Behandeling van de rimpels van de bovenlip en onderlip (rokerslijntjes)

vanaf 1 halve zone € 69,-

Rimpels van de bovenlip en ook van de onderlip en de lippen zelf ontstaan door het veelvuldig bewegen van de mond. De huid wordt door het bewegen geplooid. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels. Deze rimpels en lijntjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd, al ontstaan ze ook bij mensen die niet roken.

Behandeling met botox (rokersrokje)

Met botox kunnen we de lippen zelf in bepaalde mate laten ontspannen, zodat de huid minder kan plooien. De lippen worden hierdoor gladder en het helpt verdere vorming van rimpels in de lippen te verminderen.

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling van de lippen minder pijnlijk en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals botox in de lippen zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Behandeling met fillers

De lijntjes van en rond de lippen kunnen opgevuld worden met een filler. De huid en lippen krijgen hun stevigheid en volume weer terug. De rimpels verminderen of verdwijnen en de huid ziet er weer mooi glad uit.

In het consult voorafgaand aan de behandeling krijgt u van de arts persoonlijk advies welke behandeling bij u het mooiste resultaat oplevert.

Voor en na foto’s

Deze foto’s geven u een indruk van de behandeling met fillers. Het effect van de behandeling met botox verschilt per persoon. De arts zal tijdens het consult laten zien wat bij u het te verwachten resultaat is.

Tarieven 

Behandeling met botox
Azzalure botox – halve zone / € 69,-
Bocouture botox – halve zone / € 79,-
Alluzience botox – halve zone / € 79,-
Allergan botox – halve zone / € 89,-

Behandeling met een filler
ondiepe lijntjes met filler Restylane / € 259,-
matig diepe lijntjes met filler Restylane / € 349,-
diepe lijntjes met filler Restylane / € 698,-

Op onze pagina over de merken leest u meer over de verschillende merken botox en fillers.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Een herhaalbehandeling is volkomen veilig en kan zo vaak als nodig plaatsvinden. Als u de herhaalbehandeling steeds laat plaatsvinden wanneer de botox van de vorige behandeling begint uit te werken, zien we vaak op de langere termijn dat het effect van de botox steeds langer aanhoudt.

Hoelang het resultaat van de behandeling met een filler aanhoudt is mede afhankelijk van het merk filler, hoe uw huid reageert en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat na zes tot twaalf maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is bij een behandeling met botox een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen. De totale behandeling met botox duurt ongeveer tien minuten en u ziet na twee weken het uiteindelijke resultaat.

Bij een behandeling met een filler krijgt u voor een comfortabel gevoel tijdens de behandeling gratis een plaatselijke verdoving. De behandeling zelf duurt vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Door de prikjes in de huid ontstaat er wat roodheid welke in de dagen na de behandeling verdwijnt. Ook kan er wat blauwe verkleuring van de huid na de behandeling optreden. Deze zal ook in de dagen na de behandeling verminderen en is goed te camoufleren met wat make-up.

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling met botox niet plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na een behandeling met botox en de eerste 72 uur na een behandeling met een filler niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service op de behandeling met botox
Bij de behandeling met botox van de lijntjes in de lippen is een volledige ontspanning van de spieren in de lippen niet gewenst, omdat u de mond dan niet meer goed zou kunnen gebruiken. Er kan dus slechts een beperkte hoeveelheid botox in de lippen worden geïnjecteerd, zodat een beperkte ontspanning wordt bereikt. Het effect dat u ziet na behandeling is het maximale effect in uw gezicht.

Service bij de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 4 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 4 weken na de behandeling plaatsvinden.

Het verminderen van de lijntjes van en rond de lippen is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Uiteraard is het is van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met  kwalitatief goede en betrouwbare producten door een kundige en ervaren arts, zoals bij Art de la Beauté.

Bij de behandeling met botox
Doordat bij een behandeling met botox de spieren van de lippen ontspannen, verminderen de rimpels, maar ook de kracht van de mondspier. Gewoonlijk is dit niet hinderlijk, maar de verminderde spierkracht kan wel problemen opleveren bij het spelen van een blaasinstrument en bij het uitspreken van bepaalde letters.

Bij de behandeling met een filler
Af en toe zien we in de eerste dagen na de behandeling een blauwe verkleuring van de huid. Dit komt doordat de arts veel kleine prikjes moet zetten in de huid en kleine beetjes bloed in de huid terecht komen. Dit is op geen enkele manier te voorkomen. De blauwe verkleuring, welke doorgaans binnen enkele dagen verdwijnt, heeft geen negatief effect op de filler. Het ziet er hoogstens tijdelijk minder fraai uit en is goed te camoufleren met wat make-up.

Recensies – ervaringen van onze klanten

Sanne, 29 jaar uit Swalmen

“Doordat ik rook en op een callcenter werk heb ik nu al groefjes in mijn lippen. De botox in mijn lippenranden helpt hier goed tegen. Ik ben hiervoor naar dokter Kleijne gegaan omdat ik hoorde van een vriendin dat hij dit goed kan. Bij te veel botox of verkeerd kun je namelijk niet goed meer praten dat wil natuurlijk niemand!”

Karin Poppels, 38 jaar

“Voor een paar speciale botox ga ik altijd naar Jean-Paul. Het komt namelijk heel nauw daar en met zijn kundige handen krijg ik precies het resultaat wat ik wil.”

Mieke, 47 jaar

“Ondanks de dunne naalden blijft het een vrij pijnlijke behandeling. Het resultaat mag er echter zeker zijn, de moeite waard!”

Silvie, 31 jaar uit Venray

“Rokerslijntjes botox doe ik alleen in mijn onderlip, omdat ik daar wat rimpeltjes krijg. Mijn lippenstift gaat er ook steeds inzitten, met botox door dokter Yulia is het nu mooi glad.”

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.