Decolleté rimpels verwijderen

va. € 299,-

Naast het gezicht en de handen, wordt ook de huid van ons decolleté zichtbaar ouder. Het begint met fijne lijntjes welke later rimpels worden. Ook de zon kan de huid beschadigen waardoor deze er droog uit gaat zien.

Oorzaak decolleté rimpels

Decolleté rimpels ontstaan bij vrouwen naarmate we ouder worden. Vanaf 25 jaar gaat de huid minder hyaluronzuur aanmaken, waardoor fijne lijntjes ontstaan. De huid van het decolleté wordt ook veel blootgesteld aan de zon gedurende het leven, ook dit droogt de huid ook uit waardoor lijntjes ontstaan. Naarmate we ouder worden veranderen de lijntjes in duidelijk zichtbare rimpels. Ook verliest de huid stevigheid en verslapt wat de huid er vermoeid uit laat zien.

Decolleté rimpels verwijderen

De decolleté rimpels kunnen we verwijderen door ze op te vullen met een skinbooster of filler van hyaluronzuur. Alleen een crème smeren zal onvoldoende resultaat geven, omdat de werkstoffen van de crème niet diep genoeg in de huid komen. Opvullen decolleté rimpels doen we altijd het beste merk hyaluronzuur Restylane, omdat de huid op het decolleté dun is (de filler moet zich heel goed verdelen) en Restylane een glad, langdurig resultaat geeft. Welke behandeling de beste oplossing is, ligt aan de diepte van de rimpels en huidbeschadiging.

  • Droge huid. huidbeschadiging en/of lichte lijntjes: Restylane skinbooster
  • Diepere lijnen: Restylane filler

Verschil Restylane skinbooster en filler

De Restylane skinbooster bevat een lichte vorm van hyaluronzuur dat de huid intens hydrateert. Ook verbetert het de huidkwaliteit en zorgt voor een gladde huid. De Restylane filler bevat een iets dikkere vorm van hyaluronzuur dat zorgt voor opvulling van diepere rimpels. Een combinatie van skinbooster en filler in 1 behandeling is ook mogelijk. De arts zal u adviseren over welke behandeling het beste resultaat geeft bij u.

Tarief

Hoeveel filler er nodig is hangt af van de soort rimpels/huidbeschadiging en hoe groot het oppervlak is.

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over Restylane.

Decolleté – huidbeschadiging/lichte rimpels
Restylane skinbooster 1 ml. / € 299,-
Restylane skinbooster 2 ml. / € 549,-

Decolleté – rimpels
Restylane filler 1 ml. / € 349,-
Restylane 2 ml. / € 698,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het soort filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid.

De Restylane filler geeft 9-12 maanden resultaat.

De Restylane skinbooster geeft 6-9 maanden resultaat.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Door de injectietechniek die bij de behandeling wordt gebruikt, is een plaatselijke verdoving niet altijd nodig, maar wel mogelijk. De arts zal dit tijdens het consult met u bespreken.

De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. In een enkel geval zien we een blauw plekje, welke binnen enkele dagen verdwijnt en goed te camoufleren is.

U kunt na alle behandelingen uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, langdurig baden/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service na de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.