Behandeling van de marionette lijnen rond de mond

va. € 349,-

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. De huid verslapt en er ontstaat lijnen en plooien, zo ook de marionette lijnen om de mond. Dit zijn de verticale lijnen die van de mondhoeken naar de kin lopen.

Naast dat door veroudering de kaak en het gebit smaller worden, is ook het volumeverlies van de jukbeenderen en wangen een oorzaak van het ontstaan van de marionette lijnen rond de mond veroorzaakt. De huid zakt vanuit de wang en het jukbeen als het ware naar schuin naar voor en naar beneden. Deze lijnen kunnen u een treurige en soms ook onvriendelijk uitstraling geven en dat terwijl u zich niet zo voelt.

Marionette lijnen verminderen of laten verdwijnen

Om de marionette lijnen te laten verminderen of verdwijnen, zijn er verschillende mogelijkheden met fillers. Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die de huid zelf ook aanmaakt voor hydratatie en volume. De mogelijkheden bestaan uit het opvullen van de lijnen en plooien zelf of het herstellen van het volume van de wangen en/of jukbeenderen. Ook een combinatie is mogelijk. U krijgt tijdens het consult advies van onze arts over welke behandeling het mooiste resultaat bij u oplevert.

Voor en na foto’s

Bekijk onze voor en na foto’s om meer indrukken te krijgen van het resultaat van de behandeling van de marionette lijnen om de mond met fillers.

Tarief

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Lichte plooi(en) met 1 ml.
behandeling marionette lijnen
Restylane / € 349,-

Duidelijke plooi(en) met 2 ml.
behandeling marionette lijnen en/of jukbeenderen
Restylane / € 698,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid.  In het gebied rond de mond, waar ook de marionette lijnen zitten, worden fillers sneller opgenomen dan bijvoorbeeld op de jukbeenderen. Dat komt doordat er rond de mond veel meer beweging is. De tijd die we aangeven bij resultaat, betekent dat het dan tijd is om het volume weer aan te vullen, de filler is dan vaak nog niet helemaal weg, maar het resultaat mag weer opgefrist worden.

Stylage in de marionette lijnen: 6 maanden
Stylage jukbeenderen: 7-9 maanden

Restylane in de marionette lijnen: 6-9 maanden
Restylane jukbeenderen: 9-12 maanden

Als eerste krijgt u een consult bij onze arts. Deze bespreekt met u uw wensen en geeft advies over de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden. Voor een comfortabele behandeling van de marionette lijnen bij de mond krijgt u gratis een verdoving. In geval van een behandeling van de wangen of jukbeenderen is een plaatselijke verdoving niet nodig, omdat er daar zeer weinig huidzenuwen lopen en de behandeling daardoor vrijwel pijnloos is.

De behandeling zelf duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. Soms zien we rond de mond wat blauwe verkleuring van de huid, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, langdurig baden/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service op de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.