Behandeling putjes in de kin met botox (dimpled chin)

1 halve zone / vanaf € 69,-

Bij het bewegen van de kin wordt de huid samengetrokken. Naarmate we ouder worden zorgt dit voor rimpeling van de huid en ontstaan er putjes in de huid. Dit verschijnsel noemen we ook wel dimpled chin.

Putjes in de kin laten verdwijnen

Met botox laten we de spieren in de kin ontspannen, zodat de huid niet meer kan plooien. De huid wordt gladder en de bestaande putjes verdwijnen. Dit mooie resultaat kan behaald worden bij dames en heren op jongere en latere leeftijd.

Veilige en pijnloze botox behandeling

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Lijnen op de kin

Naast de putjes in de kin kunnen er ook één of meerdere horizontale lijnen ontstaan. Ook kan de vorm van de kin veranderen waardoor de kin steeds vlakker wordt. De oorzaak hiervan is het volumeverlies in de huid dat optreedt naarmate we ouder worden.

De lijnen op de kin en de vorm van de kin verbeteren we met een filler. Deze herstelt het volume van de huid en brengt de huid weer op spanning, zodat deze er weer glad uitziet en de natuurlijke vorm van de kin wordt hersteld.

Voor en na foto

Onderstaande voor en na foto geeft een indruk van het resultaat van de behandeling van de putjes in de kin met botox. Voor en na foto’s van behandelingen met fillers vindt u in ons foto overzicht.

Recensies – ervaringen van onze klanten

Chantal, 41 jaar uit Den Bosch

“De kraaienpootjes maken mijn gezicht veel zachter als ze minder zijn, dat vind ik altijd erg mooi als het weer gedaan is. De putjes in mijn kin vallen mijn man altijd heel erg op als ik praat. Ik doet dat dan ook meer voor hem, geen frommel-kin meer zoals hij dat altijd noemt.

Jeanet, 46 jaar uit Etten-Leur

“De rimpels op mijn kin werden steeds erger. Dokter Yulia heeft ze goed aangepakt met botox. Over een paar maanden ga ik het zeker weer laten behandelen.”

Raymond, 36 jaar uit Velsen

“Ik heb de vorm van mijn kin laten verbeteren, hij was te vlak waardoor mijn gezicht er wat plat uitzag van de zijkant. Om extra lang plezier van de filler te hebben, adviseerde ze mij ook botox in de kin te zetten. Anders masseert de spier als het ware de filler eruit. Ik heb dit advies opgevolgd en ben nu al 9 manden tevreden met de vorm van mijn kin.”

Charissa, 32 jaar

“Om putjes in mijn kin te voorkomen, mijn moeder heeft ze al flink, laat ik botox inspuiten. Ik gebruik het nu al een tijdje en nog geen putje te zien. Ik blijf het zeker doen.”

Vragen en een afspraak maken

Stel ons jouw vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.