Fronsrimpel verwijderen zonder botox

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen botox behandeling wilt of kunt ondergaan, maar je wilt toch graag van jouw fronsrimpel af. Welke opties zijn er om je fronsrimpel te verwijderen zonder botox?

Alternatief botox fronsrimpel

Botox zorgt ervoor dat de spier die de fronsrimpel veroorzaakt, ontspant. Zo kan er geen rimpel ontstaan en krijgt de huid de kans om de bestaande rimpel te herstellen. Botox is de enige optie die de oorzaak van de fronsrimpel aanpakt, namelijk: spierbeweging.

Als je om wat voor reden dan ook geen behandeling met botox van de fronsrimpel kunt of wilt ondergaan, zijn er andere manieren om de fronsrimpel te verzachten/verminderen. Voorkomen kun je de rimpel dan helaas niet helemaal en verwijderen ook niet, daarvoor gaat de beschadiging van de huid door de spierbeweging te snel en te hard.

Microdermabrasie/ Peelings

Met microdermabrasie en peelings verwijder je de bovenste laagjes van de huid. Door dit regelmatig te doen, kun je de rimpels verzachten en deels verwijderen. De huid ziet er dan egaler en mooier uit.

Dermaroller / Dermapen

Met een dermaroller of dermapen beschadig je de huid op de plek van de rimpel en stimuleer je zo de aanmaak van nieuwe huidcellen. De bestaande rimpels zullen net als met microdermabrasie of een peeling zachter en minder zichtbaar worden. Ook deze behandeling moet je blijven herhalen.

De juiste huidproducten

Met de juiste voeding (vitaminen), bescherming (SPF) en vitamine A zorg je ervoor dat jouw huid er fris, egaal en stralend uitziet. Door de huidvernieuwing te versnellen met vitamine A, pak je niet alleen de fronsrimpel aan, maar alle lijntjes in jouw gezicht.

Bij Art de la Beauté zijn we fan van Medik8. Zij zijn namelijk het verst in de ontwikkeling van serums die de gezondheid van de huid verbeteren. Hun vitamine A serum behoort tot de krachtigste en meest effectieve die er is. Een echte aanrader dus voor een mooie, gladdere en gezonde huid.

Ze hebben een handig kit met daarin de 3 belangrijkste huidproducten in een kleine probeer-verpakking. Zo kun je de producten optimaal ervaren voor een aantrekkelijke prijs.

Tip: Medik8 CSA Philosophy Kit Discovery Edition

De 3 essentials van Medik8 zorgen voor een gezonde, gladdere huid die er stralend uitziet. Met een dagcrème, vitamine C serum en Vitamine A serum heeft deze kit alles wat je nodig hebt voor een gezonde, stralende teint. Fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd, de huid wordt zacht en soepel en geeft een herstelde uitstraling. Beautiful Skin for Life is nog nooit zo eenvoudig geweest! Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypen.Inhoud van de kit

  • C-Tetra (10 ml.) / Vitamine C serum
  • Retinol 3TR+ Intens (5 ml.)
  • Advanced Day Total Protect (15 ml.)
Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.