € 255,-
Restylane / € 349,-

Duidelijke plooi met 2 ml.
behandeling neuslippenplooi en/of jukbeenderen
Stylage / € 510,-
Restylane / € 698,-

Diepe plooi met 3 ml.
behandeling neuslippenplooi en jukbeenderen
Stylage / € 765,-
Restylane / € 1047,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid.   In het gebied rond de mond, waar ook de neuslippenplooi zit, worden fillers sneller opgenomen dan bijvoorbeeld op de jukbeenderen. Dat komt doordat er rond de mond veel meer beweging is. De tijd die we aangeven bij resultaat, betekent dat het dan tijd is om het volume weer aan te vullen, de filler is dan vaak nog niet helemaal weg, maar het resultaat mag weer opgefrist worden.

Stylage in de neuslippenplooi: 6 maanden
Stylage jukbeenderen: 7-9 maanden

Restylane in de neuslippenplooi: 6-9 maanden
Restylane jukbeenderen: 9-12 maanden

Als eerste krijgt u een consult bij onze arts. Hij bespreekt me u uw wensen en geeft advies over de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden. Voor een comfortabele behandeling van de neuslippenplooi bij de neus krijgt u gratis een verdoving. In geval van een behandeling van de wangen of jukbeenderen is een plaatselijke verdoving niet nodig, omdat er daar zeer weinig huidzenuwen lopen en de behandeling daardoor vrijwel pijnloos is.

De behandeling zelf duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. Soms zien we rond de neus wat blauwe verkleuring van de huid, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, langdurig baden/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service op de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stuur ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.